'korkma artık ben varım''diyecek birinin yanında olması dileği ile arkadaş... anlıyorum seni çaresizlik ve çare bulamamak çok kötüüü
derdinizi anlatmadığınız sürece kimsenin size faydası dokunamaz...
her insan bazen umutsuzluga düşüyor yanında birilerini arıyor bu insanlar keşke ailen olsa seni destekleyen ama sende ayakta kalabilirsin.bak burda anlat insan rahatlıyor kendine destek buluyor en büyük kk
anlatıcak çok şey var, çok ama çok şey. Ama şuan canımı en çok sıkan onun onca yaptığına rağmen hala onu çok özlüyor olmam.. Babamı.... Kendime onsuzluğu yedirememem.. O yaptı, o gitti, o seni bir başına bıraktı, hatırlama getirme aklına diyip duruyorum kendime, ama bunu derken bile aklıma geliyor. Canım sevgilimin yok bir suçu, destek olmaya çalışıyor elinden geldiğince hepte olmaya çalıştı, ama ben işte hep daha fazlasını istedim babamın eksikliğinden dolayı. Oda yaşamadığı için bilemedi bendeki eksikliği, bendeki çaresizliği. Mahvoluşu.
canım nere gitti babanız neden gitti.... aslında bu soruyu sen kendine soruyorsun ama senin düşüncen ne bu konuda
babasızlık nedir yaşamadım bilmiyorum, konuşmak kolay bana kalsa ne özlüyosun seni bırakıp gitmiş derim ama yaşamayan bilemez işte.. umarım bu çaresizlikten kurtulursun bi an önce diyecek pek bişeyim yok. ama şunu söylemek isterim, yanında sevdiceğin var destekçin ondan daha fazlasını isteme sonra onu da kaybedersen hepten boşluğa düşersin..
bir kadın uğruna herşeyimizi altüst etti ve gitti, özür diledi pişman oldu defalarca affedildi, dediğine göre düzeldi de, ama olmadı, istemedi bizi.
Herşeyi değişt,i, sonunda da gitti, annemden ayrıldı, tamam. ama benden neden ayrıldı. Beni neden bir başıma bıraktı, o günden beri tek bir kez bile aramadı.
Sorana benm öyle br kızım yok dedi, neden benden nefret etti, ben naptım ona? sadece evdeyken tavır aldım hatalarından dolayı .
Babalık duygusu yokmuş onda demekki. o beni düşünmüyordur buna eminim ama o benim aklıma son zamanlarda fazlasıyla giriyor, aklıma da ruyalarıma da.....
Satırlarca yazdım sildim, yazdım sildim. Derdim çok benimde herkes giibi ama nereden başlarım ne yaparım blmiyorum.Anlatmaya dermanım yok zaten, kalmadı. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Benim hayatım böyle olmamalıydı ..... Korkuyorum kendimden.....
Bu şarkı anlatıyor ruh halimi, paylaşmak istedim sadece.
----------------------
Bir deli otlar büyüyorr içimmde, sancılıyım, yorgunum,kederliyim.
Bu halini sevdim gitme kal, çamurlar, çirkefler içindeyim..
Bırakmaaa beni insanlar kötüüü, bırakmaaa benii korkuyorummmmmm.
----------------------
seni neden görmek istemesin nefret etsin ki baban sonuçta kızısın ve bi tartışmanız olmamış annen yüzünden olabilirmi yada yüzü yoktur senin yüzüne bakma ya canım.bu neden seni bırakmıyacak ara sor sorabilirsen neden diye ne diyecek belki acıların diner canım ...
canım biliyorum ne desem boş.herkez yaşadığını bilir ama dayan..bir ışık olmalı senin gülümsemeni sağlayacak.sadece kendine dön.ve inan kendine .her gecenin bir sabahı vardır be canım...üzülme...
Annemin vefatından sonra beni en iyi anlatan sarkılardan biridir bu sarkı..
Bırakmaa beni insanlar kötü, bırakma beni korkuyorum!! İste bu.
belki sen de babanın aklındasındır. rüyalarına giriyorsundur.
bazen hayatta öyle şeyler oluyor ki, alacakaranlık kuşağı gibi.
ne oldu neden oldu nasıl oldu.. kendimize bile izah edemiyoruz.
belki baban da bu durumdadır.
bırak ona olan özlemini, kızgınlığını hatta nefretni bile saklamamalısın.
ne hissediyorsan burda yazdığın gibi ona söylemelisin.
aç telefonu ona ne kadar ihtiyacın olduğunu ve neden yanında olmadığını sor.
kavga bile iletişim şeklidir.
içinte tutma.
belki bambaşka bir şeyler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?