- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
k.v bazı sıkıntılar yaşadığımızı konularımı okuyanlar bilir.dün gece oğlum ateşlendi hatta burda aynı dertten müzdarip başka bir arkadaşa yorum yaptım sıra bana geldi.sabah eşime dedimmki ilacını kreş çantasına koydum öğretmenini ararım dedim.oda annemi arayım gelsin dedi bende hiç bişey demedim montumu giydim geri döndüm dedimki hayatım çocuk evde annen ile hiç kalmadı durmaz dedim.iyi tamam dedi.iş yerine geldim kreşi aradım öğretmeni daha gelmedi dedi.tekrar eşimi aradım annemi getirdim dedi.diğer telefonuda eve bıraktım dedi.bende aradım annesini napıyo diye tv seyrediyor ama kahvaltı etmiyor dedi.bende dedimki anne tv karşısında kahvaltı etmez masaya oturmaz dedim.valla ben yediremiyorum dedi e neolucak açmı kalsın çocuk dedim ilaç içecek.sen o izlerken bari yedir ozaman farkında olmaz yer dedim tv dalar.valla ne biliyim biraz zor dedi sabır çektim.lafa geldimmi ben kaç çocuk büyüttüm bana akıl vermeyin şimdi de yediremiyorum aklım çocukta.kreşi aradım öğretmeni kızdı neden yollamadınız benimde aklım kalıcak şimdi durmaz o dediki gerçekten öğretmeni oğlumu benden iyi tanır.ne yapıyım dedim durmazsa getirir.bidaha aradım yemiyo dedi sıkıldım diyormuş bende patladım tabi çocuk seni görmüyoki tabi durmaz dedim.uffff Allahım sen büyüksün yarabbim bugün akşam olurmu?
Son düzenleme: