bugünde benim oğlum hasta eşim k.v çağırmış aklım hep onda

Şu erkeklerin emrivakileri yok mu! Benim için tartışma sebebi. Sabah demişsin annemi çağırayım diye, algıda sıkıntın yok sonuçta uygun bi dille olmayacağını anlatmışız. Sen nasıl bi ruh hali içindesin ki anneni çağırıyorsun. Gerekçeleri de hazırdır yaptıklarını örtsün diye. Çocuk rahatsızdı evde kalsın istedim. Hayır efendim kafasızlığını çocuğa çektirdin! Annen daha yemek yediremiyor ki ilaç versin. Çocuk daha hasta olabilir şu durumda. Allah size kolaylık versin..

Çocuğu en iyi annesi tanır, başka bir anne de değil kendi annesi. Eşiniz keşke sizi dinleseymiş, yemek yemeyen çocuk şimdi nasıl iyi olsun, başında onunla uğraşan birisi yokken? Erkeklerin inadı işte.:20:

Çocuğu en iyi annesi tanır, başka bir anne de değil kendi annesi. Eşiniz keşke sizi dinleseymiş, yemek yemeyen çocuk şimdi nasıl iyi olsun, başında onunla uğraşan birisi yokken? Erkeklerin inadı işte.:20:

aradım şimdi kv telefon kapalı.eşimi aradım konuştumu diye konuşmuş uyuyacak galiba demiş.eşim bi eve gitseydi erkenden bi ohhh çekicem valla,kreşte olsa 10 kez aramıştım,çünkü uyku saatleri belli o saatte aramıyorum,şimdi ararım uyuyodur telefon sesine uyanır derken bi aradım telefon kapalı buyrun şimdi

Son düzenleme:
Sakin olmaya çalış canım böyle sadece kendini yıpratırsın.
Elbet acıkır yer birşeyler.
Durumu biraz toparlanırsa yarın gönderirsin kreşe.
Zaten bugünden sonra kv yi çağırsanızda gelmez heralde:))
Kv' nin bakmasındansa hasta bile olsa kreşi tercih etmek ne acı değil mi
Keşke ilişkiler bu noktaya gelmese
Heyhat.......

Son düzenleme:
önceki konularınızı da hatırlıyorum.kayınvalideniz zoraki gelmiş
ve yemesse de yemesin gibi bir durum var ortada.
isteyerek gelmediği için pek umursamıyor.Bence siz daha fazla kayınvalidenizle
muhattap olmayın.eşinize aratıp sordurun,eşiniz söylesin ne yedirecekse.
kreşe gitmemekle bencede iyi yapmış.evde daha çabuk toparlar.artı kreşte bir tane bile hasta olmayan
çocuk varsa ona da yazık,bulaşmamış olur.

önceki konularınızı da hatırlıyorum.kayınvalideniz zoraki gelmiş
ve yemesse de yemesin gibi bir durum var ortada.
isteyerek gelmediği için pek umursamıyor.Bence siz daha fazla kayınvalidenizle
muhattap olmayın.eşinize aratıp sordurun,eşiniz söylesin ne yedirecekse.
kreşe gitmemekle bencede iyi yapmış.evde daha çabuk toparlar.artı kreşte bir tane bile hasta olmayan
çocuk varsa ona da yazık,bulaşmamış olur.

eşim aradı canım eve gelmiiş çok şükür şuan okadar ferahladım anlatamam

Evde olması bir yönden iyi ama siz annesisiniz ve en iyisini de siz bilirsiniz elbette. Çocuklar gerçektende alışmadığı bir kişi ile kaldıklarında durmuyorlar, yemiyorlar. İştahsızlığı da huysuzluğu gibi artıyor. Eşinizle konuşun bence ynalış yapmış.

günaydın kızlar çok şükür hafta sonu geliyor,oğlum biraz daha iyiydi eve gittiğimde yemek yedirdim.1 saat çocuğumla ilgilenebildim çünkü 2 saat mutfaktan çıkmadım desem inanırmısınız.tezgah 1 uçtan diğer uca bulaşık yığılı,ocak desen hertarafına yemek dökmüşler ,k.v koltuk örtülerine bir zaafı var ne zaman bize gelse o örtüler mutlaka kalkıyor sinir oluyorum.Eşime saygım olmasa eve bile sokmam ama nede olsa annesi sesim çıkmıyor biyerde

Son düzenleme:
Back
X