Bugüne kadar elti,kv,görümce vs. yaptığı en şok edici şey neydi?

Benim vukuat çok hepsi birbirinden enteresan 😂😂

Kaynanam bi gün bana demistiki "ailen bakmış sende akil yok o yüzden seni okutmamışlar "oldu bende boş durmam tabi büyük görümcem de ilk okul terk ben en azından 8 yıl okudum 😂"sizde ablayı (görümcem)okutmadiz onda da akıl mi yoktu ki okutmadiz "demiştim

Bi kerede umreye gidecekti aradi hellalik istedi "bize dua et" demiştim bana dediği aynen şöyleydi
(Ben niye siz gelinlere dua edicem gider oğullarıma dua ederim demişti "

Anne iyi oğluna et zaten karısıyım o iyi oldukça bende yararlanirim arasında 😂

Evet gitti umreye ama o umredeyken başına 2 oğlunun kaynımın başına gelmeyen kalmamıştı orda umrede tad alamadı her seyi unuttu 2 oğluna dua etti sürekli Allah işte çıkar bi yerden

Değil maalesef, sohbet konusu bu.
Siz taşıyamazsınız, moderatör görünce taşır ama buraya yanlış konu açanlara 1 ay ban demişlerdi en son. Yeni üye olduğunuz için umarım acırlar.
Şey gibi olmuş; 'aynı hastalıktan bi arkadaşımda çıkmıştı, öldü'. Bi de salatalık kemirip şapırdatma umarsızlığı resmi çizdim kafamda, bkmde vardı bi tipleme neydi o😁😁

Benim resmen düğün günümü mahvetmişlerde farkında değilmişim:skandal:🤣🤣🤣
Görümcem ve eltisiyle aynı kuaföre gitmiştik. İki elti güzellik yarışına öyle kaptırdılarki kendilerini neredeyse bana (geline) zaman kalmayacaktı. Kuafor zar zor toparladı durumu.
Sonra kayınvalideleri torununu kucağıma oturtacam derken meyve suyunu gelinliyime döktü. Kırmızı lekeyi gelinlikten çıracam derken düğünün yarsını kaçırdım.

Çocuk istemiyoruz ve kvnin o küçük beyni bunu almıyor tabii ki, birgün bize geldiğinde eşimin cekmecesini karıştırıken yakalamıştım, sonra yakalanınca korktu tabii.başta anlamadık sonra bir baktık ki prezervatifierin içine baya kücük makas sokmus, izi vardı farketmesek kazaya kurban gidecektim.

gorucem ve kv ikiside eve aldığım çöp tenekesine kadar kontrol ederler,çekmeceleri mi karıştırırlar,evlendigim ilk hafta sevmediğimi bildikleri halde sevmediğim ne kadar şey varsa hazırlayıp kahvaltıya cagirmislardi sabah 9 da ....evime ilk gezmeye geldiklerinde eşyalarıma modası geçmiş demişlerdi,gelinliğim de dahil...aldığım her eşyanın fiyatini ogrenmek istediler , ne zaman eşimle bir yere gezmeye gitsek bizi yemeğe çağırdılar yada hasta numarası yaptılar ,herkesin içinde beni çok seviyormuş gibi numaralar ....haftanin 3 günü onlarda oldugum halde gitmiyorsun gelmiyorsun lafları ,çok iyiymiş gibi davranıp hayatımla ilgili öğrendikleri şeyleri haksız oldukları zamanlarda yüzüme carpmalar ve ben muhattap olmak istemediğim için uzak durmak istemem ve onların her gün eşimi aramalari , nereye gidiyoruz komşularım kimler eve ne aldık sürekli takippp ..

Son düzenleme:
Eşimle görücü usulu evlendim daha 1 aylık gelinim ,kp ben senin kuzenini alacaktım oğluma ama oğlum seni görmüş senle evlendi dedi ,nasıl sinir oldum ya ,çok patavatsız bir adam :lülülü: keşke onla evleneymiş ,herkesin yüzüne gülerler ama arkalarından bunlarda akıl yok,yok bunlarşöyle böyle der ben de bir kere dayanamadım , insanların yüzüne diyin arkalarından konuşmayın dedim o gün bugündür beni sevmezler ,kp keşke kuzenin olaydı der hep 🤣🤣🤣

Çocuk istemiyoruz ve kvnin o küçük beyni bunu almıyor tabii ki, birgün bize geldiğinde eşimin cekmecesini karıştırıken yakalamıştım, sonra yakalanınca korktu tabii.başta anlamadık sonra bir baktık ki prezervatifierin içine baya kücük makas sokmus, izi vardı farketmesek kazaya kurban gidecektim.
ay inanamıyorummmmmmmm bu nası bi kafa

gorucem ve kv ikiside eve aldığım çöp tenekesine kadar kontrol ederler,çekmeceleri mi karıştırırlar,evlendigim ilk hafta sevmediğimi bildikleri halde sevmediğim ne kadar şey varsa hazırlayıp kahvaltıya cagirmislardi sabah 9 da ....evime ilk gezmeye geldiklerinde eşyalarıma modası geçmiş demişlerdi,gelinliğim de dahil...aldığım her eşyanın fiyatini ogrenmek istediler , ne zaman eşimle bir yere gezmeye gitsek bizi yemeğe çağırdılar yada hasta numarası yaptılar ,herkesin içinde beni çok seviyormuş gibi numaralar ....haftanin 3 günü onlarda oldugum halde gitmiyorsun gelmiyorsun lafları ,çok iyiymiş gibi davranıp hayatımla ilgili öğrendikleri şeyleri haksız oldukları zamanlarda yüzüme carpmalar ve ben muhattap olmak istemediğim için uzak durmak istemem ve onların her gün eşimi aramalari , nereye gidiyoruz komşularım kimler eve ne aldık sürekli takippp ..
ellerine ne geçiyo anlamak çok güç gerçekten neden yani nedeeeenn diye bağırmak istiyorum böyle insanlara

Vajinismus idim 10 ay boyunca eşime ve bana sürekli çocuk baskısı yaptılar eşimle sürekli kavga eder hale gelmiştik.Bir gün ben annemde iken kayınpeder kayınvalideme torun istediğini söylemiş o da fırsattan istifade eşimin altına dalmış eşim ağlaya ağlaya durumumuzu anlatmış.Ertesi akşam kv ne kadar iyi niyetle de olsa sonucunda bu illetten kurtulmuş olsam da gelip annemle konuşmuştu beni tedaviye ikna etmişlerdi.Niyeti iyi olsa da çok rencide olmuştum hala içimde yaradır. Aklıma geldikçe ağlarım.Tedavi için başka şehire gidecektik kv tutturmuş annenleri babanları topla gelsinler bu çocuklar başka şehire nasıl gidecek nasıl olacak diye hep beraber konuşalım demişti.Eşim de kızmıştı abartma anne bizim de bir gururumuz var diye.Kayınvalidemi seviyorum ama rencide oluşlarım hiç aklımdan çıkmıyor o zaman ah etmiştim aynısını kızında gör diye ama tövbe ettim kimse yaşamasın düşmanım bile

Vajinismus idim 10 ay boyunca eşime ve bana sürekli çocuk baskısı yaptılar eşimle sürekli kavga eder hale gelmiştik.Bir gün ben annemde iken kayınpeder kayınvalideme torun istediğini söylemiş o da fırsattan istifade eşimin altına dalmış eşim ağlaya ağlaya durumumuzu anlatmış.Ertesi akşam kv ne kadar iyi niyetle de olsa sonucunda bu illetten kurtulmuş olsam da gelip annemle konuşmuştu beni tedaviye ikna etmişlerdi.Niyeti iyi olsa da çok rencide olmuştum hala içimde yaradır. Aklıma geldikçe ağlarım.Tedavi için başka şehire gidecektik kv tutturmuş annenleri babanları topla gelsinler bu çocuklar başka şehire nasıl gidecek nasıl olacak diye hep beraber konuşalım demişti.Eşim de kızmıştı abartma anne bizim de bir gururumuz var diye.Kayınvalidemi seviyorum ama rencide oluşlarım hiç aklımdan çıkmıyor o zaman ah etmiştim aynısını kızında gör diye ama tövbe ettim kimse yaşamasın düşmanım bile
çok zor bi durumda kalmışsınız gerçekten.niye insanların özeline burunlarını sokarlar ki insanlar anlamış değilim.

Back
X