- 21 Aralık 2014
- 9.022
- 27.620
- 798
- Konu Sahibi Cansel3477
Ooo süper o zaman.ben hep vaktini bekleyenlerdenimdir.İlla gün gelecek bu lafı ona geri söyleyeceğim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo süper o zaman.ben hep vaktini bekleyenlerdenimdir.İlla gün gelecek bu lafı ona geri söyleyeceğim.
Sonra bir ara geceleri kapının altından gelip bizi gozetledigini fark ettim dedi hatta kaynimda farketmiş. O işi yapıp yapmadiklarini kontrol ediyormus zaar.
hiç görmemişim hatırlıyor musunuz konunun ismini ve ya linki varsa yazabilir misiniz çok merak ettimBöylesini emin olun görmedinizkonuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kadın resmen gelinlik giyip taç taktı
Yani o gelin benim tanıdığım en sabırlı insan diyebilirim. Sadece doğum yapacağı zaman bize kv mi oyalayin nolur doğum yapana kadar hastaneye gelmesin yada gelirse biriniz yanında gelip oyalayin beni germesin demişti o kadar.Kesinlikle. Gelin nasıl kabul etmiş anlamadım
Kesinlikle öyle. Yoksa kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum ama o an kızmıştım. Şu an gebeyim ikince bebeğe onlar şimdi hiç konuşmuyor isim konusunda ama oğlum olursa Mustafa koyacağım bu sefer gönülleri hoş olsun. Belki patavatsizlik etti ama niyeti iyiydi yani.belki niyet iyi ama işte söyleme şekli yanlış olunca bir önemi kalmıyor :)
ahahahahah çok çok ilginç gerçekten anneniz tam bir sabır örneğiymiş katlanmış hepsine bu olaylarınHenüz evli değilim ama annemin yaşadığı bir olayı anlatayım. Benim için zirve budur, müstakbel eş ailesiyle yaşayacağım durumları bu olayı referans alarak değerlendireceğim
Annem yıllarca çalışmış ve az çok birikimini yapmış evlenene kadar. 28 yaşında evlenmiş. Evlenmelerine yakın kaynanası yani babaannem gelip “bileziklerinden ver de alırken senin zevkine uygun, beğendiğin tarzda alalım” demiş annem de vermiş. Düğün günü babaannem gelmiş, annemin verdiği annemin kendi bileziğini anneme takmış. Anneciğim çok üzülüp sinirlenmişti bu duruma. Yıllarca da kinli kaldı içinden, dışarıya yansıtmasa da.
Ha bir de bu insanlar iki düğün yapmışlar. Bir annemin memleketinde bir de babamın. Üstelik gösteriş olsun diye annemin memleketine babam ayrı dedem ayrı amcam ayrı arabayla gelmiş. Durumlarının iyi olduğunu ve gösteriş çabası içinde olduklarını düşününce bilezik konusu daha da dumur ediyor insanı.
OhaaaBebeğimin cinsiyetini yeni ogrenmisiz aradan bir hafta geçti geçmedi bayrama denk geldi eşimin bütün sülalesi halası amcası kuzenleri torunlar babaanneler kv kp biz herkes varız. Herkesin içinde kayın peder demesin mi ben bebeğinizin adına karar verdim Mustafa olacak diye. Ben şok. Cevap bile veremedim o an kitlendim kaldım. Eve gidince eşime cirlamistim ama kendi çocuk yapsın kendi koysun adını çok istiyorsa hayır nazikçe sadece bize gelse dese ki evladım benim içimden bu isim geçiyor çok sevinirim siz de koyarsanız vallahi koyardım billahi koyardım ama bu patavatsizlik sonucu koymadım. Ay ne alakaysa. Bir de eşimin amcası ve eşi oğlunu evlendirip balayına oğlu ve yeni gelinle gitti. Bildiğin suit otel odasında hep beraber kaldılar balayında![]()
Ayy ya nasıl kiymis be ! Yazıklar olsun.bir hikaye daha anlatayım.arkadaşımın yabancı uyruklu bir tanıdığı türkiyede çalışıyordu.kadın her ay aldığı maaşı memleketine kayınvalidesine gönderiyor çünkü orda ev yapılıyormuş.kadın 4 sene boyunca çalıştı her ay maaşını yolladı sonra bir öğrendiki kayınvalidesi onun paralarıyla meğer küçük oğlunu evlendirmiş.o kadar üzülmüştüm ki bu olaya
Nasil bi eltiymış oda tam cinayet sebebiEltim senin sevgilin çok don degiştiriyor demisti.
Yine eltim bana ben bu ailenin hurrem sultaniyim dikkat et demişti
Yine eltim beni bu ailede cok severler sendende cok demişti.
Benimde canima birgun tak etti bak seni doverim ha dedim o gunden sonra sesini cikarmamişti
Kaynanam lakabiyla seslendigim eşime ona birtek ben oyle seslenirim demişti.![]()
Benim için boşanma sebebi olurdu balayına degil direk adliyeye giderdim herhaldepessss!!! kimse de ağzını açıp birşey demedi mi? kendimi o durumda düşünemiyorum.![]()
![]()
Benim ki henüz elti adayı sevgililer. Facede kaynımla fotolar paylaşıyo kaynanamın fotosunu paylaşıyo annecimler bal annemlerKızlar hem biraz gülelim, hem de herkesin bir derdi olduğunuu hatırlayalım istedim.Bugüne kadar çok sevilmeyen akrabalarınızın yaptığı en şok edici şey neydi.Artık bu kadar da olmaz dediğiniz şeyler.Duyduğunuz şeyleri de yazabilirsiniz,maksat okuyup herkesin birbirinden farklı huyları olduğunu hatırlayalım.
Örneğin kayınvalidemlerde akraba evliliği vardır hep tek dışardan gelin benim(eltim dahil eşimin kuzenidir,o yüzden beni gelin olarak pek kabullenebildiklerini hala düşünmüyorum.)Bir keresinde evde bütün teyzeler dayılar toplanmıştı.Fotoğraflarını çekmem için kamerayı bana verdiler ve ben hariç herkes o fotoğrafın içindeydi hahahahaha.İlk başta sinirim bozuldu ama sonra çok komik gelmişti bu yaşadığım olay.
Değişik bir insan modeli benim kv. Bir keresindede ben yakaladım utanç verici bir halini. Annem ve babam onlara davetliydi. O zaman ailevi sorunlarimiz vardi babam ve abimin arasi iyi degildi. Abimin evliligide iyi gitmiyordu buda kv olacak kisinin kulagina gitmisti. Neyse balkonda oturup cay iciyorduk hep beraber babama tlf geldi babam telefonu alip mutfagin balkonuna gecti ozel gorusmek icin. Buda hemen arkasindan kalkti cay sogumus isitayim dedi mutfaga gitti. Baya bekledik kv gelmedi bende gidip bakayim dedim sonra demesin gelin oturuyor ben is yapiyorum falan diye. Mutfaga gittim birde ne goreyim. Karanlikta durmus elinde caydanliklar mutfakla balkonun arasindaki kapi acikti kapinin dibine cokup babami dinliyordu mgizliden. Basimdan asagi kaynar sular dokuldu. O kadar igrendimki kendisinden. Sert bir sekilde isigi actim hemen sicradi caydanliklari alip ocaga dogru kostu. Gozumde kuculdukce kuculdu keske yuzlesseydim diyorum ama annem ve babamin yaninda rezalet ciksin istemedigim icin susmustum.Sen koru yarabbim
![]()
Bi arkadaşımın gorumcesude düğünde gelin gibi giyinmişti neredeysevarkadasimin gelinliği kirukn beyazdı kırık beyaz incili güllü bi elbise giyinmiş ben olsam utanirdim öyle giyinmeyeBen yaşamadım ama duyduğum okuduğum en şok edici şey burada düğünde gelinle neredeyse aynı giyinen ve taç takan eltiyti
Okumuştum o konuyu kıskançlığa sınır açmış elti hanımBöylesini emin olun görmedinizkonuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız kadın resmen gelinlik giyip taç taktı
Daha neler duyucam yaBenim ki henüz elti adayı sevgililer. Facede kaynımla fotolar paylaşıyo kaynanamın fotosunu paylaşıyo annecimler bal annemlerama gizlilikten hepsini sadece kaynanam görüyo öyle ayarlamış. Tesadüf eseri öğrendim
. Bana yapılan bişey yok ama çok tuhafıma gitmişti. Mesela eşimle benim doğumgünlerimizde fotolarımızı paylaşıp kutlamış ama haberimiz yok kaynanam görüyo
![]()
Ben de geçenlerde yanlış yere konu açtım 1 ya da 2 gün banlandım,1 ay değil.Ama bence siz banlanmazsınız.Konu içeriği hem komik hem üzücü. Millet yaşadığı trajikomik olayları anlatıor,başlığa uygun bence, dertleşiolar bir nevidünyanın sonu değil,kural öyleyse banlayabilirler yapcak bir şey yok
eltimle aynı zamanda evlencez ikimizin de evi şuan tadilatta evleri boyatcaz pimapen vs her şey değişcek ben ne seçersem gidip kendininkini de o modele çeviriyo hahaha evimiz dıştan birebir aynı şuan bakalımOkumuştum o konuyu kıskançlığa sınır açmış elti hanım
Ben bide aynı şekilde ev doseyenlere hayret ediyorum ayni eşyayı falsn almaları senin hic zevkin yok mu yıllarca sırf kıskançlığından baskasinin zevkine gore döşenmiş evde yasayacaksim6
Uzuldum ya annenize bisey tamlaması bir yana insan kendini kullanılmış hissederHenüz evli değilim ama annemin yaşadığı bir olayı anlatayım. Benim için zirve budur, müstakbel eş ailesiyle yaşayacağım durumları bu olayı referans alarak değerlendireceğim![]()
Annem yıllarca çalışmış ve az çok birikimini yapmış evlenene kadar. 28 yaşında evlenmiş. Evlenmelerine yakın kaynanası yani babaannem gelip “bileziklerinden ver de alırken senin zevkine uygun, beğendiğin tarzda alalım” demiş annem de vermiş. Düğün günü babaannem gelmiş, annemin verdiği annemin kendi bileziğini anneme takmış. Anneciğim çok üzülüp sinirlenmişti bu duruma. Yıllarca da kinli kaldı içinden, dışarıya yansıtmasa da.
Ha bir de bu insanlar iki düğün yapmışlar. Bir annemin memleketinde bir de babamın. Üstelik gösteriş olsun diye annemin memleketine babam ayrı dedem ayrı amcam ayrı arabayla gelmiş. Durumlarının iyi olduğunu ve gösteriş çabası içinde olduklarını düşününce bilezik konusu daha da dumur ediyor insanı.