- 11 Ağustos 2018
- 1.506
- 3.124
- 133
- 41
- Konu Sahibi Cansel3477
onun telefonunu cok acmaya calistilar ama hep sifresi oldugu icin kimse acamiyodu karisida kizida ogluda onun biseyler karistirdigini dusunuyodu. Sana soyle soyliyim arkadasim. Bu adam kotu yola dusebilir surekli arabayla biyerlere gidiyo kimseyede bisey demiyo nereye gittigi soruldugunda bagiriyo cagiriyo bana karismayin ben cocuk degilim beni ozgur birakin diye. Karisi evde surekli agliyo beni aldatiyomu baska bi kadin var biliyorum diye. kendi kendine suphelenip duruyo.Esim cok kez telefonuna bakmaya calisti cunku kendisi hic bi sekilde aciklama yapmiyo. Ben baktim evet karistirdim esimede anlattim oda ablasina anlatti ve konu suanda onlarin elinde. Konuyu dagitmadan babalarina dogru yolu gostermeye calisiyolar. Onu takip ediyolar dogru yola donmesinj sagliyolar. Bu durumda ben kotu bisey yaptigimi dusunmuyorum ve senin dedigin gibi utanmiyorum. Tesekkurler yorumun icin
Kp derin kendi tercihi bu durum , 50 kusur yaşında adam , ama inanin telefon karistirmak ne olursa olsun çok ayıp, kaldi ki siz onun evladi degilsiniz gelinisiniz , karsinizda düştüğü durum var , esinizin ve ailesinin bu sebeple belki mahcubiyetleri var ki konusamamis bile esiniz babası ile , kisinin ozeline girmek bu ki siz bile diyorsunuz ki esimle ben telefonlarimizi mesajlarimizi karistirmayiz diye .
Bu durum yukarıda saydığıniz hic bir nedeni hakli çıkarmaz , kv deniz gelse sizin telefonunuzu karıştırsa oğlumu aldatıyor, devamli telefonda konuşuyor mesajlasiyor gibi kendince yaptığını hakli cikarir bir bahane ile sizce doğru mu olur bu durum.