• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

MUSALLAT

böyle bi fiilm izlememiştim. feci korktum ve hala kendimi toparlayamıyorum. 2 hafta önce izlemiştim çünkü.
geceleri uyuyamıyorum

Büyük Yemin (20 yıl önce izlemiştim asla unutmadım,annenin ölümünün ardından 4 çocuğu yetimhaneye veriyorlar ve evlatlık alınıyor,ayrı kalıyor hepsi.Babanın çocuklarını bulma,alma mücadelesini anlatan süper bir filmdi)
Yeşil Yol
Babam ve Oğlum
Gazap Kuşları
Züğürt Ağa

ESARETİN BEDELİ...
asla unutamayacağım tek film sanırım
zaten gelmiş geçmiş en iyi 100 film sıralamasında 2. sırada yer alıyor.
herkes izlemeli bence

Küçükken izlediğim KAVANOZDAKİ ADAM çok etkilemişti beni

YEŞİL YOL bi kaç kez izledim

MESAJINIZ VAR da çok hoşuma gider

Birdeeee abd başkanı ve telekız ilişkisi konusu olan bi film vardı Adıı??

HAYAT GÜZELDİR çook güzel Sanırım 2 kez izleidm Tekrar izlemeleri genelde sevmem

Bir diğeride 10 yıl önce fln izlemişimdir
Bir daha rastlamadım o filme
Ondada bi savaş hali kaçan aileler
Kara kara (zenci) düşmanların saldırısına uğramalar ve genç bi kızın dramı (tecavüz) fln bişeyler vardı
Gece yarısına kadar izledim Annem uydu uyandı uyu artık diye kızdı bana hep
Film bitene kadar uyanmasa istedim ama olmadı :tomato:
Sonunda bitime çeyrek kala annem kazanmıştı Sonunu göremedim yani

Bu filmin adını bilen bulan olursa sevinirim:enbuyukkk:

MUSALLAT

böyle bi fiilm izlememiştim. feci korktum ve hala kendimi toparlayamıyorum. 2 hafta önce izlemiştim çünkü.
geceleri uyuyamıyorum

bende cok korktum bu filmden . daha öncesinde ise büyü filmi seytan filmini izlemistim ama hic korkmadim. Musallat bir baskaydi ya feci idi.Ilk günlerde gözüme uyku girmedi, pisman olmustum seyrettigime:bbo:

Benim en cok sevdigim ve etkilendigim 3 film var.

ilki Bruce Willis´in oynadigi 6.His (The Sixth Sense)

ikincisi Nicoles Cage´in oynadigi Melekler Sehri ( City of Angels)

ücüncüsü Hugh Grant´in oynadigi Bridget Jones´in Günlügü (Bridget Jones's Diary)

titanicsenağlama
İlk izlediğimde sonunun kötü olmasına karşı 1 ay boyunca dilimden düşmeyen cümle şu oldu; bu film böyle son bulmamalıydı nasıl olurda ölür adam yaw acaba ölmedimi yok yok ölmedi galibaa ölmemesi lazım onunsırnaşık şey
Şimdide ne zaman izlersem ağlarım valla...
Çok dokunaklı bir film yahuusenağlamasenağlama

aynen bende oyleyım bende tıtanıc lerdenımmmmmm mumya fılmını cok severım bıdee:utangac:

titaniği es geçerim 15 i geçmiştir izlediğim ve her izlediğimde bir öncekinden daha duygulu daha içten izliyorum tek kelimeyle süper
ha birde korku filmlerin hepsi isim veremicem hepside izlettiriyor adamı

Back
X