• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugüne kadar etkisinden kurtulamadığınız filmler

hayalet
yeşil yol
6.his
melekler şehri
çakal
cesur yürek
kusursuz cinayet
yüzyüze
dönüş
uçurtmayı vurmasınlar
titanık

Son düzenleme:
babam ve oğlum, jeux d'enfants,koku,zehirli sarmaşık,dondurmam gaymak:teytey:,120,Beyaz melek (çok ağlamıştım bu iki filmde) ,kadınlar ne ister,yeşil yol(ay o devden ne korkmuştum)

Son düzenleme:
hayat güzeldir(çok küçükken izlemiştim ama şiddette tavsiye ederim)
ölü ozanlar derneği
VForVendetta(bunuda şiddette tavsiye ederim öyle inceler cümleler varki söylenen sözlerin hepsinde dev gibi anlamlar var ve sıkılmadan izliyorsunuz)

" reign over me " çok abartılı bir film değildi ama derin bir hüznü vardı bazı sahnelerini unutamıyorum çok güzeldisenağlama.

Ben Türkan Şoray hayranıyım onun bütün filmnlerini bilirim hatta bazılarını o kadar seyrettimki replikleri ezberledim diyebilirim.Shintler'in listesi ve piyanist filmleri beni çok etkilemiştir.Unutmam mümkün olmayacak çok etkileyici sahneleri var tavsiye ederim mutlaka izleyin.

Titanic,
Piyanist,
Umudunu Kaybetme,
Babam ve Oğlum,
Mustafa Hakkında Herşey,
30 gün 30 gece
Kelebek Etkisi.............................beni en çok etkileyen filmler

Son düzenleyen: Moderatör:
Titanic ilk izlediğim de etkisinden kurtulamamıştım gerçekten çok güzel bir filmdi izlediğim de hüngür hüngür ağlamıştım ben ki filmlerde ağlayanlara gülerdim :( her izlediğim de de aynı tadı verir

2. si Pearl harbour gerçekten süper ötesi bir film süper bir aşk aşkım la seyertmiştim bu filmi öve öve bitiremem oyüzden kısa kesiyorum izlemeyenler mutlaka izlesin
:Dkaydirigubbakcemile3

3. sü cennet gibi gerçekten çok eğlenceli ve çok romantik bir filmdi herşeyi içinde barındıran bir film ayrı bir tadı var

beni etkiliyecek filmler genelde romantik komedi olduğundan korku macera vb. yazmıyorum onları da yazsam sayfa dolar film izlemeyi gerçekten seviyorum :)

Son düzenleme:
SOGUK DAĞ (Nichole Kidman, Renee Zelveger)
kesinlikle tek geçerim. Çok süper romantik bir film

PIYANIST
KABADAYI
KIYAMET (adını yanlış hatırlıyor olabilirim. eski kabile hayatından bir film)
BABAM VE OGLUM
INSIDE
TESTERE

Gardens of the night
Yeni izledim ama etkisinden çıkabileceğini hiç sanmıyorum.
İzlerken içim dışıma çıktı mafoldumben
Çoçuk istismarı ve fahişeliğini anlatan bir film. Varın siz düşünün :gitme:

21076_1.jpg

Back
X