Cnm haberi bugün izledim yeni daha ewet böle gizli gizli doğrup oraya buraya bırakan war ama 21 kez bıçaklamak ne neyin hıncı bu yaBu konun yeri burası değil,
fakat gerçekten çok kötü bu anlattığınız olay çokta oluyor allah akıl fikir vicdan versin.
gencecik insanlar evlilik dışı ilişki yaşıyor masum bebeciklerinde vebaline giriyor ailelerde 9 ay farketmiyor ya,
işte ona insan şaşırıp kalıyor
Cnm haberi bugün izledim yeni daha ewet böle gizli gizli doğrup oraya buraya bırakan war ama 21 kez bıçaklamak ne neyin hıncı bu ya
banada tecavüz geldi ama piskolojk bi sorunu olsaydı hastaneye yatırırlardı tedawi için oysa tutuklandı ve baba kim onu arıolar yani tecavüz olayı daha ortada yokBelki de tecavüz sonucu olan bir bebekti. Evet 21 defa bıçaklamak canice ama belki o kızı bu noktaya getirenler de en az o kadar canice olabilir... allah korusun bir tecavüz bebeği doğursam herhalde alıp canım yavrum diye bağrıma basamaz gider kuruma falan verirdim. Her baktığınızda o olayı hatırlatır sonuçta. Tabi durum öyle bile olsa öldürmek çok başka bir şey!!! bir kadın kendi bebeğine böyle bir şey yapıyorsa bunun çok büyük bir sebebi olmalı. Belki de bir ruhsal hastalığı vardır.
Haberi bilmiyorum sadece yazdığınız kadarına yorum yaptım.
Erkek egemen toplumların kanayan yarasıdan başka bir şey değil. Bu vahşetin diğer zanlısı o bebeğin biyolojik babasıdır. Kızın ailesi baskıcı ise (kesinlikle öyledir) ortada 3. zanlı var demektir.KıZlar...bugün haberleri izledim ve çok kötü oldm yaa bi kadın olmaktan kendimi çok kötü hissettim.19 yasında bi kız hamile 9 ay nasıl saklıosa hamileliğini tuvaleette doğruo ve bebeğini doğduğu gibi bıçaklayıp öldürüo hemde 21kez Rabbim nasıl bişey bu bunu yapan insan olamaz ya olamaz olamaz ve bu türkiyede nasıl olur ya nasıl olur bu müslüman bi ülkede bizi yolundan ayrılmamıza izin verme Allahımm.
Canilik. Cahillik. Benım Anlamadığım 9ay hamılelık nasıl gızlenebılır ya.. Hıc mı Karnı sısmedı bu Kızın.. Ilahı adalete ınanırım o masumun gunahı çıkar bır yerlerınden.. Barı yurda verseydın be canı, en azından canı kurtulurdu bebegın! Allah Islah etsın...KıZlar...bugün haberleri izledim ve çok kötü oldm yaa bi kadın olmaktan kendimi çok kötü hissettim.19 yasında bi kız hamile 9 ay nasıl saklıosa hamileliğini tuvaleette doğruo ve bebeğini doğduğu gibi bıçaklayıp öldürüo hemde 21kez Rabbim nasıl bişey bu bunu yapan insan olamaz ya olamaz olamaz ve bu türkiyede nasıl olur ya nasıl olur bu müslüman bi ülkede bizi yolundan ayrılmamıza izin verme Allahımm.
Cnm benim ben eminim Yüce Rabbim sana sağlıklı bi bebek nasip edicektir sen yeterki üzülme kendini yıpratma senin için ve anne olmak isteyen herkese burdan dualarım gitsinben bu hayatta hepimizin sınandığını düşünenlerdenim,bunu sürekli dillendiriyorum biliyorum ama,mesela ben o çocuk için tüm varlığımı servetimi vermeye hazırım yeterki çocuğum olsun diye,hergün ağlıyorum;işte o kızcağızda öldürüyor,o da böyle sınanıyor demekki.
Bu konunun yeri burasıdır gayet de. Bunu kafaya takıyor olmak, haberden etkilenmek gayet tabi bir derttir. Aşağılardaki saç rengini beğenmeyen insanın derdinden daha da önemlidir benim nazarımda.
Tecavüz sonucuysa istenmemiştir diyenler olmuş. Katılıyorum öyle bir durumda tabi ki doğurup büyütmek içinden gelmez insanın ama 21 kez bıçaklamak nedir yahu... Bir sürü kurum var bu ülkede, götür onlardan birine teslim et çocuğu. Öldürmeden terk etmek bile bana göre büyük bir vicdansızlıkken bu nedir çocuktan intikam alır gibi...
Kaldı ki doğana kadar aklın neredeydi...
Çok teşekkür ederim cevabın beni böyle savunmam için.bencede burası bunun yeri çünkü hem cinsimiz yapmış bunuBu konunun yeri burasıdır gayet de. Bunu kafaya takıyor olmak, haberden etkilenmek gayet tabi bir derttir. Aşağılardaki saç rengini beğenmeyen insanın derdinden daha da önemlidir benim nazarımda.
Tecavüz sonucuysa istenmemiştir diyenler olmuş. Katılıyorum öyle bir durumda tabi ki doğurup büyütmek içinden gelmez insanın ama 21 kez bıçaklamak nedir yahu... Bir sürü kurum var bu ülkede, götür onlardan birine teslim et çocuğu. Öldürmeden terk etmek bile bana göre büyük bir vicdansızlıkken bu nedir çocuktan intikam alır gibi...
Kaldı ki doğana kadar aklın neredeydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?