Bugünkü kapanan konuma cevap.

Olsun bunu yapmaması lazım... düşmanın da olsa insanların eksigini anlatmak dedikodusunu yapmak hos değil...
Hoş olmayan ilk onu bulmak çok zor olmasa gerek
Bana itici gelen bu konuda hem cinsinin bu kadar zor bir durumda iken onu anlamak adına ilk konuda en ufak bir sözcüğün olmaması
Tabi sonra açtığı bu konu pek inandırıcı samimi değil

bana aile büyükleri sorunun kaynağı yerine boşanma olup olmayacağını konuşacak gibi geldi
böyle bir ailede erkek evlat şartı da vardır
e ilişki yoksa, çocuk da yok
kuma mı olsun, boşanma mı olsun onlar bile konuşulabilir
aklıma eski dizilerden Zerda geldi

ya ayrıca kadın yani elti çabalamıyorsa bile bir sebebi vardır gibi görünüyor buradan bakınca
eşiyle müşterek hayat sürmek isteyen her kadın elinden gelenin en alasını yapar yani

Sizin aile büyükleri olay esnasında hakem olarak yer alsınlar bence. Daha iyi karar verirler sorun kimde diye :olamaz:

Basketbolda pozisyonlar tekrar tekrar izlenip faul veya kart verirler ya aslinda o sistemi getirmek lazim. Sarip sarip en bastan izlesinlerki dogru karar versin şaaptigimin aile meclisi.

Kapanan konuna cevap ;
Cinsellik kadının kadınlık görevlerinden biri değil , bir kere bunu bir öğren .. ne kadar erkek egemenliği altında ezilmiş bir kafa yapısıdır bu ? Kocan mi öğretti böyle olmayı ?

Tek derdin , eltim 3.5 yıldır kayinbiraderimin koynuna girmiyor , bosanirsa nafaka ödemek zorunda kalır mı ?! Ödeyecek paşa paşa , o kadar zamanda kadına neler çektirdi kim bilir .. utanmadan birde bunu dava dosyasına ekletirseniz şunu da unutmayın, "zorla hocaya götürdük ama gelin hanım sözde tedaviyi uygulamadı ".. hocaya götürmek de suç malum yasal değil .. umarım eltin sizden şikayetçi olur .. ayrıca eltinin özelini ulu orta konuşmaktan cekinmiyorsun, inşallah görür seni buralarda da ,bi guzel şikayetçi olur ..

Daha ayrintili yazsaydin keşke yazip cekilmeseydin... konuyu açan sensin yönlendirecek olan da sen olmalıydın sen olmayınca biz de allah ne verdiyse yazdık .... senin niyetini az çok bilir ona göre yapardık da hâlâ kurul falan toplayıp idam kararı çıkaracak gibi yorumlarınız var ..Aile tuhaf bir aile bence ...bir de Dr getirin karı koca Zifaf gecesi yapın güreş tutsunlar bakalım hata kimde gibi tuhaf düşünceler olusturdunuz kafamda.. ne diyorum ben ya...

Ya ayrica konu sahibi eltinizin buna cabalamadigini nerden biliyorsunuz? "Disaridan oyle gozukuyor" dediginize gore bir kere karsiniza alip konusmamissinizdir, dertlesmemissinizdir. Kadinin kendi icinde ne yasadigini bilemezsiniz hissedemezsiniz. Belki cabayi en cok eltiniz gosteriyor. Evlilik onlarin iliski onlarin derdi tum ailenin.

Hoş olmayan ilk onu bulmak çok zor olmasa gerek
Bana itici gelen bu konuda hem cinsinin bu kadar zor bir durumda iken onu anlamak adına ilk konuda en ufak bir sözcüğün olmaması
Tabi sonra açtığı bu konu pek inandırıcı samimi değil
Anlayan ifşa etmez, edeninse sadece laftadir anlayışı

Daha ayrintili yazsaydin keşke yazip cekilmeseydin... konuyu açan sensin yönlendirecek olan da sen olmalıydın sen olmayınca biz de allah ne verdiyse yazdık .... senin niyetini az çok bilir ona göre yapardık da hâlâ kurul falan toplayıp idam kararı çıkaracak gibi yorumlarınız var ..Aile tuhaf bir aile bence ...bir de Dr getirin karı koca Zifaf gecesi yapın güreş tutsunlar bakalım hata kimde gibi tuhaf düşünceler olusturdunuz kafamda.. ne diyorum ben ya...
Hani derlerya özrü kabahatinden büyük

Ne bicin insanlarsiniz siz ya bide utanmadan nafaka sorumussun sana neeee kayninda tam bi ana kuzusu gidip anasina ben o isi yapamadim mi demis anasida sulaleye yaymis aman Allahim o gelinin halini dusunmek bile istemiyorum sende karsidan egleniyorsun heralde nafaka sorduguna gore sana neyse valla saka gibisiniz ya

Back
X