• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünkü kavgamız

Hata bende mi ?

• Ankete Katılan
    52
Esiniz nereye giderse gitsin,siz kendini tedbir alin. Senin ailene gittik benimkine de gidecez ya da seninkine gitmedik benimkine de gitmeyecez diye surekli sartlamanin bir anlami yok
Hastalık varsa nasıl tedbir alıcam aynı evde yaşadığım insan karşı ben işi karşılığabtabiki dönüştürmüyorum sadece ben feragat gösteriyorum seninde göstermen gerek ikimiz için diye söyledim

Şu an için ayrı evlerde kalıyorsanız işinize gelmiş zararın neresinden dönseniz kardır. geçte olsa tedbirinizi almaya başlamışsınız, eşiniz hala daha alamadığı için kendisine ardından size bulaştırsa sizin aldığınız tedbirler boşa gitmiş gibi hissedecektiniz sonra çok çok daha büyük bir kavga olurdu. Eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız ona karşı sakinliğinizi koruyun ama ayrı kalmaya devam edin bir müddet daha. Sizinle iletişime geçmedikçe geçmeyin. Tartışmak için iletişime geçersede tartışmayın. Bilinçli olun her konuda. Sonra sizin neyi neden yaptığınızı en azından günün birinde anlarsa veya anlamasını sağlarsanız size bir teşekkür borçlu olur.
Ayrı evlerde değiliz ama küs olduğum için kendisinden ayrı sürekli başka odadayım hep öyle oluyor sonradan anlıyor ama benim yıpranmamla kalıuorum ben artık bundurumdan çok sıkıldım o yüzden

Hastalık varsa nasıl tedbir alıcam aynı evde yaşadığım insan karşı ben işi karşılığabtabiki dönüştürmüyorum sadece ben feragat gösteriyorum seninde göstermen gerek ikimiz için diye söyledim
Almayin eve mesela surekli gitsin anasiyla otursun.

Ayrı evlerde değiliz ama küs olduğum için kendisinden ayrı sürekli başka odadayım hep öyle oluyor sonradan anlıyor ama benim yıpranmamla kalıuorum ben artık bundurumdan çok sıkıldım o yüzden

boşuna küs kalıyorsunuz çünkü karantina süreci bittiğinde illaki normal hayatlarınıza dönmüş olacaksınız ve küs kalmanızın bir manası kalmayacağı için barışacaksınız suçuda korona ya atacaksınız. en iyisi bugünleri birbirinize zehir etmeyin. eşiniz hala bir şeylerin ciddiyetinde olmadığı için ayrı odada vs.. kalmışsınız hiç fark etmez kendisine bulaştığı anda size illaki bulaştıracaktır er yada geç. O yüzden bari son günlerinizi güzel mi geçirin diyim ne diyim bilemedim. Üzüldüm adınıza.

Merhaba herkese artık içimdekileri bir yere anlatmam lazımdı etrafımda ne yazık ki dalgs geçmeden anlayacak biri yok burayı seçtim bende inşallah beni anlayabilirsiniz. Eşimle yine tartıştık bu seferki sebep ise bu corona sürecinde ilk başlarda haftada bir ailelerimize giderdik ama en son onun ailesine gittiğimde kız kardeşinin sürekli öksürmesi beni çok rahatsız malum süreç biliyorsunuz ben çok pimpirikliyimdir sağlık konusunda ve kızın o halde sürekli öksürmesi buna rağmen hiç maske takmaması beni çok rahatsız etti ayrıca kendisi kronik hasta bu durumdan çok rahatsız olduğum için artık ailelere gitmeyelim istedim bu süreçte kendi ailemede gitmek istemedim ama eşim daha 3 gün geçmemiş babam rahatsız gidip görmek istiyorum dedi 1 ay öncesinden beyin kanaması geçirdi ama şuan durumu gayet iyi sırf babası sıkılıyor diye gitmek istiyor yanına bende izin vermedim 1 hafta geçti yine gitmek istedi bu seferde annesi babası kavga etmiş bu yüzden gitmek istiyomuş kız kardeşi evde durmuyo bu süreçte akşam evde olmayacakmış o yüzden hastalık bulaşmazmış gitmemde sakınca olmaz dedi ama ben kendi aileme bile gitmiyorum onun bu düşünceme uymamasından kavga başladı sen bilerek gitmemi istemiyosuna vurdu olayı artık her defasında bir şekilde hep ailesi yüzünden kavga ediyoruz burda gerçekten kendimi sorgulamak için size yazdım yani hiçmi haklılık payım yok gerçekten sizce ??
Kesinlikle siz haklısınız nedir bu erkeklerin aile merakı anlamıyorum sanki kız evladı olan onlar. Bir aile meraklısı da benim başımda var kavga sebeplerimiz hep ailesine dayalı bizimde

Sal gıtsın burda sonuclarına katlanacak üç kısı var babası beyın kanaması gecırmıs suan bunyesı zayıftır.annesı yaşlı, kardesı kronık hasta esın dusunsun. Sen gıtme o gıtsın gelınce dırek üstbas degıstırır özellıkle markete gıdecegı zaman aılesının yanına gıtsın dısarı cıkıyor ya toptan cıkmıs olur. Senınde basın agrımaz.

Hafta da bir ailelere gidip sonra ben gitmeyeceğim annemlere sen de gitme demek gerçekten çok saçma olmuş.Suan tablo daha iyi başlarda çok kötüydü.Siz bu kötü dönemde ziyaretlerinizi aksatmadan yaptıysanız şimdi eşinizi gindermemeniz bahane gibi duruyor.
Başta da şuanda da ziyaret engellemeliydi.Bayram da ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ben gidelim dediğim zamanda nedense istemez anneside gelmeyin der evet gerçekten bu halimle iyi gittim geldim ama etrafımda hep insanların ailesine gitmediğini gördüm ve bende demekki doğru olan bu dedim tamam ailemiz ama sonuçta herkes taşıyıcı olabilir diyorum o zaman marketede gitmeyelim diyor

senin kocan gibiler yüzünden bitmeyecek ve bizim gibiler evde daha fazla kalmak zorunda kalacak. hakkımıza girmesin..

En başından ailelere gitmeyi bıraksaydınız keşke. Ayrica kız kardeş evde durmuyor derken çalışıyor mu? Eşinize gidersen geri gelemezsin virüs bitene kadar deyin. Onun gibi cahiller yüzünden bitmeyecek bu virüs

Keşke eşinizin kız kardeşini görünce değil ern başından bu kararı alsaydınız ortak bir şekilde belki öyle daha iyi olabilirdi.

boşuna küs kalıyorsunuz çünkü karantina süreci bittiğinde illaki normal hayatlarınıza dönmüş olacaksınız ve küs kalmanızın bir manası kalmayacağı için barışacaksınız suçuda korona ya atacaksınız. en iyisi bugünleri birbirinize zehir etmeyin. eşiniz hala bir şeylerin ciddiyetinde olmadığı için ayrı odada vs.. kalmışsınız hiç fark etmez kendisine bulaştığı anda size illaki bulaştıracaktır er yada geç. O yüzden bari son günlerinizi güzel mi geçirin diyim ne diyim bilemedim. Üzüldüm adınıza.
senin kocan gibiler yüzünden bitmeyecek ve bizim gibiler evde daha fazla kalmak zorunda kalacak. hakkımıza girmesin..
Ne yazık ki öyle ve ailesine gitmesin diye dediğimi düşünmesi çok acısı yani ben ailesinden hoşlanmıyorum diye inat yapıyorum diye gitme dediğimi düşünüyor bu durumda kavga edincede ben kötü oldum yine

Kesinlikle siz haklısınız nedir bu erkeklerin aile merakı anlamıyorum sanki kız evladı olan onlar. Bir aile meraklısı da benim başımda var kavga sebeplerimiz hep ailesine dayalı bizimde
Gerçekten aynı lafları ona söyledim kız gibi aileme gidicem diye tutturyosun dedim ben bile senin bu yaptığını yapmıyorum dedim ve bundan ötürü artık beni sinirlendirince kavga çıkıyor tabi

Hafta da bir ailelere gidip sonra ben gitmeyeceğim annemlere sen de gitme demek gerçekten çok saçma olmuş.Suan tablo daha iyi başlarda çok kötüydü.Siz bu kötü dönemde ziyaretlerinizi aksatmadan yaptıysanız şimdi eşinizi gindermemeniz bahane gibi duruyor.
Başta da şuanda da ziyaret engellemeliydi.Bayram da ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Başta babası zaten koronanın ilk günü beyin kanaması geçirdi haliyle gidiyordu ama bu kadar değildi o zaman rakamlar ben yine korkuyodum tabi ama kendisi aslında bizimde gitmememiz gerekiyo ailelere deyince ben düşündüm ve kızkardeşinide öyle görünce yamam dedim ki kız öncedende domuz gribi olmuş biri yani kim olsa endişe eder öyle görse onu

En başından ailelere gitmeyi bıraksaydınız keşke. Ayrica kız kardeş evde durmuyor derken çalışıyor mu? Eşinize gidersen geri gelemezsin virüs bitene kadar deyin. Onun gibi cahiller yüzünden bitmeyecek bu virüs
Hayır çalışmıyor kronik hasta diye en baştan izin verildi ona akşam evde olmayacak nişanlısına iftara gidecekmiş halen düğün peşinde evde durduğu yok ve ben gitmeni istemiyorum deyince evden çıkmıyolarki diyo bana nerden bilebilirim dedim allah karşıma çıkardı kız kendisi söyledi işte

Keşke eşinizin kız kardeşini görünce değil ern başından bu kararı alsaydınız ortak bir şekilde belki öyle daha iyi olabilirdi.
Keşke öyle yapsaydım ama bilemiyor işte insan haliyle babasıda yeni hastalanmıştı gitmek demek olmazdı ama şimdi babası iyi mesela başlarda babamda özlediği için beni çağırırdı ama oda artık anladı çağırmıyor yani bizde ailemi özlüyoruz yada onlar beni özlüyor ama feragat ediyoruz nolcak sizinkilerede gideriz diyo

Merhaba herkese artık içimdekileri bir yere anlatmam lazımdı etrafımda ne yazık ki dalgs geçmeden anlayacak biri yok burayı seçtim bende inşallah beni anlayabilirsiniz. Eşimle yine tartıştık bu seferki sebep ise bu corona sürecinde ilk başlarda haftada bir ailelerimize giderdik ama en son onun ailesine gittiğimde kız kardeşinin sürekli öksürmesi beni çok rahatsız malum süreç biliyorsunuz ben çok pimpirikliyimdir sağlık konusunda ve kızın o halde sürekli öksürmesi buna rağmen hiç maske takmaması beni çok rahatsız etti ayrıca kendisi kronik hasta bu durumdan çok rahatsız olduğum için artık ailelere gitmeyelim istedim bu süreçte kendi ailemede gitmek istemedim ama eşim daha 3 gün geçmemiş babam rahatsız gidip görmek istiyorum dedi 1 ay öncesinden beyin kanaması geçirdi ama şuan durumu gayet iyi sırf babası sıkılıyor diye gitmek istiyor yanına bende izin vermedim 1 hafta geçti yine gitmek istedi bu seferde annesi babası kavga etmiş bu yüzden gitmek istiyomuş kız kardeşi evde durmuyo bu süreçte akşam evde olmayacakmış o yüzden hastalık bulaşmazmış gitmemde sakınca olmaz dedi ama ben kendi aileme bile gitmiyorum onun bu düşünceme uymamasından kavga başladı sen bilerek gitmemi istemiyosuna vurdu olayı artık her defasında bir şekilde hep ailesi yüzünden kavga ediyoruz burda gerçekten kendimi sorgulamak için size yazdım yani hiçmi haklılık payım yok gerçekten sizce ??
Kelin merhemi olsa başına surermis benimkide sizin kocaniz gibi gitme diyorum dinlemiyor ,annesini gorecekmis evlatlık vazifesini yapacakmış ben karisamazmisim aman biraktim varsa hastalığı bulaştırsin biktiriyorlar insanı git annenle kal dedim

Back
X