Bugünler çok kıskancım !!!

su_peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
1.461
5
66
İstanbul
arkadaşlar ya birileri beni rahatlatssın nolur.ben çok neşe dolu cıvılcıvıl bir insanım.6aylşık evliyim.eşimle hiçbi problemim yok.ama bugünlerde bir kıskançlık başladıki anlatamam.kocamı falan değil.kendi kendime.etrafa belli etmiyorum.içten içe düşünüyorum.kuzenim evlncek onu kıskanıyorum ya eşyaları benden daha güzel olursa diye.okuldaki arkadaşlarımı kıskanıyorum.dersleri benden iyi olanları.kuzen arabamızı alıyor ben neden sürmüyorum da o sürüyor diye onu kıskanıyorum.aslında onu değil.şuaralar sıkışık oldugumuz için pek akaryakıt alıpta binemedik.o yüzden.sebep yine para.bunlar böyle ara araa tutuyor.mesela şuan oldugu gibi.etrafıma belli etmiyorum sadece anlık sinirlerniyorum.bunların sebebinide biliyorum aslında.başarısızlığım var bunun altında.okulumu zamanında bitirememnin verdiği sıkıntı.eğer bitirseydim maddi olarak daha farklı bi yerde olurduk belki daha güzel bi evde otururduk yada ne bileyim...aslında maddi olarak sıkıntı çeksekte ben çok mutluyum.hani demiyorumki şuyumuzda olsun buyumuzda olsun.elimizdekilerle yetinen biriyim ama ara ara tuutuyor.çok maddiyatçıyım hırsa kapılıyorum.okulumu bitirmem gerekiyor.bitiremiyorum.daha çok daha çok çalışıyorum olmuyor.eşimede söylemiyorum bunları.sadece sinirli oluyorum.istemedende kalbini kırıyorum.biliyorum çok saçma ama ben yardım istiyorum sadece biraz konuşup rahatlamaya ihtiyacım var

Kötü niyetli gözükmüyorsun senin ki kıskançlık değil de imrenme gibi birşey galiba.Maddi durumunuza ne uygunsa onlarla yetinin bence fazla yükseklerde gezmeyin..

Son düzenleme:
yok yok kötü niyetli asla değilim.dedim ya sebebini biliyorum benim başarıszlığımdan dolayı bunları hiissediyorum.sadece konuşup rahatlamak istiyorum.yoksa elimdekilerle yetinmeyi gayet iyi biliyorum.hiçbi zaman şunuda alalım şunuda giyeyim demedm.ama işte hırs yapıyorum zamanla geçicek ama nasıl

zaman zaman duygu karmaşaları olabiliyor herkeste, bugün maddi zorluklar vardır ama beklenmeyen biranda bitebilir. yarınların ne getireceğini kimsecikler bilemez. belki bir yere gitmek veya bunun gibi bir değişiklik iyi gelebilir size.

herkes bazen anlam veremedigi dusuncelere kapilir...
sende belliki bu durumdan rahatsizsin ve boyle dusunmek istemiyosun..

eger onceden boyle bi dusunce yoksa bu gecici biseydir mutlaka..
biraz daha kendinize guvenmeniz ve basariyi sadece okulda yada para kazanmakta aramayin..

soyle dusunun bakin ne kadar guzel , evlemissiniz.. 6 aylik bi yuvaniz var bunu basarmissiniz..
hic bi yuva kolay kurulmuyo fakat siz bunu basarmissiniz..

biraz dusunurseniz bunun gibi bi cok ornek bulabilirsiniz buna eminim..

umarim en kisa zamanda bu dusuncelerden kurtulursunuz , cunku bu baskalarindan cok size huzursuzluk verir:71:

canım bende yaşıyordum ara ara.ben evlenirken ailelerden hiç destek görmedik.iğnemizi bile biz düşündük.düğün olurken acaba salonun parası çıkacak mı diye düşünüyordum. yeni evlenen tanıdıklarımız var.bakıyorum kendi evlerine geçiyorlar.borçlar ailelerinin üstünde.kendileri sadece gezme, eğlence peşinde.ben çalışmaktan başka birşey bilmedim.
düşün mobilyaları aldık 3 sene önce adamlar fiyatı yanlış vermişler üste 100 tl daha istediler.gittik iptal ettik.veremdik o parayı.ben böyle zorluklarla geldim bu günlere.evlendim eve girdim.yerde halım yoktu.perdem yoktu. :59: olmasın dedim.şükrettim. etrafıma bakıyorum da bazı insanlar çok şanslı.bir de hava atmaya çalışırlar.bana ne senden.sen eşyayla adam olmuşsun, ben olsam sana bunu yapmazdım derim içimden.ama içim cız eder işte elimde değil. açıköğretim okuyorum.bu sene sınıfta kaldım.geçim derdine düşmüşüm ders mi kalıyor kafada.birde aaa sen bitiremeyeceksin bu okulu diyenler var.sinir oluyorum.

canım bence ilk önce kendini ve durumunu onunla bununla kıyaslamayı bırak derim ben...eşin ve kendin için yaşa...mesela benim eşim polis şuan şarktayız 14 ay oldu evleneli belki lojman çıkar diye fazla birşey almadık ama normal bir siteye taşındık burdaki gurbetçilerde ne varsa almışlar evlerine ben asla kıyaslama yapmadım bile beni seven evime benim için gelen gelsin buyursun aman şunu var aman bunu var diyenlerde gelmesin zaten...yani kısaca kendini ve eşini strese sokupta evliliğinin ilk zamanlarını zehir etme kendine boşver ya eşya dediğin ne ki?maddi açıya gelincede biraz dişinizi sıkar ayağınızı yorganına göre uzatır gül gibi geçinirsiniz zaten hepte öyle devam etmez canım yeterki sen sıkıntı yapma umarım herşey istediğin gibi olur...:34:

ayrıca canım herşeyi benim eşim yaptı yani evlendiğimiz günden beri borç ödüyoruz bizde doğru düzgün gezip tozamadık ilk zamanlar... ben üniv mezunuyum bekarken çalışıyordum malum gurbete gelince bırakmak zorunda kaldım özel sektör olduğu için hep sabrettim şuan iyiyiz çok şükür sende atlatırsın inşallah ama kafana takma canım...

canım bende yaşıyordum ara ara.ben evlenirken ailelerden hiç destek görmedik.iğnemizi bile biz düşündük.düğün olurken acaba salonun parası çıkacak mı diye düşünüyordum. yeni evlenen tanıdıklarımız var.bakıyorum kendi evlerine geçiyorlar.borçlar ailelerinin üstünde.kendileri sadece gezme, eğlence peşinde.ben çalışmaktan başka birşey bilmedim.
düşün mobilyaları aldık 3 sene önce adamlar fiyatı yanlış vermişler üste 100 tl daha istediler.gittik iptal ettik.veremdik o parayı.ben böyle zorluklarla geldim bu günlere.evlendim eve girdim.yerde halım yoktu.perdem yoktu. :59: olmasın dedim.şükrettim. etrafıma bakıyorum da bazı insanlar çok şanslı.bir de hava atmaya çalışırlar.bana ne senden.sen eşyayla adam olmuşsun, ben olsam sana bunu yapmazdım derim içimden.ama içim cız eder işte elimde değil. açıköğretim okuyorum.bu sene sınıfta kaldım.geçim derdine düşmüşüm ders mi kalıyor kafada.birde aaa sen bitiremeyeceksin bu okulu diyenler var.sinir oluyorum.

canım nedense içimden sanada cvp yazmak geldi boşver ya takma kafana bende ilk zamanlar eşimin iş arkadaşlarının eşlerini çağırdım kadınlar eve girer girmez ay şununda mı yok bununda mı yok demeye başladılar kendi evlerini anlatmaya başladılar sanki soran olduda bende güzelce ikramımı yaptım birşey olmamış gibi ağırladım amacım gurbet ellerde kimsemiz yok birbirimize destek oluruzdu ama hanfendiler 3 saatte tanıdıkları benim dedikodumu yapmışlar aman evimize çağırmayalım falanda filanda kulağıma geldi tabi Allah işte...birdaha muhatap bile olmadım ama hakkımıda helal etmiyorum tanımadan etmeden hemen dedikoduda ne demek ya ben ailemden öyle şeyler görmediğim için çok yadırgadım neyse canım işte böyle...

Seytan vesvese veriyor sana bacim. Evinde huzurlusun, yeni bir yuva kurmussun, seytanin en sevmedigi seydir bunlar. Sana sIkInti veriyor. Bol bol dua et Allah'a icindeki sIkInti hafifleyecektir. Bence senin kisiliginde yok kiskanclik, dedigim gibi seytanin vesvesesi. Böyle konularda kiskanc insanlar, kiskaniyorum diye itiraf etmezler bence.

bazen herşey bizim elimizde değildir. ve ne gelirse giderse Allahtandır.

demek ki hayırlısı buymuş. mutlu bir yuvam var deyip şükretmelisin bolca.

ve boş vakit geçirmemeye çalış. kekeler kurabiler yap. pozitif enerji yüklen.

geçicidir bu günler.

ayrıca kuzenin eşyalarını boşver. düğünnüde ne giyerm diye düşün. hep payına düşeni düşün boşver gerisini...

Seytan vesvese veriyor sana bacim. Evinde huzurlusun, yeni bir yuva kurmussun, seytanin en sevmedigi seydir bunlar. Sana sIkInti veriyor. Bol bol dua et Allah'a icindeki sIkInti hafifleyecektir. Bence senin kisiliginde yok kiskanclik, dedigim gibi seytanin vesvesesi. Böyle konularda kiskanc insanlar, kiskaniyorum diye itiraf etmezler bence.

evet olabilir zaten dediğim gibi karakterimde değil anlık oluyor.çok sağol canım yazdığın için.

haklısn canım ya.zaten hiç eşimde yansıtmadım.karakterim bu değil.yazdıklarınız bni rahatlattı.çok teşekkürlerr
canım bence ilk önce kendini ve durumunu onunla bununla kıyaslamayı bırak derim ben...eşin ve kendin için yaşa...mesela benim eşim polis şuan şarktayız 14 ay oldu evleneli belki lojman çıkar diye fazla birşey almadık ama normal bir siteye taşındık burdaki gurbetçilerde ne varsa almışlar evlerine ben asla kıyaslama yapmadım bile beni seven evime benim için gelen gelsin buyursun aman şunu var aman bunu var diyenlerde gelmesin zaten...yani kısaca kendini ve eşini strese sokupta evliliğinin ilk zamanlarını zehir etme kendine boşver ya eşya dediğin ne ki?maddi açıya gelincede biraz dişinizi sıkar ayağınızı yorganına göre uzatır gül gibi geçinirsiniz zaten hepte öyle devam etmez canım yeterki sen sıkıntı yapma umarım herşey istediğin gibi olur...:34:

evet haklısnız.geçici elbet.sadece maddi derğil kıskançlıklarım.sanırım öyle anlatmışım ben ama.neyse zaten bugünlük geçti kıskanma krizim:))) evle ilgilenmek gerçekten rahatlatıyor bu konuda haklısın kek kurabiye konusunda.zaten hafta içi akşam 8lere kadar okuldayım.evimle kocamla haftasonu vakit geçirebiliyorum.bu hafta sonunu böyle geçeireyim.bakalım neler olacak
bazen herşey bizim elimizde değildir. ve ne gelirse giderse Allahtandır.

demek ki hayırlısı buymuş. mutlu bir yuvam var deyip şükretmelisin bolca.

ve boş vakit geçirmemeye çalış. kekeler kurabiler yap. pozitif enerji yüklen.

geçicidir bu günler.

ayrıca kuzenin eşyalarını boşver. düğünnüde ne giyerm diye düşün. hep payına düşeni düşün boşver gerisini...

Back
X