arkadaşlar ya birileri beni rahatlatssın nolur.ben çok neşe dolu cıvılcıvıl bir insanım.6aylşık evliyim.eşimle hiçbi problemim yok.ama bugünlerde bir kıskançlık başladıki anlatamam.kocamı falan değil.kendi kendime.etrafa belli etmiyorum.içten içe düşünüyorum.kuzenim evlncek onu kıskanıyorum ya eşyaları benden daha güzel olursa diye.okuldaki arkadaşlarımı kıskanıyorum.dersleri benden iyi olanları.kuzen arabamızı alıyor ben neden sürmüyorum da o sürüyor diye onu kıskanıyorum.aslında onu değil.şuaralar sıkışık oldugumuz için pek akaryakıt alıpta binemedik.o yüzden.sebep yine para.bunlar böyle ara araa tutuyor.mesela şuan oldugu gibi.etrafıma belli etmiyorum sadece anlık sinirlerniyorum.bunların sebebinide biliyorum aslında.başarısızlığım var bunun altında.okulumu zamanında bitirememnin verdiği sıkıntı.eğer bitirseydim maddi olarak daha farklı bi yerde olurduk belki daha güzel bi evde otururduk yada ne bileyim...aslında maddi olarak sıkıntı çeksekte ben çok mutluyum.hani demiyorumki şuyumuzda olsun buyumuzda olsun.elimizdekilerle yetinen biriyim ama ara ara tuutuyor.çok maddiyatçıyım hırsa kapılıyorum.okulumu bitirmem gerekiyor.bitiremiyorum.daha çok daha çok çalışıyorum olmuyor.eşimede söylemiyorum bunları.sadece sinirli oluyorum.istemedende kalbini kırıyorum.biliyorum çok saçma ama ben yardım istiyorum sadece biraz konuşup rahatlamaya ihtiyacım var