- 22 Kasım 2017
- 1.316
- 2.837
- 48
- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun ya, üzüldüm. Umarım kısa zamanda refaha kavuşursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun ya, üzüldüm. Umarım kısa zamanda refaha kavuşursunuz.
Aileler kabul etmez sadece bi kaç gün kalacagızMaddi sıkıntı dünyanın en kötü şeyidir gerçekten. Çok üzüldüm sizin durumunuza. Lütfen ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Hazır annenize gittiniz bence para için eşyaları falan satın evi boşaltın. Bir süre eşiniz para biriktirsin. Zor ama başka çare de yok gibi duruyor/
Allah razı olsunAllah yardimciniz olsun insallah her sey duzelir
Evinizin rizki ve bereketi icin Ya VEHHAB c.c esmasini okuyabilirsinizAllah razı olsun
Sagolun Allah razı olsunGeçer elbet. Hangimiz mükemmel hayatı yaşıyoruz ki. Böyle kriz dönemleri gelir başına insanın bir ya da birkaç kere ama inanın düzelir. Daha akıllı sağlam adımlar atın. Allah yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim okurum sagolunEvinizin rizki ve bereketi icin Ya VEHHAB c.c esmasini okuyabilirsiniz
Bu duruma gelmemizin suçlusu biz değiliz hayat malesef :/Sanirim aileleriniz de size olan inanclarini yitirdiler. O yuzden pardim etmiyorlar. Surekli ayagini yorganina gore uzatmadigi icin borca batan birine de kimse yardim etmek istemez. Umarim bu gecirdiginiz zor zamanlar kari koca sizin icin faydalandiginiz bir tecrube olur.
Tabiki hayat sartlarinin da payi var. Esinizin maasi cok az. Insanlara bu kadarcik parayi layik buluyorlar. Hatta bunu bile fazla buluyorlar. Kendileri luks araclar ve evlerde yasarlarken. Siyasetr kaymis gibi olmasin yorumum ama sizin durumunuzda olan, hatta daha kotu durumlarda olan binlerce insan var malesef. Bunun tek sorumlusu da insanlarin kendisi degil. Baskalarinin bize bize reva gordugu yasam sekli.Bu duruma gelmemizin suçlusu biz değiliz hayat malesef :/
Kredi kartımı borç yoksa içinde kirada mı var,ev sahibi ile konuştunuz mu konuşmadıysanız konuşun derim uygun bir dille belki biraz süre verir,eşin ne iş yapıyor saat kaçta çıkıyor haftasonu çalışıyor mu eğer iş saatleri uygunsa ehliyeti varsa taksicilik filan yapabilir yada garsonluk vs iş çıkışlarında.Son 4 aydır iş arıyorum
Facede iş ilanı sayfalarına yazdım merdiven temizliği vs her yere haber saldım ama bulamadım
Çocuguma kv bakmak istemiyor (çalışırken baktı ama çocuga yemek bile hazırlamamış )
Saglık sorunlarım var
Bu hafta içinde ödememiz gereken para 3.200 tl ama malesef tek kuruş yok
İnternet telefonlar kesildi kirayı ödeyemedik
Ve eşim çok kötü sürekli panik atak geçiriyor ve malesef dün içkili geldi eve bunca yıldan sonra içki içmiş konuştum ama sadece agladı cevap veremedi dayanamıyorsan ayrılalım dedi
Ne yapacagım şaşırdım
Ailelerimiz durumumuzu biliyor ama malesef yardım etmek istemiyorlar talepte bulunmadık zaten
Ki durumları da çok kötü degil
Bi iki hastalık daha çıktı malesef bende
Şuan kv demlerdeyiz
12 gün kadar da annemlerde kaldık
Benim ailem eşimi eşimin ailesi beni eleştiriyor
Rabbim kimseyi darda koymasın
Eşim mesaisi belli olmuyor bazen gece 11 12 e kadar sürüyor pazar tatili varKredi kartımı borç yoksa içinde kirada mı var,ev sahibi ile konuştunuz mu konuşmadıysanız konuşun derim uygun bir dille belki biraz süre verir,eşin ne iş yapıyor saat kaçta çıkıyor haftasonu çalışıyor mu eğer iş saatleri uygunsa ehliyeti varsa taksicilik filan yapabilir yada garsonluk vs iş çıkışlarında.
İçkiyi arkadaşı almış eşim degilBilirim o durumu eşinin ailesi parayı sanki sen harcamışsın gibi davranır senin ailen kocanı kötü görür en zor günlerden 1 tanesi Rabbim yardımcınız olsun bizde çok zora düştük alyansımı pırlanta yüzüklerimi ben kolyemi verdim bozsun da feraha çıkalım diye ah salak kafam ne salakmışım şuanki aklım olsa ailesi gibi sırtımı dönerdim üzme kendini sıkma içkiye para buluyorsa borcuna da bulsun
Nerde içiyormuş sizin kayınpeder ben ömrümde öyle içki hesabı görmedimKayınpederden biliyorum bi içki masasından 700/800 liradan aşağı koymadan kalkmayız diyordu o geldi aklıma içkiyle aram yok hiç ne ne kadar hangisi ucuz onu bile bilmem
Elbette geçer bu günler gece 12 lere kadar çalışınca mesai ücretini alıyor mu inşallah alıyordur,ev sahibi içinde birşey diyemiyeceğim belki oda zor durumdadır kredi vs ödüyordur yani her iki tarafta haklı kendine göre,eşin sigara kullanıyormuş aylık ne kadar gidiyor keşke bıraksa oradan kar ederdiniz,birde toplam borcunuz ne kadar kredi kartına.Eşim mesaisi belli olmuyor bazen gece 11 12 e kadar sürüyor pazar tatili var
Ev sahibimiz çok anlayışsız malesef
Ek işe gidiyor fırsat buldukça
Kredi kartı var malesef
Umarım bulurlar yapan kişiyi,internet üzerinden mi çekmişler online alışverişlere açıkmıydı kart.Gececek insallah canm benimde esim sabah aksam calisiyo tam karta girmeden atlatiriz bu ayi diyorz bisey cikiyo bu ayda kartindan birileri esimin bilgisi disinda 7 bin kadar harcama yapmis suc duyurusunda bulundu ama en azindan faizini odemesi gerekiyor allah bizi siniyor diyorum![]()
Toplam borç 30 milyardan fazla malesefElbette geçer bu günler gece 12 lere kadar çalışınca mesai ücretini alıyor mu inşallah alıyordur,ev sahibi içinde birşey diyemiyeceğim belki oda zor durumdadır kredi vs ödüyordur yani her iki tarafta haklı kendine göre,eşin sigara kullanıyormuş aylık ne kadar gidiyor keşke bıraksa oradan kar ederdiniz,birde toplam borcunuz ne kadar kredi kartına.
Rabbim yardımcınız olsunGececek insallah canm benimde esim sabah aksam calisiyo tam karta girmeden atlatiriz bu ayi diyorz bisey cikiyo bu ayda kartindan birileri esimin bilgisi disinda 7 bin kadar harcama yapmis suc duyurusunda bulundu ama en azindan faizini odemesi gerekiyor allah bizi siniyor diyorum![]()
Yom canm fatura odemisler fatura odeme merkezlerinden sifresiz cekim yapmislar sanirim kart nosu uzerinden banka magdur etmiyorz geri alirsin demisler ama iki uc ay surebilirmis buda bizi bulduUmarım bulurlar yapan kişiyi,internet üzerinden mi çekmişler online alışverişlere açıkmıydı kart.