B bennermin Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 589 0 96 Ankara 11 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #21 leloss cok tşk cnm
Serce mutlu bayramlar;D Kayıtlı Üye 23 Ekim 2008 762 2 96 45 Diğer 12 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #22 aman boşver napıcam doğurup:) sen doğur seninkini severim ben
B bennermin Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 589 0 96 Ankara 12 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #23 Serce .!.: aman boşver napıcam doğurup:) sen doğur seninkini severim ben Genişletmek için tıkla... sen gıbı guzel bı annenın guzelde bebeklerı olur hem benımm kıyle senınkı ıkı kardes gıbıde olular ne guzel sende dusnmelısın cnm:)arada benı unutsanda bıtanesın cnm
Serce .!.: aman boşver napıcam doğurup:) sen doğur seninkini severim ben Genişletmek için tıkla... sen gıbı guzel bı annenın guzelde bebeklerı olur hem benımm kıyle senınkı ıkı kardes gıbıde olular ne guzel sende dusnmelısın cnm:)arada benı unutsanda bıtanesın cnm
Serce mutlu bayramlar;D Kayıtlı Üye 23 Ekim 2008 762 2 96 45 Diğer 13 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #24 bennermin .!.: sen gıbı guzel bı annenın guzelde bebeklerı olur hem benımm kıyle senınkı ıkı kardes gıbıde olular ne guzel sende dusnmelısın cnm:)arada benı unutsanda bıtanesın cnm Genişletmek için tıkla... balım benimmm ne güzel sözler bunlar böyle:) bu kez kaçırdık senin ikinciye artık kısmetse:))) küsme canım arkadaşım yaa valla bu aralar başım çok kalabalıktı ondan yoksa unuturmuyum seni hiç güzeller güzelim. Son düzenleme: 13 Ocak 2010
bennermin .!.: sen gıbı guzel bı annenın guzelde bebeklerı olur hem benımm kıyle senınkı ıkı kardes gıbıde olular ne guzel sende dusnmelısın cnm:)arada benı unutsanda bıtanesın cnm Genişletmek için tıkla... balım benimmm ne güzel sözler bunlar böyle:) bu kez kaçırdık senin ikinciye artık kısmetse:))) küsme canım arkadaşım yaa valla bu aralar başım çok kalabalıktı ondan yoksa unuturmuyum seni hiç güzeller güzelim.
TMYy *T&M* Kayıtlı Üye 15 Haziran 2008 5.190 5 156 Trabzon 13 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #25 tebrik ederim canım çok sevindim. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah.
B bennermin Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 589 0 96 Ankara 13 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #26 **tmyy** .!.: tebrik ederim canım çok sevindim. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah. Genişletmek için tıkla... tşk cnm darısı senın basına ınş.
**tmyy** .!.: tebrik ederim canım çok sevindim. sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah. Genişletmek için tıkla... tşk cnm darısı senın basına ınş.
B bennermin Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2008 589 0 96 Ankara 4 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi bennermin #27 kızlar bu aralar tursu cok yıyorum bı zararı olurmu ne dersınız?