- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
..............................................................................................................
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi hatırlıyorum önceki konunuzdan, 45 dk. mesafede, daha rahat iş bulabileceğiniz bir yerde kendi eviniz var ve eşiniz oraya taşınmak istemiyor. Üzgünüm ama eşiniz sırtını size dayamış, rahata alışmış böylesi işine geliyor.
Çalışmak için oraya taşınmanıza bile gerek yok aslında, 45 dk yolu gün içinde gidip gelebilir istedikten sonra. Büyükşehirlerde millet 1, 1,5 saatlik yolu çekiyor, ekmek parası için. 45 dk. ne ki? Sizin eşinizin çalışmaya gönlü yok, yoksa her türlü çare bulurdu, ben sessiz kalmazdım.
Hem dışarda çalışacaksınız hem evde temizlik yapacaksınız, sonra akşama kadar evde yatan adam yapılan temizliğe laf edecek? Ben sinirlendim burda.
sizin aileniz yok muİçim ağlıyor şuan ,İŞ varda mı ben çalışmıyorum modu beyefendi.Evet iş var çalışmıyor. O kadar gururlu ki sorsan iş bırak sana çalış diyen mi var diyor. Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum 6 aydır benim maaşımla geçiniyoruz ama tek kelime ağzımı açamıyorum açsam bağırıp çağırıyor.hele içmesi son damla oldu benim için
Ayrilmayacaksan bunu yapma arkadasim...ama rest cek erkek adam sonucta calisacakN e yapacağımı bilmiyorum acaba annemlere gidip gözünü mü korkutsam
sizin aileniz yok mu
gidin onların yanına... eviniz kira mı
eşinize bir ayarın zamanı gelmiş
çocuk var mı?
İçim ağlıyor şuan ,İŞ varda mı ben çalışmıyorum modu beyefendi.Evet iş var çalışmıyor. O kadar gururlu ki sorsan iş bırak sana çalış diyen mi var diyor. Ben artık ne diyeceğimi bilmiyorum 6 aydır benim maaşımla geçiniyoruz ama tek kelime ağzımı açamıyorum açsam bağırıp çağırıyor.hele içmesi son damla oldu benim için
Yani nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde rest çekmenizin zamanı gelmiş. İnsan iş bulamayabilir normaldir olabilir ama en azından bir çabası olur, birşeyler yapmaya çalışır. Bağırıp çağrırıp susturarak değil çare arar, iş neredeyse oraya gider, resmen baskı altına alıp sizi sindiriyor. Şuan siz ona değil o size muhtaç, burnunu sürtmeniz gerekiyor bence.N e yapacağımı bilmiyorum acaba annemlere gidip gözünü mü korkutsam
Ayrilmayacaksan bunu yapma arkadasim...ama rest cek erkek adam sonucta calisacak
Yani nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bir şekilde rest çekmenizin zamanı gelmiş. İnsan iş bulamayabilir normaldir olabilir ama en azından bir çabası olur, birşeyler yapmaya çalışır. Bağırıp çağrırıp susturarak değil çare arar, iş neredeyse oraya gider, resmen baskı altına alıp sizi sindiriyor. Şuan siz ona değil o size muhtaç, burnunu sürtmeniz gerekiyor bence.
Evimiz kira değil ama elden borçlarımız var
Çocuk olmuyor
siz bırakıp gitseniz oda ailesine gider o vakit
aileniz nerelerde yardım isteyin
Ay ne yiyip içecekmişsiniz acaba? Aileler mi besleyecekmiş kendisini?evet resmen baskı altındayım. Ağzımı açmamla sesini yükseltmesi bir oluyor. O bana muhtaç hissetmiyor kendini çalışma bırak işi diyor hemen,bırakmayacağımı biliyor gerçi ama annesi telefonda sakın bırakma sen parasızlıktan birbirinize girersiniz diyor.
Ay ne yiyip içecekmişsiniz acaba? Aileler mi besleyecekmiş kendisini?
İşi bırakıyorum diye blöf yapsanız tavrı ne olur ? Konuştum şefimle, 15 gün daha çalışıp, bırakıyorum deyin mesela?
Ya da izin alın 1 hafta işe gitmeyin, eşiniz sizi işten ayrıldı bilsin, tavrı ne olur?
Bir evlilikte oturup konuşulması gerekmez mi? Şu zaman kadar iş ararım burda bulamazsam başka yere giderim.Yada artık senesi gelecek nerdeyse ne iş olsa yapayım karıcımdiye, alıp eşini karşına iki kelime etmez mi.Bizimkinde yok!!! Eşim işsiz kaldı nerdeyse 6 ay olacak.Ben artık çok sıkıldım.Sürekli işçi değiştiren bir iki yer var burada akşam oralara form doldur dedim.Sen misin diyen, sus kes sesini diye bana bağırmaya başladı.Taşınalım diyorum iş olan yere ona da gelmiyor.Ama ben artık sabah işe giderken evde sürekli yatan adam görmekten bıktım.Eşimin ailesi üstüne gitme iş mi var çalışmıyor demişti hatırlarsınız. Herhalde yüz buldu eşim gönlüne göre iş olmasını bekliyor.Ben artık tahammülsüzleşmekte haksız mıyım? Bir adam garsonluğa girer , yük taşır ama karısı işe giderken üç aydan sonra yatmaz herhalde .Geçen akşam da içmeye gitmiş çakırkeyif geldi çalışmayan insan gidip nasıl içer aklım almıyor.Dün sabahtan akşama kadar temizlik yaptım yerde çöp kalmış söylendi.Düşünüyorum da o bana hiç acımıyor.Bir gün ihtimal bile vermezdim böyle düşüneceğime ama ayrılsam sanki daha iyi..Hastalıkta sağlıkta iyi gün kötü gün demeyin zaten hespinde yanındayım on yıla yakındır..Hiçbir şey söylememeliyim iş konusunda bir akıl verin bana..
not:Kayınpeder kayın desteği falan istemiyorum kimseden bişi kendim çalıştıgım için evi döndürüyoruz.Elden borçlarımız var onlar duruyor
bence annenlere git o iş bulmadan da gelme ve bu sürede en ufak bir faturasını vs. bişeyini de ödeme. evde para falan da bırakma sakın başka türlü yola gelmez. boşanmcam ya da boşanmıycam da deme bence.
Eşinizin size böyle bağırıp çağırması bi tür savunma mekanızması yani sizin yanınızda kendisini yetersiz gördüğü için(çalışmayıp sizin paranızla geçiniyor Ya o bakımdan) böyle davranıyor e tabi biraz ailesinden de destek almış çalışmama konusunda boşanmak için erken gibi ama bikaç gün yalnız bırakın onu ailenizin yanına gidin belki yalnız kalırsa aklı başına gelir