• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugünlerde geçer mi?

biliyorum canım, işin bu raddeye geleceğini de biliyordum tabi.. Bu modeller standart oluyor çünkü. Sen çok bile sabırlı davrandın ki ben bu kadarını bile göstermezdim. Şimdi Onun anne ve babasını umursamayarak ki gerçekten ne yapsan yeridir, bir tavır ve strateji belirle derim. Eşin de rahatlığa gerçekten alıştı.

Ben inanki bilmiyordum bu raddeye geleceğini
Ailesinden arkadaşlarından ayrılmamak için sürünüyoruz burda ,halbuki taşınsak iş çok dediğim yerde
Daha hiçbir yer görüşmeye çağırmadı bile neyi bekliyor beyefendi acaba
Ağzımı açamıyorum hemen bağırıyor

olmasını istediği bir iki işyeri var onları bekliyor ama onlara form bıraktı sadece görüşmeye bile çağırmadılar bahanesi hep kıştı ondan, yazda geldi arayan soran yok
Eski konunuzu da hatırlıyorum, sizin için en mantıklısı taşınmak ama eşiniz istemiyor anlaşılan.
Kendini de çok sinirlandirmis. En azından ev işinde yardım etse, iş için biraz endiselense sizin de içiniz rahat edecek. Ama işiniz zor, şimdi ne deseniz erkeklik gururunu bahane edecek, başka tarafa çekecek. İletişime kapalı. Aslında ailesi biraz taşınmak için ve ya başka iş için desteklese daha rahat ikna olur gibi.

evet resmen baskı altındayım. Ağzımı açmamla sesini yükseltmesi bir oluyor. O bana muhtaç hissetmiyor kendini çalışma bırak işi diyor hemen,bırakmayacağımı biliyor gerçi ama annesi telefonda sakın bırakma sen parasızlıktan birbirinize girersiniz diyor.

Annesinden yuz bulmus sana da guveniyor maddi anlamda. Resti cekmen lazim, sen evini birakip sakin gitme. Ise baslamicaksan gelme bu eve diceksin. Ne kadar etkili olur bilmiyorum. Benimkinde etkisini gostermisti. Is bulamamisti yine ama gidip sans oyunu oynamayi birakmisti en azindan

Çocuğumuz olmuyor evlilikte on yıla yakın ilk defa böyle oldu ama ondan önce iş değiştirirdi ama çalışırdı.Belkide benim işi bırakma zamanım geldi
Gerekiyorsa onu da yap ama bu sefer evde iyice bunalıma girebilirsin dip dibe. Sarpa sarabilir. Maaş kartını elinden al asla para verme. Ne demek karısının maaşıyla içmek. Kendine hak göremez pipisi var diye. Erkekse erkekliğini yapsın

Eski konunuzu da hatırlıyorum, sizin için en mantıklısı taşınmak ama eşiniz istemiyor anlaşılan.
Kendini de çok sinirlandirmis. En azından ev işinde yardım etse, iş için biraz endiselense sizin de içiniz rahat edecek. Ama işiniz zor, şimdi ne deseniz erkeklik gururunu bahane edecek, başka tarafa çekecek. İletişime kapalı. Aslında ailesi biraz taşınmak için ve ya başka iş için desteklese daha rahat ikna olur gibi.

Ailesinin sözünden çıkmıyor bende ailesini arayıp dedim ben ne desem yanlış nalar diye siz söyleyin diye,bana bağırdı aileside bende bağırdım altta kalmadım tabi.Çocuklarının üstüne gidiyormuşum.Kursa giderken uyuya kaldı eşim, onun bile suçunu ailesi bana atıyor işteyim neden kaldırmamışım çocuklarını

Annesinden yuz bulmus sana da guveniyor maddi anlamda. Resti cekmen lazim, sen evini birakip sakin gitme. Ise baslamicaksan gelme bu eve diceksin. Ne kadar etkili olur bilmiyorum. Benimkinde etkisini gostermisti. Is bulamamisti yine ama gidip sans oyunu oynamayi birakmisti en azindan

Annesi maddi anlamda bu evdeki rahatlığı kesinlikle vermez an fazla yeme içme olur

Gerekiyorsa onu da yap ama bu sefer evde iyice bunalıma girebilirsin dip dibe. Sarpa sarabilir. Maaş kartını elinden al asla para verme. Ne demek karısının maaşıyla içmek. Kendine hak göremez pipisi var diye. Erkekse erkekliğini yapsın

Zaten şimdi değil iş bulunca bırakmak istiyorum artık işi

Ailesinin sözünden çıkıyor bende ailesini arayıp dedim ben ne desem yanlış nalar diye siz söyleyin diye,bana bağırdı aileside bende bağırdım altta kalmadım tabi.Çocuklarının üstüne gidiyormuşum.Kursa giderken uyuya kaldı eşim, onun bile suçunu ailesi bana atıyor işteyim neden kaldırmamışım çocuğuklarını
Onların çocuk yetistirememesinin ceremesini çekiyorsunuz. Hala böyle bebek gibi davranirlarsa adam herkesten bekler aynısını. Madem artık konuşarak da anlasamiyorsunuz resti çekme zamanı gelmiş. Maaş kartınızı iptal ettirip yeniden cikarttirin. İş yerinize gelsin yeni kart. Gidin ailenizin yanına. Bir süre orada kalın. Ailesi baksın bebeklerine siz yokken.

Annesi zaten ona rahatlik sozu vermiyor bence. "Oglusum karin calisiyor zaten sen kasma kendini" diye rahatlatiyordur sevgili oglusunu

Benim kızdığımda o zaten hem çalış demiyorlar hemde arayıp eşin bize böyle böyle dedi diyorlar, eşim bundan ne anlar ailem beni savunuyorsa demek ki ben yanlış bişi yapmadım yapmıyorum

Onların çocuk yetistirememesinin ceremesini çekiyorsunuz. Hala böyle bebek gibi davranirlarsa adam herkesten bekler aynısını. Madem artık konuşarak da anlasamiyorsunuz resti çekme zamanı gelmiş. Maaş kartınızı iptal ettirip yeniden cikarttirin. İş yerinize gelsin yeni kart. Gidin ailenizin yanına. Bir süre orada kalın. Ailesi baksın bebeklerine siz yokken.

onlar çocuk yetiştirememenin farkında değil genç adam nasıl garsonluk yaparmış gurur yaparmış nasıl kafaları var ben çözemedim.limon sat evine bak demiyorlarda

Nasıl rest çekeyim değil rest çekmeyi git ne yap ne et çalış diyemiıyorum bağırıp çağırıyor
Sucluluk psikolojisi bagirarak seni bastirmaya calisiyor...o. Zaman evi temizleyip yemek yapsin isten gelince hanim. Bi cay koyda icelim de ben olsam yaparim hic acimam oyle yan gelip yatamiyor kimse bu devirde

Bu arada piyasa da kötü. İş pek yok. Benim eşim de aralıktan beri issiz
onlar çocuk yetiştirememenin farkında değil genç adam nasıl garsonluk yaparmış gurur yaparmış nasıl kafaları var ben çözemedim.limon sat evine bak demiyorlarda
Bu kafayla giderse yaşlılıkta yapacak garsonlugu. Ne varmış hem garsonlukta. Bir sürü insan yapıyor, gurursuz olduğundan mi? Doktor falan olsa anlayacağım mesleğini yapmak istiyor diye de.
Siz bir süre daha çocuk yapmayin.

Benim kızdığımda o zaten hem çalış demiyorlar hemde arayıp eşin bize böyle böyle dedi diyorlar, eşim bundan ne anlar ailem beni savunuyorsa demek ki ben yanlış bişi yapmadım yapmıyorum
Aynen oyle dusunuyor. Valla canim bende de seninkinin benzeri bir odun oldugu icin en fazla resti cek diyebiliyorum. Benimkinde calisma konusunda ise yaramisti simdi parami alamiyorum diyip yalan soyluyor israrla inkar ettigi icin ben birsey yapamiyorum su anda. Bari sen yap da uzulme daha fazla.

Hiç çekme derim. Çocuk olmama sebebide bu adamsa arkana bakma bırak. Bunca yılını ziyan ettiğine yazık

evet resmen baskı altındayım. Ağzımı açmamla sesini yükseltmesi bir oluyor. O bana muhtaç hissetmiyor kendini çalışma bırak işi diyor hemen,bırakmayacağımı biliyor gerçi ama annesi telefonda sakın bırakma sen parasızlıktan birbirinize girersiniz diyor.

Ezikk... kendi ezikligini sana piskolojik siddet uygulayarak bastiriyor

Bu arada piyasa da kötü. İş pek yok. Benim eşim de aralıktan beri issiz

Bu kafayla giderse yaşlılıkta yapacak garsonlugu. Ne varmış hem garsonlukta. Bir sürü insan yapıyor, gurursuz olduğundan mi? Doktor falan olsa anlayacağım mesleğini yapmak istiyor diye de.
Siz bir süre daha çocuk yapmayin.

Tamam iş yoktu zaten kıştı, ama yaşadığımız yerde 3 4 yerde çalıştı zaten geriye 2 3 firma kaldı.Onlarda da olacak gibi görünen yok zaten.Benim kızdığım o hani 6 ayda dursak işsiz oluruz biz burda

Sucluluk psikolojisi bagirarak seni bastirmaya calisiyor...o. Zaman evi temizleyip yemek yapsin isten gelince hanim. Bi cay koyda icelim de ben olsam yaparim hic acimam oyle yan gelip yatamiyor kimse bu devirde

Akşam masayı bıraktığım gibi sabah bulurum bi çöpleri atar yemekmiş bulaşıkmış elini sürmez

İşten izin alın ve işi bıraktığınızı söyleyin. Bakalım bir iki gün sonra ne olacak?
Boş yiyici, yapışmış üstüne ne sevgi ne saygı ne adamlık, hiç bir şey yok. Benim gözümde de kadın-erkek farketmeksizin iş ayırt eden insan çok aşağılık görünüyor.

Back
X