bugünümüzde emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkürler

ilkaydila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2007
40
2
86
43
Sakarya
arkadaşlar,
hepimizin unutamadığı,çok fedakar,çok sevdiğimiz öğretmenlerimiz vardır...
hadi buradan isimlerini vererek teşekkür edelim,belki kendileri okurlar,belki okuyan bi yakınlarından duyarlar...
öğretmenlerimiz için pek bişey yapamasakta,en azından bir teşekkür edelim..a.s

ilk ben başlamak istiyorum...
ilkokul öğretmenim,Semral Zeybekoğlu,(Hacı Hafize Hakkı Saygan İÖO-Antalya)
ortaokuldan Ahmet Sağıroğlu(Kamile Çömlekçioğlu İÖO-Antalya)
ve liseden canım öğretmenim Ruhi Dalkılıç(Antalya Lisesi-Antalya)

hepinize çok teşekkür ederim öğretmenlerim,üzerimde çok büyük emeğiniz var,saygı ve sevgiyle anıyorum sizi daima...(İlkay Bölükbaşı)

İlkaydila bu konuyu protesto bölümünden etkilenerek açtığını düşünüyorum yanılıyormuyum?Evet bugünlerimize gelmemizde katkısı olan işini doğru düzgün dürüstçe yapan iyi niyetli birçok öğretmende mevcut ben öncelikle bize yıllarını veren işini en iyi şekilde yapan ilkokul öğretmenim Cahide Tırpan'ı rahmetle anıyorum kendisi kötü bir hastalığa yakalanıp gencecik yaşında hayata veda etti Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın,benim ve pek çok arkadaşım üstünde hakkı büyüktür.Saygıdeğer bütün öğretmenlere bende teşekkürü borç bilirim.

İlkaydila bu konuyu protesto bölümünden etkilenerek açtığını düşünüyorum yanılıyormuyum?Evet bugünlerimize gelmemizde katkısı olan işini doğru düzgün dürüstçe yapan iyi niyetli birçok öğretmende mevcut ben öncelikle bize yıllarını veren işini en iyi şekilde yapan ilkokul öğretmenim Cahide Tırpan'ı rahmetle anıyorum kendisi kötü bir hastalığa yakalanıp gencecik yaşında hayata veda etti Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın,benim ve pek çok arkadaşım üstünde hakkı büyüktür.Saygıdeğer bütün öğretmenlere bende teşekkürü borç bilirim.

evet canım kesinlikle yanılmıyorsun,protesto bölümündeki dayak atan öğretmeni okudukta sonra geldi aklıma,teşekkür edilesi bir çok öğretmenimizde var değil mi?

çok güzel bir örnek teşkil etmiş.tebrikler..eğtime gönül vermek bir bireyi bir yüreği sahiplenmek emek ister..emeğe verilen değer adına teşekkürler...

Emeğe verilen değerden dolayı hepinize teşekkürler.Öğretmenlerin içinde,ne yazık ki insana yakışmayacak tavır ve davranışları olanlar var.Öğretmenlik kutsal bir meslek,hepimiz biliyoruz.Müdür babamın sözünü anımsadım<bana dört yıl versinler,dört dörtlük öğretmen yetiştireyim>diyordu.Keşke bu değerlere olanak tanınsa...
O nedenle öğretmenlik vasfından uzak öğretmenlerimi affediyorum,yetişmemde
payı olan çok sayıda öğretmenlerim adına.Sağ olanların ellerini yanaklarını öpüyorum.Ölenlere rahmet diliyorum.
:1hug::1hug:a.s.a.s.:nazar::nazar::teytey::dance:a.s.:1hug:a.s.

Back
X