bugünün diğer günlerden farkı ne?

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşalr bugun günlerden cumartesi benim için hiçbir farkı yok diğer günlerden.sınavlarıma calısmam gerekıyor ve hıc ıstemıyorum :43:Sizin için bır ozelliği varmı bugunün ne oldu?yada ne olacak ne gıttı ne gelcek paylaşalım.:71:

bugün eşimin izin günü sahile gittik yemek yedik geldik ama ben daha geç eve dönmeyi planlıyordum.şimdi evde sıkılıyorum:19::19:

bugün eşim erken gelecek ve beraber maç seyredecez :62:
yarında izin günü olduğu için bugün geç saate kadar sohpet ederiz çok seviyorum cumartesiyi çoooookkk:62:

Bu aksam arkadasimin duzenledigi bir partiye gidiyorum. Onun disinda degisen birsey yok. Yine ders calisicam. 2 senedir hergun yaptigim gibi. :47:

bugün yürüyüşümü yapamadım
eşimi fazla göremedim geç uyandı sontra yine nöbete gitti
aaaaa bide bu sabah işten gelirken çiçek getirmiş bana en büyük farkı o :69::69::69:

dün sabit fikirliydim bugün allak bullak:14::14::14:

dün tamamdır yönüm değişmeli dedim.
bugün hala acabalardayım...

Olağanüstü Meclis toplantısını öğrendim:14:
Daha ayı kapatamamış,haziran ayının yazışmalarını yaparken pek bir şoka girdim..:5:

Bugün kayboldum. İstanbul'a alışana kadar daha çooook kaybolurum. Hem karmakarışık hem de her yer birbirine benziyor. Nereye düştüm ben? :18:

yarın sınavım var çalışasım yok hem pasif hem tedirgin bir halim var aslında komik ya :D
çalışmamış olmanın verdiği tuhaf gerginlik ve huzur :D

Bugün kayboldum. İstanbul'a alışana kadar daha çooook kaybolurum. Hem karmakarışık hem de her yer birbirine benziyor. Nereye düştüm ben? :18:

bugün okulun tatile girmesi hasebiyle istdan eşyalarımı toplamaya başladım :) buraya ilk geldiğim zamanlardaki halimi gördüm de yukarıdaki mesajda o yüzden alıntıladım.:16: Şimdi gelin sizi istda gezdireyim diyorum herkeslere :52:sen de öyle olursun Tatsi :34:

bugün son bekar günüm yarın sabah 10 30 da nikahımız var aşkımla hayatımı birleştiriyorum :)):nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back
X