Arkadaşım alışman lazım çocuğunu da alıştırman lazım, ileride çocuğunun bağışıklığının zayıf olmasını istemiyorsan mikropta gerekli, her şeyi kaynat nereye kadar...
Yardımcı olamadım ama takıntın varmış gibi geldi...
selam canimmmm
valla buharlisini bilemem ama guzel bir supurge markasi onerebilirim sana...dyson...fiyatlar biraz tuzlu sanirim ama cekim gucu inanilmaz...
ben fakir steam mop kullanıyorum, güzel memnunum :) başka ne anlatayım bilemedim en iyisi siz sorun ben cevap vereyim
Arkadasım Buhari süpürgeler sanıldığı kadar kolay ve ıslevsel değil 3 komşumda farklı markaların var hepsıde aslında cok gereklı olmadıgını,sanıldığı kadar deznfekte etmedıgını, kullanım zorluğunu ve yer ısgal ettıgını söylüyorlar bır ara bende alacaktım oğlum yenı emeklerken bana yorumları boyle olmuştu.hatta bırınıkını deneme amaçlı aldım valla kullanımı hıc pratık gelmedı dıger arkadaşlarında dedıgı gıbı guclu çeken elektrik supurgesı tavsıye ederım phılıps maraton cok guclu ayrıca tozu kovasına hapsediyor normal elektrikli süpürgeler gıbı arkadan üflemıyor umarım yardımcı olabılmısdır.
Mesela pratik mi?Hangi yeri temizleyip memnun oldunuz şimdiye kadar,kolay kullanılıyor mu vs
Ayrıca buharı geri vakumlayan birşey olsun istiyorum..oda moptan çıkıp süpürgeye giriyor ve büyük bir yer kaplıyor öylesi ..
Çoğu kişi memnun aslında,hayret:)
Acaba arkadaşların mopunun buharı falan mı güçsüzdü?
Aslında en iiyisi bi kova su,bol karbonat ve sirke gibi geliyor böyle olumsuz deneyimleri görünce: )
çok pratik, duvara yaslıyorum yer kaplamıyor. sadece silme aparatını çıkartıp makineye atıyorum, kuruyunca da takıyorum. silme gücünü beğeniyorum pırıl pırıl yapıyor. benim asıl alma sebebim banyoydu. 2 miniğim var, sürekli kıl, tüy, oyuncak tüyleri, saçlardan artık fenalık gelmişti bir de viledayı sevmiyorum çünkü tam güzel temizlemiyor. şimdi bununla temizliyorum ama üstünden bir defa da süpürge ile geçiyorum yine de. çok çok pahalı da değil, isterseniz bir düşünün :)
Tam benim yarama parkmak basmışsınız,kıl tüy düşündürücüsü.
Bu mopların ucunda ki beze yapışmıyor mu bütün tüy kıl?
Vakumsuz sanıyorum mopunuz,çünkü moplarda vakumlu yok sanırım.
Böylece yüzeysel buhar verirken,eğer öncesinde elektir süpürgeyle süpürülmezse,hepsi mopun bezinde toplanır kıl tüy..
Nasıl ama,bi kolayı var sanırım anlattığınıza göre...?
Son olarak,bezi bittikçe nereden temin ediyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?