Buharlı elektrik süpürgesi-mop tavsiyesi-küçük çocuğum yürümek üzere acil:(

NurTopum

Annesinin can damarı..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
844
13
318
İstanbul
Kk da 2009-10 arası yorumlar var genelde,en sonunda günümüzün teknolojisi açısından bu bölüme konu açmak istedim.
Dert değil elbet,anlayışınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar minik yavrum bi müddet sonra ayaklanacak,şöyle kullanışlı bi buharlı mop-süpürge arıyorum..
Sürekli yere birşeyler düşüyor,ve benim sterilize olmayan(kaynatılamayan) objelerden midem bulanıyor..
En basiti,ıslak mendil yere düşüyor,silsem bile içime sinmiyor vs..

Fazla yer kaplamayan,sağlam bir mop yada süpürge tavsiyesi istiyorum,umarım bilgili kişilere ulaşırım.

Ayrıca buharla temizlikten memnun musunuz?Ne gibi kolaylıklar sağlıyor?

Son düzenleme:
selam canimmmm

valla buharlisini bilemem ama guzel bir supurge markasi onerebilirim sana...dyson...fiyatlar biraz tuzlu sanirim ama cekim gucu inanilmaz...

Arkadaşım alışman lazım çocuğunu da alıştırman lazım, ileride çocuğunun bağışıklığının zayıf olmasını istemiyorsan mikropta gerekli, her şeyi kaynat nereye kadar...

Yardımcı olamadım ama takıntın varmış gibi geldi...

Evde halı kullanmıyoruz,malum sürekli terlik ayağımızda(ev terliği)
İnsan psikolojik olarak rahatsız oluyor yere birşey düşünce.
Hayır,psikoloik bir hastalık derecesinde çok şükür bir sıkıntım yok.
Her anne kadar..Buharlı isteğimin büyük bir bölümü hem bu yüzden,hemde dip temizlik için aslında..
Dip kuytu bucak,direkt aklıma gelmedi ikinci nedenimi yazmak..

Ayrıca ev çabuk toz kıl oluyor malesef,sürekli minibüs kamyon geçen bir yerde oturuyoruz,bu yüzden şartlara bağlı daha hijyenik olmaktı amacım..

Dediğim gibi;kendini harab eden, temizliğe ve titizliğe adayıp,güzel şeyleri kaçıracak kadar sorun yaşamıyorum henüz

İlginiz için teşekkür ederim ayrıca..Olabilecek bir takıntıyı engellemiş oldunuz belkide: )

Son düzenleme:
selam canimmmm

valla buharlisini bilemem ama guzel bir supurge markasi onerebilirim sana...dyson...fiyatlar biraz tuzlu sanirim ama cekim gucu inanilmaz...

Tatlım sanada selamlar.

İstediğim buharlı yönde,ama eğer bir gün kuru elektrikliğe ihtiyacım olursa sorarım sana:)

ben fakir steam mop kullanıyorum, güzel memnunum :) başka ne anlatayım bilemedim en iyisi siz sorun ben cevap vereyim

buharlı temizleyicim var alman markası ..sen alacaksan suyu geri emenlerden bak ..buharı veriyor ama her yer sulu kalıyor arkasından dkurulama gerekiyor ...suyu geri emenlerde 800 tl mydi neydi ....ço pahalı almadım ama çok ta gerekli değil belirteyim elektirik süpürgen varsa kuvvetli çeken yeterli ocak kenarında k, yağları falan temizliyor ama ...onun dışında aciller listende olmasın ....

Arkadasım Buhari süpürgeler sanıldığı kadar kolay ve ıslevsel değil 3 komşumda farklı markaların var hepsıde aslında cok gereklı olmadıgını,sanıldığı kadar deznfekte etmedıgını, kullanım zorluğunu ve yer ısgal ettıgını söylüyorlar bır ara bende alacaktım oğlum yenı emeklerken bana yorumları boyle olmuştu.hatta bırınıkını deneme amaçlı aldım valla kullanımı hıc pratık gelmedı dıger arkadaşlarında dedıgı gıbı guclu çeken elektrik supurgesı tavsıye ederım phılıps maraton cok guclu ayrıca tozu kovasına hapsediyor normal elektrikli süpürgeler gıbı arkadan üflemıyor umarım yardımcı olabılmısdır.

ben fakir steam mop kullanıyorum, güzel memnunum :) başka ne anlatayım bilemedim en iyisi siz sorun ben cevap vereyim

Mesela pratik mi?Hangi yeri temizleyip memnun oldunuz şimdiye kadar,kolay kullanılıyor mu vs
Ayrıca buharı geri vakumlayan birşey olsun istiyorum..oda moptan çıkıp süpürgeye giriyor ve büyük bir yer kaplıyor öylesi ..

Çoğu kişi memnun aslında,hayret:)
Acaba arkadaşların mopunun buharı falan mı güçsüzdü?
Aslında en iiyisi bi kova su,bol karbonat ve sirke gibi geliyor böyle olumsuz deneyimleri görünce: )

çok pratik, duvara yaslıyorum yer kaplamıyor. sadece silme aparatını çıkartıp makineye atıyorum, kuruyunca da takıyorum. silme gücünü beğeniyorum pırıl pırıl yapıyor. benim asıl alma sebebim banyoydu. 2 miniğim var, sürekli kıl, tüy, oyuncak tüyleri, saçlardan artık fenalık gelmişti bir de viledayı sevmiyorum çünkü tam güzel temizlemiyor. şimdi bununla temizliyorum ama üstünden bir defa da süpürge ile geçiyorum yine de. çok çok pahalı da değil, isterseniz bir düşünün :)

Tam benim yarama parkmak basmışsınız,kıl tüy düşündürücüsü.
Bu mopların ucunda ki beze yapışmıyor mu bütün tüy kıl?
Vakumsuz sanıyorum mopunuz,çünkü moplarda vakumlu yok sanırım.
Böylece yüzeysel buhar verirken,eğer öncesinde elektir süpürgeyle süpürülmezse,hepsi mopun bezinde toplanır kıl tüy..
Nasıl ama,bi kolayı var sanırım anlattığınıza göre...?
Son olarak,bezi bittikçe nereden temin ediyoruz?

vakumsuz ve ne yazık ki tüyler yapışmıyor. ben önce bir kere süpürüyorum evi, üstüne mop ile temizliyorum. açıkçası salon, kolidorlar da tekrar süpürge ile geçmem gerekmiyor ama banyo ve mutfağı mopla temizledikten sonra bir kere daha süpürüyorum tüyler için. bez bitmedi henüz içinden yedek bir paket daha çıkmıştı, bir de yıpranmıyor kolay kolay. ama bez bitince servisten temin edebiliyormuşuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…