Elektrikli Süpürgeler buharlı temizleyici aciilll yardım kızlar lütfen...

eylultkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2015
6
1
36
malum bahar geldi ve bende buharlı temizleyici isteği uyandı. araştırmalarıma göre temizlik daha kısa sürede ve daha hijyenik olarak bitiyormuş öyle mi? fakirin 2 in 1 düşünüyorum , maddi durumu göz önünde alarak. ama kullananlardan yardım bekliyorum.. memnunlar mı? halıyı nasıl temizliyor, leke çıkarıyor mu? laminente zarar veriyor mu ? birde bununla duvar, cam ve store perde temizliği yapan var mı? duvarda ve camda iz kalıyor mu?
Çok soru sordum biliyorum ama alıpta pişman olmak istemiyorum? bu yuzden kullananlardan yardım bekliyorum...:KK36:

bunu bende istiyordum. bende ek olarak suya dayanıklı olmayan sıradan laminant parkelerde kalkma yapıyor mu onu merak ediyorum. kullanan varsa.

Bana ev hediyesi olarak Fakir'in normal buharlı temizleyicisi hediye geldi.
2 adet başlığı ve 6 adet bezi mevcut.
Bu kadar kolay bir şey olamaz inanın.
Hele de benim gibi temizlik yapmaktan nefret eden biriyseniz, işinizi fazlasıyla görür diyorum.
2in 1 i bilemeyeceğim ama, ben kendimde olandan son derece memnunum.
Parkelerde asla bir kabarma yapmıyor, aksine her yeri pırıl pırıl ediyor.
Gecenin bi vakti bile ev silebiliyorum bu alet sayesinde.

İstediğiniz gibi geniş kapsamda bir temizleyici için sadece rainbow önerebilirim.

Bana ev hediyesi olarak Fakir'in normal buharlı temizleyicisi hediye geldi.
2 adet başlığı ve 6 adet bezi mevcut.
Bu kadar kolay bir şey olamaz inanın.
Hele de benim gibi temizlik yapmaktan nefret eden biriyseniz, işinizi fazlasıyla görür diyorum.
2in 1 i bilemeyeceğim ama, ben kendimde olandan son derece memnunum.
Parkelerde asla bir kabarma yapmıyor, aksine her yeri pırıl pırıl ediyor.
Gecenin bi vakti bile ev silebiliyorum bu alet sayesinde.

İstediğiniz gibi geniş kapsamda bir temizleyici için sadece rainbow önerebilirim.
rainbow istediği kadar iyi güçlü vs olsun sonuçta bir elektrik süpürgesidir yani araba parası resmen. :)

rainbow istediği kadar iyi güçlü vs olsun sonuçta bir elektrik süpürgesidir yani araba parası resmen. :)
Rainbow u elektrik süpürgesi sanmak en büyük hatadır diyebilirim.
Kendisi zaten 'temizlik sistemleri ve robotu' adıyla geçiyor.
Emin olun, parasının hakkını sonuna kadar veriyor.
6 aydır kullandığım yeni yatağımı, rainbowla süpürdüğümde 'suyun ne hale geldiğini' düşünmek dahi istemiyorum.
Ücreti elbette ki çok ama kampanyaları var.
Ailem rainbow delisi olduğu için sürekli yeni modeliyle değiştiriyorlar.
İlkini 16 sene sorunsuz kullandılar.
Sonra benim çeyimize aldılar, şimdi de ellerindekini verip 4te 1 fiyatına yenisini aldılar.
Yani bir tane edindiğinizde 2.ve 3. alışınızda, 5-6 binliraya kadar iniyorlar.
Varsa tanıdığınız kullanan, onların bu indirimlerinden yararlanabilirsiniz.

Rainbow u elektrik süpürgesi sanmak en büyük hatadır diyebilirim.
Kendisi zaten 'temizlik sistemleri ve robotu' adıyla geçiyor.
Emin olun, parasının hakkını sonuna kadar veriyor.
6 aydır kullandığım yeni yatağımı, rainbowla süpürdüğümde 'suyun ne hale geldiğini' düşünmek dahi istemiyorum.
Ücreti elbette ki çok ama kampanyaları var.
Ailem rainbow delisi olduğu için sürekli yeni modeliyle değiştiriyorlar.
İlkini 16 sene sorunsuz kullandılar.
Sonra benim çeyimize aldılar, şimdi de ellerindekini verip 4te 1 fiyatına yenisini aldılar.
Yani bir tane edindiğinizde 2.ve 3. alışınızda, 5-6 binliraya kadar iniyorlar.
Varsa tanıdığınız kullanan, onların bu indirimlerinden yararlanabilirsiniz.
evim ve yatağım daha kirli o para cebimde olsun :) bana mantıklı gelmiyor. benim bir şeye temizlik robotu diyip o parayı verebilmem için o makinanın ben işteyken kendi kendine şu an yaptığı işi yapması lazım:))

evim ve yatağım daha kirli o para cebimde olsun :) bana mantıklı gelmiyor. benim bir şeye temizlik robotu diyip o parayı verebilmem için o makinanın ben işteyken kendi kendine şu an yaptığı işi yapması lazım:))
Herkesin kendi tercihi, bir şey diyemem tabi.
Keşke dediğiniz gibi bir şey olsa, fena da olmazdı.:KK50:
Kuvvetli bir süpürge, günlük süpürge, şarjlı süpürge, buharlı temizleyici, halı yıkama makinası derken zaten bu paralara gelmiş oluyor.
Hele de günümüzde popüler markaların süpürgelerinin ömürleri ortalama 3-5 yıl iken, rainbowu en az 20 sene sorunsuz, sonrasında küçücük tutarlarla motorlarını yenilettiğiniz düşünüldüğünde daha hesaplı bile oluyor diyebilirim.

Ama Fakir'in buharlısını da şiddetle tavsiye ediyorum, o ayrı.
Temizlik yapmayı benim için işkenceden çıkarmış tek alet kendisi.
Su haznesinin içine bir kapak yer temizleyici koyuyorum, misler gibi oluyor evim.

Herkesin kendi tercihi, bir şey diyemem tabi.
Keşke dediğiniz gibi bir şey olsa, fena da olmazdı.:KK50:
Kuvvetli bir süpürge, günlük süpürge, şarjlı süpürge, buharlı temizleyici, halı yıkama makinası derken zaten bu paralara gelmiş oluyor.
Hele de günümüzde popüler markaların süpürgelerinin ömürleri ortalama 3-5 yıl iken, rainbowu en az 20 sene sorunsuz, sonrasında küçücük tutarlarla motorlarını yenilettiğiniz düşünüldüğünde daha hesaplı bile oluyor diyebilirim.

Ama Fakir'in buharlısını da şiddetle tavsiye ediyorum, o ayrı.
Temizlik yapmayı benim için işkenceden çıkarmış tek alet kendisi.
Su haznesinin içine bir kapak yer temizleyici koyuyorum, misler gibi oluyor evim.
teşekkür ederim tevrübelerinizi paylaştığınız için. siz iki ürünüde güle güle kullanın :)

teşekkür ederim tevrübelerinizi paylaştığınız için. siz iki ürünüde güle güle kullanın :)
Rainbow maddi açıdan uygun olmuyor bnm için maalesef hele ki su sıralar...
Yinede tesekkur ederim yardımlarınız icin
2in 1kullanan yok mu hic?

Merhaba ben ceyizime almıştım ama ev isleriyle hic aram olmadigindan bu yazdıklarınızin hiçbirini denemedim sadece parke silmek için kullandım bir de banyoya lavaboya buhar püskürtüp steril ediyodum.ama halıyı temizlemeyecegini leke cikarmadigini biliyorum. Temizlikci tuttugum için hiç ihtiyacım kalmadı artık.çok az kullandım zaten. 2.el almak isteyen olursa satabilirim:)

Merhaba ben ceyizime almıştım ama ev isleriyle hic aram olmadigindan bu yazdıklarınızin hiçbirini denemedim sadece parke silmek için kullandım bir de banyoya lavaboya buhar püskürtüp steril ediyodum.ama halıyı temizlemeyecegini leke cikarmadigini biliyorum. Temizlikci tuttugum için hiç ihtiyacım kalmadı artık.çok az kullandım zaten. 2.el almak isteyen olursa satabilirim:)
Tesekkeur ederim yudiyudi.. Ama alirsam sıfır almayı düşünüyorum leke cikarmadigini duydum ama hani silmek için kullanınca parlatiyo mu acaba

Merhaba,
Ben Karcher kullanıyorum, Alman malı. Öğrendiğim kadarıyla diğerleri hep çin üretimi. Karcher'in 2 modeli var bende, birisi SV1802, bu Rainbow gibi. Bir de daha pratik olan SC3000. Buharlı temizlik benim hayatımı değiştirdi, parke, ocak, fırın, banyo temizliyorum. Hatta ekstra bi aparatıyla perdelerin ve askıdaki elbiselerin buruşuklarını alıyorum.

Merhabalar,
Temizlikte biraz titiz biri olduğum için buharlı temizlik makinelerini bir süredir araştırmaktayım. Bir kere kullanım alanları zaten sınırlı bir makine buharlı makineler, dolayısıyla bu noktada benim tercihim farklı uygulamaları da mümkün kılan bir makine almak olurdu... Bu yüzden satın alacağınız makinenin aksesuar zenginliğine de bakmakta fayda var. Derz aralarını temizleyen özel fırçalar var mı? Ocak üstü yağ vs. kirleri temizleyen özel mikrofiber bezleri paketinde mevcut mu? sert zeminler için kazıyıcı fırça başlık ya da buharı püskürtebileceği bir aparatı var mı makinenin? Bu ayrıntıların ne kadar önemli olduğunu yakın bir zamanda satın aldığım Karcher in SC 3 model buharlı temizlik makinesi ile keşfettim. Markayı daha önce hiç duymamıştım ama Alman malı olması güven verdi, satın aldım. Memnun kaldığım için de tavsiyemi paylaşmak istedim :)

bir evin beyaz eşyası kadar para verip aldığım rainbow ürünlerinden kesinlikle memnun değilim garanti kapsamındaki ürüne bakım/arıza çıkartıp inanılmaz fiyatlar talep ediyorlar .daha taksitleri bitmeden ürünler arıza yapıyor isteklerinizi derdinizi dile getirecek yetkililerle görüştürmüyorlar.birdaha mı rainbow asla aklınızda bulunsun

Buharlı olarak önce Arçelik kullandım memnundum arıza yaptı astarı yüzünden pahalıydı düzgün birşey olsun istedim Rainbowun buharlısını dünya para verip aldım daha taksiti bitmeden arız yaptı sattıkları malın arkasında durmuyorlar müşterilere masraf çıkartıp duruyorlar Rainbowdan hiç memnun kalmadım sakın daha iyidir diye dünya para vermeyin

X