- 2 Aralık 2017
- 709
- 1.206
- 113
Bu ayrılık süreci beni çok yıprattı.Kendimi güçlü zannederdim ama hiç değilmişim.Onu anladım.Beni çok adice aldattı!Önce inkar etti ,sonra yalvardı,sonra oğlumun velayetiyle tehdit etti,o da yetmedi hakkımda hiç haketmediğim şekilde laflar uydurdu daha da doymadı bugün çocuklarla yemeğe çıktı ve kızıma demiş ki ben artık çok mutluyum telefonumu kurcalayan bir sapıktan kurtuldum (bu ben oluyorum)kendisi mesajları görmemle birlikte yakalandı.Cuma günü avukat geliyor tekrar protokol için ama pislik bütün malları ağbisine devretmiş yani kısacası çekişmeli olursa elimde bir dolu kanıt olmasına rağmen hiçbirşey alamıyorum (yıllarca evli kaldık sıfırdan başladık herşeyinde ilmek ilmek emeğim var ve eğer paşa gönlü istemezse dımdızlak kaldım)Malları devretme sebebi ise ticari hayatında bir risk olursa kaybetmemek içinmiş bilmiyorum önceden yapılmış!Beni sözde çok seviyordu öyle böyle değildi aşkı nekadar rolcü ve ikiyüzlü olduğuna mı yanayım kendi salaklığıma mı yanayım karaktersizmiş bunu nasıl saklar ki sonuçta yıllarca evli kaldık.Yoksa boşanırken mi bu şekilde oluyorlar anlamıyorum ama bir boşluk var içimde ağlamaktan gözlerim kanıcak artık içimdeki hırs öfke hayal kırıklığı anlatılmaz.Eden bulur mu ya bilmiyorum inandığım değerler bir bir yok oluyor!Artık resmen o çok güvendiğim duruşum ve var olduğunu sandığım Onur ve gururum sanki hepsini çiğnedi!Ben çocuklarıma babaları için içlerindeki sevgileri bitmesin diye güzelce bahsedip onlara itina gösterirken o çocuklara nasıl konuşuyor ben bu adamdan çocuklarımı incinmesine izin vermeden nasıl kurtulcam çünkü çok adice geliyor bana