Kısa sürede zayıflama ihtimalin varsa çok yüklü miktarda alışveriş yapma mesela uzun bol etekler var botlarla şık kombine ediliyor onlara bakabilirsin.Eki Görüntüle 1677109 Eki Görüntüle 1677110 kızlar...gerçekten nereden baslayacağımı bilemiyorum.evdekilerimi atsam (ki atamıyorum da ),önce ne alsam,nerden başlasam vallaha bıktım...
mesela bu elbise tarzı alıyım desem kilomdan dolayı yakıştıramıyorum oyüzden almam...üstüne hırka falan giyip kapatmak mecburiyetinde hissediyorum.
pantolon kombin etsem bacaklarım cok kalın görünüyor diye onuda alamıyorum...genel olarak özgüvenimde azaldı hepsi buna bağlı galiba...o yüzden son zamanlarda mont,takı,çanta vs sadece aldığımı farkettim.
benim durumumda olan yok mu hiç...fikir verecek,şuradan başla bakalım bi diyecek...
(yemek alışkanlığımı ve hareketlerimi düzene sokmaya başladım)
boyum zaten uzun değil kilo aldıkca bacaklarım genişledi falan dahada kısa ve kötü görmeye başladım kendimi...Kısa sürede zayıflama ihtimalin varsa çok yüklü miktarda alışveriş yapma mesela uzun bol etekler var botlarla şık kombine ediliyor onlara bakabilirsin.
Gömlek üzerine kazak giyilen kombinler var arada hırka yerine kazak giyip uzerine takı takabilirsin.
Kıyafeti güzel aksesuarlarla tamamlarsan çok şık olabilirsin.
Kısa sürede zayıflama ihtimalin varsa çok yüklü miktarda alışveriş yapma mesela uzun bol etekler var botlarla şık kombine ediliyor onlara bakabilirsin.
Gömlek üzerine kazak giyilen kombinler var arada hırka yerine kazak giyip uzerine takı takabilirsin.
Kıyafeti güzel aksesuarlarla tamamlarsan çok şık olabilirsin.
Tamam bir kısmını sakla ama şu anda bedenine uymayanları kaldır o zaman tam olarak neye ihtiyacın olduğunu görürsün.ayyy üstteki msjını görmemişim yazdım öyle...tşk ederim...ya dolaptakileri bunu bigün giyerim bunu şunla giyerim bunu haftasonu giyerim falan diyerek bekletiyoum atamıyorum bi türlü
evet bir çıktığımda kombin almak daha mantıklı
ya evet ortalama bi boy işte ama kiloyla beraber ene yayıldım galiba:) kendimide böyle diye diye alıştırdım psikolojim bozuldu valla.ayakta cok duruyorum o yüzden kemik çıkıklıgı basladı ayagımda birde.yinede topukludan vazgecmesemde daha kalın topuklara başladım bu aralar...stiletto ayagıma olmuyo mesela..ayyy şu kıyafet işini bi halletsem bi kaç renk ayakkabı canta kilisi alıcam valla ...hoş bunları hangi parayla yapacaksam :)Boyunda kısa değil bu arada çok şık topuklu ayakkabılar var çok rahat kullanabilirsin.
o internet siteleri mahvetti ya beni zaten...onu a bunu al olmayınca geri gönderme süresini kaçır falan saçma saçma dolu dolap...Tamam bir kısmını sakla ama şu anda bedenine uymayanları kaldır o zaman tam olarak neye ihtiyacın olduğunu görürsün.
Birde internet sitelerine bak mutlaka en azından mağazaya girmeden aklında bir fikir oluşur. 2 tane etek alsan bir hafta içinde üstünü farklı kombinleyerek giyersin.
ayyy üstteki msjını görmemişim yazdım öyle...tşk ederim...ya dolaptakileri bunu bigün giyerim bunu şunla giyerim bunu haftasonu giyerim falan diyerek bekletiyoum atamıyorum bi türlü
evet bir çıktığımda kombin almak daha mantıklı
o internet siteleri mahvetti ya beni zaten...onu a bunu al olmayınca geri gönderme süresini kaçır falan saçma saçma dolu dolap...
O şekilde demedim mesela a markasının sitesine gir eğer beğendiğin şeyler varsa sonra git mağazadan al. Yani ön araştırma gibi düşün kısa sürede alışverişini bitirirsin böylece. Hem görerek almak daha iyi olur bazı kıyafetler çok güzel duruyor ama bakıyorsun kumaşı ince yada kalın. Üstüne oturmuyor çabuk kırışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?