• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bulamadım !!!

Züleyha kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, çocuk kaç yaşında?
Bak buradakiler hep doğru şeyler yazıyorlar
sen de düzelmek istiyorsun demek ki ama nasıl olacağını arıyorsun sanırım.

Züleyha kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, çocuk kaç yaşında?
Bak buradakiler hep doğru şeyler yazıyorlar
sen de düzelmek istiyorsun demek ki ama nasıl olacağını arıyorsun sanırım.
25 yaşındayım bebeğim 1.5 hamileyim de 5 yıllık evliyim evet ben benden sıkıldı doktora ihtiyacım var ilaç içmem gerek sakin olmam icin

25 yaşındayım bebeğim 1.5 hamileyim de 5 yıllık evliyim evet ben benden sıkıldı doktora ihtiyacım var ilaç içmem gerek sakin olmam icin
Seni anlıyorum hem
Öncelikle hayırlı bir hamilelik ve doğum dilerim

Ben seni anlıyorum sanırım daha doğru nedir bilemeden, ailenizdeki iletişim yanlışlarını çözemeden evlenmişsin.

İnsanlara böyle davranılır , bu üslupta konuşulur diye öğrenmişsin.Ama bu uygun değil tatlım.

Madem iki çocukla İzmir'de yeni bir hayata başlayacaksınız insanlar ne şekilde davranırsa davransın kelimelerini doğru seç.

Ağız dalaşına girme. Susmayı öğren . Öfkeni kontrol ert.İlaca gerek yok. Başarabilirsin!

Eşine " sensiz yalnız hissediyorum inşallah ev işini çabuk ayarlarsın " desen daha iyi olmaz mıydı?

Önce saygılı ol insana hayvana bitkiye taşa.
Karşılığında sen de saygı görürsün.

Karşındakini suçlama sen ne düşünüyorsun hakarete girmeden anlat.

Ve ailenle eşini birbirlerinden uzak tut. Zamana bırak .Bebek ne zaman geliyor?

Back
X