- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.535
- 498
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Sen olsan seni sever misin? Terkedip giderse hiç şaşma.seviyor diye birde bebek icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen olsan seni sever misin? Terkedip giderse hiç şaşma.seviyor diye birde bebek icin
+1Ne değişik insansınız ya, o adam sizi boşasa yeri
herkes bunu söylüyor artık eşimde bıktı anlıyorum halindenSen olsan seni sever misin? Terkedip giderse hiç şaşma.
Sinirlenince içindensayı say, şehirleri say, kafanı meşgul et. Biraz zaman geçsin öyle yaz ya da konuş.herkes bunu söylüyor artık eşimde bıktı anlıyorum halinden
Insanin kendini bilmesi guzel birseyya ben iyi değilim etrafimdak i herkes söylüyor tahammülüm yök kavgaya eğilimliyim bana bir psikiyatrı şart
Farkındasınız ne güzel.ya ben iyi değilim etrafimdak i herkes söylüyor tahammülüm yök kavgaya eğilimliyim bana bir psikiyatrı şart
25 yaşındayım bebeğim 1.5 hamileyim de 5 yıllık evliyim evet ben benden sıkıldı doktora ihtiyacım var ilaç içmem gerek sakin olmam icinZüleyha kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin, çocuk kaç yaşında?
Bak buradakiler hep doğru şeyler yazıyorlar
sen de düzelmek istiyorsun demek ki ama nasıl olacağını arıyorsun sanırım.
biliyor ama birşeyde yapamıyorsInsanin kendini bilmesi guzel birsey
ama söyle birşey eşimle konuşuyorum o konuştukça ben sinirleniyorum başlıyorum çünkü bu aralr ona gıcık oluyorumSinirlenince içindensayı say, şehirleri say, kafanı meşgul et. Biraz zaman geçsin öyle yaz ya da konuş.
Masallah hanim kizimizayok yahu kibar olan benim..![]()
Seni anlıyorum hem25 yaşındayım bebeğim 1.5 hamileyim de 5 yıllık evliyim evet ben benden sıkıldı doktora ihtiyacım var ilaç içmem gerek sakin olmam icin
Öncelikle hayırlı bir hamilelik ve doğum dilerim25 yaşındayım bebeğim 1.5 hamileyim de 5 yıllık evliyim evet ben benden sıkıldı doktora ihtiyacım var ilaç içmem gerek sakin olmam icin