Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 1736397
Kızlar tam bu renk ya da bu tonlarda dudaktan biraz hafif koyu ruj arıyorum. Konuyu nereye açacağımı bilmiyorum diye buraya açtım.bi de acil
Bu ruj değil bence bende kullanıyorum altına nivea care&colour rose dudak nemlendirici üstüne flormarwaterproof 222 dudak kalemi benim dudaklarımın maşallahı var ve bende inanılmaz gösterişli duruyor mat ve dikkat çekici tavsiye ederim herkes soruyor bana rujunuzun numarasını ya da adını alabilir miyim diye.
Bu ruj değil bence bende kullanıyorum altına nivea care&colour rose dudak nemlendirici üstüne flormarwaterproof 222 dudak kalemi benim dudaklarımın maşallahı var ve bende inanılmaz gösterişli duruyor mat ve dikkat çekici tavsiye ederim herkes soruyor bana rujunuzun numarasını ya da adını alabilir miyim diye.