bulamiyorummm????

sweetlyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
1.536
242
113
Kızlar Allah dert vermesin ama dün yabancı bi şarkı dinledim radyoda normalde çok sevmememe rağmen o kadar hoşuma gitti ki ama bulamıyorum hangi şarkı olduğunu
Şarkının giriş ve nakarattan sonra çalan sözsüz kısmı keman. Mor yazma şarkısı var ya onunla aynı müziği tek fark kemanla caliniyo. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bi el ativerin :)

sözleri az çok aklınızda tuttuysanız bulunabilir.

Telefonunuz akıllı telefon ise "Shazam" programını yüklemenizi tavsiye ederim. Şarkı çaldığında programı açın, "Touch to Shazam" basın ve telefonunuzu şarkıya algılayacak şekilde yaklaştırın ya da sesi açın, bilmediğiniz şarkıları bu program bulmanıza yardımcı olur. Benim işime çok yarıyor :)

Kızlar şarkının sözlerini anlayamadım İngilizcem de iyidir aslnda ama inglzce olduğundan emin deglm shazam.i yukliyim bari

David Guetta - Dangerous şarkısında son kısım da keman solo var ama bahsettiğiniz bu şarkı mı bilemiyorum.

Sürekli dinliyorum radyo,bugünde 1.5 saat yolum vardı metro,pal,fenomen dinledim ama bahsettiğinize benzer bir şarkı dikkatimi çekmedi.
Hiç detay yok zaten, bayan mı erkek mi söylüyor,dil ingilizce mi? Biraz düşünün bakalım belki aklınıza detay gelir.

Acaba Alexander rybak fairytail olabilir mi kemanli o :)

Hangı radyo kanalından dınlıyorsunuz bende mesela metro fm yada fenomen,numberone dan falan duyduklarımı metro fm sarkı lıstesı yazıyorum youtubede sıra sıra cıkıyor oradan buluyorum.

merak ettim şimdi ben de

Power fm top40a bir göz at istersen. Kısa kısa dinleyebilirsin

Kızlar şarkı çok büyük ihtimalle İngilizce
Şarkı İngilizce
PAL station da dinledim
Bugün top 40 i yarısına kadar dinledim onlardan biri değil
İntro, nakarat sonrası ve şarkı biterken keman caliyo . Mor yazmanın kemanla çalınan hali.
Daha fazla detay veremiyorum bende sözlerini çok anlayamadım malesef malum telaffuzları çok farklı net söylemiyolar

Mahmut orhan ft.sena sener -feel aradigibiz sarki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…