Kızlar Allah dert vermesin ama dün yabancı bi şarkı dinledim radyoda normalde çok sevmememe rağmen o kadar hoşuma gitti ki ama bulamıyorum hangi şarkı olduğunu
Şarkının giriş ve nakarattan sonra çalan sözsüz kısmı keman. Mor yazma şarkısı var ya onunla aynı müziği tek fark kemanla caliniyo. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bi el ativerin :)
Şarkı çalarken o anda PAL station internet sitesine girerseniz su an çalan şarkı yazıyobende 1 aydır arıyorum
pal staion da çalıyo sürekli ama ismini bulamadım
Kızlar Allah dert vermesin ama dün yabancı bi şarkı dinledim radyoda normalde çok sevmememe rağmen o kadar hoşuma gitti ki ama bulamıyorum hangi şarkı olduğunu
Şarkının giriş ve nakarattan sonra çalan sözsüz kısmı keman. Mor yazma şarkısı var ya onunla aynı müziği tek fark kemanla caliniyo. Bilen varsa yardımcı olabilir mi bi el ativerin :)
Malesef değil solo kısım mor yazma ile aynı sadece keman ve müzik daha yavaşDavid Guetta - Dangerous şarkısında son kısım da keman solo var ama bahsettiğiniz bu şarkı mı bilemiyorum.
Mahmut orhan ft.sena sener -feel aradigibiz sarki..Kızlar Allah dert vermesin ama dün yabancı bi şarkı dinledim radyoda normalde çok sevmememe rağmen o kadar hoşuma gitti ki ama bulamıyorum hangi şarkı olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?