Bulantı birden kesildi

zehrakif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
354
356
33
36
kızlar mrb 6haftalıkken bulantılarım başlamıştı bugün 10h 0g bulantılarımız kesildi yaklaşık 4/5gündür yok arada bir geğirme oluyor sizce bu kadar erken kesilmesi normal mi???? Bayram bitince kontrole gidicem gecen hafta dr a gittiğimde kesenin dışında kanama olmuştu ama dışarıya gelen bişey yok cok şükür endişelenmelimiyim bilemedim

Endıselenme benımde aynı durum sadece bugün kahverengı akıntı geldı ılk defa bana da progestan verdı sabah aksam sen nasıl ıcıyon
Ben içmiyorum canımm vajinadan fitil olarak kullanıyorum gece uyumadan önce atıyorum etkilerini hissetmiyorum böylece inşallah Allah bebişlerimizi bize bağışlasın

Bu durumu yaşayan var mı başka
Merhaba canım :KK200:
İnsan herşeyden korkuyor cidden.
Benim çok bulantim olmadi ama midem hassasdi . Hiç iştahım yoktu. Hatta bir kilo vermisim.
Ama benim de senin gibi Sıkıntılarım azaldi son birkaç gündür Cok şükür.
Doktora da yeni gittim. Bi sıkıntı yok dedi.
İnşallah güzel bi hamilelik güzel bi doğum geçiririz.. :KK39:

Merhaba canım :KK200:
İnsan herşeyden korkuyor cidden.
Benim çok bulantim olmadi ama midem hassasdi . Hiç iştahım yoktu. Hatta bir kilo vermisim.
Ama benim de senin gibi Sıkıntılarım azaldi son birkaç gündür Cok şükür.
Doktora da yeni gittim. Bi sıkıntı yok dedi.
İnşallah güzel bi hamilelik güzel bi doğum geçiririz.. :KK39:
İnşallah caanım insan o kadar şey duyuyor ki pimpiriklenmemek elde değil inşallah herşey yolundadır dua edin benim için de caanım

Canım benimde keaenin dışnda kanama vardı hafif hafif arada kahve rengi akıntı geliyo

Canım benimde keaenin dışnda kanama vardı hafif hafif arada kahve rengi akıntı geliyo
Cooook acık kahve mi ?ben ayırt edemiyorum benim zaten beyaz şeffaf Bi akıntım var Bi kısmı progestanın artıkları zaten ama beyazın alt tabakası oluyor sanki su dökülmüş gibi renk yok mu kahve mi ayırt edemiyorum.bunun Bi zararı var mı Bi de bu kesenin dışındaki kanama böyle akarak mı yok olacak yoksa ilaç mı küçültecek yol edecek ???

Benim bulantılarm 5 haftada çok yoğun başladı . Arada bir 1-2 kesiliyodu ben de panik yapıyodum. Şimdi 15 haftalık oldm hala bitmedi bulantılarım :)

Benim bulantılarm 5 haftada çok yoğun başladı . Arada bir 1-2 kesiliyodu ben de panik yapıyodum. Şimdi 15 haftalık oldm hala bitmedi bulantılarım :)
Sanki arada var gibi ama emin olamıyorum caanım her sabah kendimi kontrol ediyorum :bicak:

Back
X