Bulantı değil eziyet bukadarını yaşayan varmı?

Enisa-

Kızım ^"Oğlum^"Süpriss Yumurtam^":)
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2015
113
31
13
Arkadaşlar hamileliğimin ilk günlerinden itibaren bir bulantı ve öğürme beni mahfetti haftalar geçtikçe öğürme yerini kusmaya bıraktı bulantıyıda tükürük takip ediyor lama gibi oldum sürekli elimde peçete ağzımı siliyorum çok rahatsız edıcı bır durum olmaya başladı düşük tehlıkem var dıye bu ayrıntıyı önemseyıp sormamıştım doktoruma aklıma gelmemişti randevumuz 2hafta sonra acaba sizlerde bu cansıkıcı olayı yasıyormusunuZ sadece uyurken rahatım gece dönerken ayıkınca yine aynı durum hep tükürme isteği

20. Haftadayim saydiklarin aynen devam. bi de tum kokulardan tiksiniyorum arti olarak. Ama forumda biraz dolanirsan daha kotu durumda olan hamileler var bu yuzden kilo kaybina ugrayip hastaneye yatanlar... Allah herkese sifa versin ben alistim artik bu gidisle kalan 4,5 ayida bu sekilde gecirebilirim artik. Insallah seninde gecer ama gecmese bile alisiyosun

Normal bi durum canini sikma ilk hamileligimde ögrendikten 1 hafta sonra basladi bulantilar 3 ay sürdü surekli migdem kalkiyodu herseye sonrasi rahatliyodum
Suanki hamilelimdede bulantilarla ögrendim hamileligmi 3 ay sürdü oda gecti.
Korkutmak gbi olmasin ama en iyi noktalardasin suan son zamanlar daha beter agrilar sizilar oluyor bulantilari arar oluyo insan 32 haftadym suan agrilardan uyuyamiyorum artik
Rabbim herkese sabir versin sifa versin insllah

Allah yardımcın olsun canım az kalmıs 1 2 hafta ıcınde geçcek bu durum düşük tehlıken varmıs kusarken ççömelmemeye ozen goster benım oncekı gebelıgımdede dusuk tehlıkem vardı çömelerek kusarken kanama gecırdıgım ıcn yatagımda kusmaya başlamıstım bı kova yatagının yanında bulundur yattgın yerden berı çıkar ınsallah bıan once gecer bu durumun

Çok sağol canım inşallah geçer Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sağolun kızlar tek olmadığımı bilmek beni rahatlattııı Allah hepimizin yardımcısı olsun hayırlısıyla mınıklerımıI kucağımıza alınca bunların hepsını unuturuz çok sağolun Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız birbirimize destek olup hamılelıgın zorluklarının yanı sıra kfamızdakı soru işaretlerini gideriyoruz çok sağolun kızlar

4. ay a kadar ne yersem çıkardım ondan sonra su çıkarmaya başladım sabahları sonrada kendiliğinden geçmişti, çok normal ama çok can sıkıcı bir durum

Benim 2 hamileligimde de 25. Haftaya.kadar surdu ama midem nornalde de cok hassas zaten.hemen bulanir. Gunde 15 16 defa ckardigimi sususzluktan dudaklarimin catlaigini bilirim. Surekli ac oldugum icin.tansiyon 8 e 5 cikiyordu serumla ayakta kaliyordum ama geciyor kabu edersen rahatlarsin.sıkma kendini gececek

Hamileliğinin bu kadar zor.gecmesine ragmen 3. Bebegi istiyrum deli miyim neyim

ah ah..bende cok cekiyorum ((( bu nedir yaa cidden cok yoruldum artik..migde bulantisi ögürmeyle basladi artik kusuyorum. Kokulara karsi cok fena takintiliyim. Hersey kokuyor sanki.Evimden tiksinmeye basladim. Hicbirsey yiyemiyorum

Allah yardimcimiz olsun.

Ben eşimi bile yanımda istemiyorum :) benim hamileliğim kademe atladı adamı yanıma yaklaştırmıyorum bilesem hamıleyken boşiycak hakim Boşicam bu adamı :) sanırım hormonlar benı deli etti bakalım daha neler olacak

Selam kızlar bende aynı durumdayim fazla kusmam yok ama midem 3 haftadır inanılmaz durumda sürekli yatıyorum,kokular beni mahvediyo herseyden tiksindim bişe yiyemediğim için halsizlikte çok var inşallah geçer napalım dayanıcaz

geçer canım bende öyleydım tansıyonum sureklı düşüyordu halsizlik kafamı kaldıramıyordum birşey yiyemeyince zor oluyordu geçer ama Allah yardımcımız olsun.

bir iki gün önce bende böyle bir konu açtım..belki bi çözümü vardır diye... ölüyorum resmen ve öğürmekten mide bulantısından..
kusmak bana iyi geliyor en azından bir iki saat rahatlıyorum..
kokulardan bende çok muzdaribim.. evim bile burnuma kötü kokmaya başladı tiksindim resmen..
insanlardan kokulardan yemek yiyenlerden bile soğudum...
Allahım affetsin dört gözle sağlıkla gelmesini bekliyoruz isyan değil... konuşmak iyi geliyor biraz yaknız hissetmiyorsun..

kızlar zencefil çayını mutlaka deneyin... az önce ilk defa yaptım çok şükür rabbime etki etti bende hemen..rahatım şuan
demleyip balla karıştırdım içtim şimdi daha rahatım... isterseniz doktorunuza sorduktan sonrada deneyebilirsiniz.. ama mutlaka deneyin.

bende de çok bulantı yemek ismi bile bulandırıyor, eşimi de yanıma yaklaştırmıyorum.9 ay nasıl geçicek korkmaya başladım

Allah yardımcınız olsun kızlar. Bende 25. Haftaya kadar sürdü bulantı kusma ve tükürük. Hele ki surekli tükürme hissinden fenalık gelmişti. Hersey herkes kokuyodu. Kara kista pencere acik yatiyodum. Kendimi yatak odasına kapatıp ağlıyodum psikolojim bozulmuştu . Bu arada 55 kilodan 52 ye kadar düştüm bir ayda. Zofran kullaniyodum günde iki kere sadece kusmayi baskıliyodu o da bulantı tükürük devam ediyodu. Ağzımın tadı zaten hic yoktu. Soğuk seyler yemek biraz daha iyi geliyodu sanki. Sıcak yemek görmeye bile tahammül edemiyodum. Bide patlamış Mısır cok iyi geliyodu hem bulandirmiyodu hemde tükürük hissini unutuyodum. O kadar psikolojim bozulmuştu bırakın hamileliği butun hayatım boyunca oyle devam edeceğine inanmıştım artık :) ama elbette geçecek Rabbim sabır versin hepinize. Kuzularınızı kucağınıza alınca hepsi geçecek insallah

O tükürük derdi yokmu benimki hiç geçmicek dıye korkuyorum doğumdan sonrada böyle devam ederse canım tam tamına aynı seylerı yasıyoruZ bebeğinin cinsiyeti nedir acaba cok merak edıyorum benımkı daha bellı olmadıda

Erkek canım ama ikinci oğlum olacak Allah izin verirse. Ilkinde hiç böyle seyler yaşamamıştım. Bir iki ay mide bulantisi çekmiştim sadece. Ama bunda dediğin gibi o tükürük derdi illallah ettirdi benide. Bide çalıştım 32. Haftaya kadar. Hastaları bırakıp bırakıp tükürmeye gidiyodum hic geçmez sanıyordum bende sukur ki 25. Haftada bitti. Seninde en kısa zamanda gecer insallah canimm

amin canım inşallah geçer Allah tamamına erdırsın benımde 1 oğlum var onda böyle şeyler yaşamamıştım bakalım bu minik neolacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…