Bulantı kesilmesi

Palaspandaras

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
504
362
103
Merhaba arkadaslar 9 haftalik hamileyim.7.haftada bebek kalp atislarini duyduk bir problem yokdu.kahverengi lekelenmem icin progestanda kullaniyorum.6-7 haftalarda ara ara bulantilarim oluyodu ama hiç çıkarmadım..3 gundur bulantım kesildi bazen kasık agrim olurdu kesildi hicbiseyim yok.malum internet ortami bir cok sey okudum dogruluk payimi varmi bilmiyorum belirtiler kaybolursa bebegin kalbi durmus olabilir diye :( kontrolume 2 hafta var boyle bir durum yasayan oldumu

Şimdi şöyle sizi evhamlandirmaktan öte size net bilgi vermek amacım.
Benim şiddetli cikarmalarim ve öğürmem vardı herşeyi zaten yemiyordum.
Ben bulantim kesilince şüphelendim tatlıya düştüm hayatta yiyemezdim çünkü
Kalbi durdu bebeğimin.
Ama sizde zaten fazla bulantı yokmuş böyle bir duruma benzemiyor doktorda ancak buna emin olursunuz. İnşallah saglikka kucağınıza alırsınız.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 9 haftalik hamileyim.7.haftada bebek kalp atislarini duyduk bir problem yokdu.kahverengi lekelenmem icin progestanda kullaniyorum.6-7 haftalarda ara ara bulantilarim oluyodu ama hiç çıkarmadım..3 gundur bulantım kesildi bazen kasık agrim olurdu kesildi hicbiseyim yok.malum internet ortami bir cok sey okudum dogruluk payimi varmi bilmiyorum belirtiler kaybolursa bebegin kalbi durmus olabilir diye :KK43: kontrolume 2 hafta var boyle bir durum yasayan oldumu
Alakası yok canım ya keşke benim bulantılarda kesilse 😞

Palaspandaras Palaspandaras Allah tamamına erdirsin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun.
İnternette yazan her şeye inanmayın lütfen, her hamile bulantısı olacak diye bir şeyde yok, hamileliğim boyunca hiç bulantım olmamıştı, neredeyse sıfır sıkıntıyla doğuma kadar çok rahat bir hamilelik yaşamıştım.

Endişe ediyorsanız ara kontrole gidin içiniz rahatlasın😌

Cvp icin hepinize cok tesekkur ederim yaşım var tedavi ile yıllar sonra hamile kalabildim cok tedirgin oluyorum kafaya takiyorum 3 gundur inanin uyumuyorum evham yaptim keske okumasaydim nette yazilan seyleri :( randevu aldim yarina zar zor doktorumdan, insallah bi sıkıntı olmaz hayırlısı :(

Cvp icin hepinize cok tesekkur ederim yaşım var tedavi ile yıllar sonra hamile kalabildim cok tedirgin oluyorum kafaya takiyorum 3 gundur inanin uyumuyorum evham yaptim keske okumasaydim nette yazilan seyleri :KK43: randevu aldim yarina zar zor doktorumdan, insallah bi sıkıntı olmaz hayırlısı :KK43:
Cnim gecen hafta iki gun benim de olmayinca cok panik yptim dayanamayip acile gityim cok sukur bebegim iyiydi sonra yine basladi bulantilar. Oglumdan biliyorum cok bulantin yokmus zaten icin rahat etmesi icin bi acile git agrim vat dersin

Yarın gidicem inşallah,cok panik yaptım olur olmadık..birde kahverengi lekelenmem icin progestan kullaniyordum ilacim bitti devam edicemmi hic olmazsa öğrenirim cok tesekkur ederim cvp icin

Benim bulantılarım 5.5-6 haftalıkken şiddetli başladı. 1 hafta kendime gelemedim. Sonra bir anda kesildi ve korkudan doktora gittim. Çok şükür sağlıkla devam ediyordu. Sonra 2-3 günde 1 bulantım oldu. Şimdi hala bazı yiyecekleri yiyemesem de 1 hafta 10 gündür hiç bulantım yok. Zamanla azalarak bittiğine karar verdim. Yani inşallah :)
Siz de muayene olunca rahatlarsınız inşallah🙏🏼
Bir de progestanı genelde 12. Haftaya kadar önlem amaçlı veriyoruz dedi doktorum. Daha önce lekelenme olduysa gidip görüşmüş olursunuz
Yarın gidicem inşallah,cok panik yaptım olur olmadık..birde kahverengi lekelenmem icin progestan kullaniyordum ilacim bitti devam edicemmi hic olmazsa öğrenirim cok tesekkur ederim cvp icin

Merhaba arkadaslar 9 haftalik hamileyim.7.haftada bebek kalp atislarini duyduk bir problem yokdu.kahverengi lekelenmem icin progestanda kullaniyorum.6-7 haftalarda ara ara bulantilarim oluyodu ama hiç çıkarmadım..3 gundur bulantım kesildi bazen kasık agrim olurdu kesildi hicbiseyim yok.malum internet ortami bir cok sey okudum dogruluk payimi varmi bilmiyorum belirtiler kaybolursa bebegin kalbi durmus olabilir diye :( kontrolume 2 hafta var boyle bir durum yasayan oldumu
benım de bıttı sandım 3 gun hıv bulanmadı lay lay lom oldum ertesı 2 gun cıkarmaktan halım kalmadı sonra yıne bulanmadı 4 gun sonrakı 3 gun agladm bulantıdan. Bu sabıt deıl. 12. Haftanın basında azaldı. Bu 2 gundur yıne istifraya basladım. Doktorum normal herkesın bunyesı hormonlara uyumu bır degıl dedı. Su an aksam yemegı yıyemedım mısal... Keske gecse😣 rabbim hepımıze saglıklı bısekılde dogurmayı nasıp etsın

benım de bıttı sandım 3 gun hıv bulanmadı lay lay lom oldum ertesı 2 gun cıkarmaktan halım kalmadı sonra yıne bulanmadı 4 gun sonrakı 3 gun agladm bulantıdan. Bu sabıt deıl. 12. Haftanın basında azaldı. Bu 2 gundur yıne istifraya basladım. Doktorum normal herkesın bunyesı hormonlara uyumu bır degıl dedı. Su an aksam yemegı yıyemedım mısal... Keske gecse😣 rabbim hepımıze saglıklı bısekılde dogurmayı nasıp etsın
Ya bende aşırı aşırı halsizlik oluyor aç kalınca bayılacak gibi oluyorum yesem midem kötü yemesem midem kötü.. zihnimin ucundan birşey geçse bile midem bulanıyor.. çıkarsam biraz rahatlarim belki oda yok.. artık anormal mi diye düşünmeye başladım.. parmağımı kımıldatamıyorum bazen ya

Ya bende aşırı aşırı halsizlik oluyor aç kalınca bayılacak gibi oluyorum yesem midem kötü yemesem midem kötü.. zihnimin ucundan birşey geçse bile midem bulanıyor.. çıkarsam biraz rahatlarim belki oda yok.. artık anormal mi diye düşünmeye başladım.. parmağımı kımıldatamıyorum bazen ya
ayy sakın oyle dusunme. Cıkarınca rahatlanmıyor. Amann allah muhafaza. Elmaya tuz atıyorum yıyorum marul yıyorum kaşar peynırı yıyorum beyaz leblebı yıyorum nohut da denıyor. Bunlar aklına gelıp ıcı bulanan da var bana ıyı geldı ama. Ne sekerlı meyve ne bı kurabıye bıskuvı sıfır. Muzu ozenıyorum agzıma degdıremıyorum😣 Yıyebılecegın seyler sana ozel hep bence. Deneye deneye buldum ben. Bazen ıse yaramasa da cogunlukla kurtardılar. Cubuk kraker kokusu bana kotu gelıyo mısal hıc yıyemedım mıllet bulantıya onu ıyı gelıyo dıyıp onerıyor😐 yogurt corbasını da yıyebılmıstım en kotu donemde bıle. Hem hormonlardan hem duzgun yemeyınce oyle oluyor halsızlık falan. Doktorun aslında mıde yatıstırıcı bı hap yazabılır.

İlgisi yok bence emin olun. Boş gebelik geçirdim. Kese boş bebek yoktu yani. Kürtaj olana kadar bulantım oldu, olmayan bebekle

Merhaba telefonumda sorun olduğu için sağlikli bir sekilde giremedim siteye.kontrole gittim bebekde bir sorun yokdu cok şukur.progestan devam dediler kalkma agir kaldirma iliski yasak dediler.dilimin beterine uğradim sanirim kac gun sonra bulanti cikarma hicbisey yiyemedim.şimdi başka sorunlarla uğrasiyorum 11 haftaya yaklastim su gibi bir akinti geliyor kokusuz renksiz ne oldugunu anlamadim hayirlisi insallah Rabbim herkesin yavrusunu sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Merhaba telefonumda sorun olduğu için sağlikli bir sekilde giremedim siteye.kontrole gittim bebekde bir sorun yokdu cok şukur.progestan devam dediler kalkma agir kaldirma iliski yasak dediler.dilimin beterine uğradim sanirim kac gun sonra bulanti cikarma hicbisey yiyemedim.şimdi başka sorunlarla uğrasiyorum 11 haftaya yaklastim su gibi bir akinti geliyor kokusuz renksiz ne oldugunu anlamadim hayirlisi insallah Rabbim herkesin yavrusunu sağ salim kucagina almayi nasip etsin insallah
Aynı durumdayız canım bende de çok akıntı vs var. Düşük riskim de var..bu hafta sonu kontrole gideceğim inşallah herşey yolundadır..

Progestan kullanırken akıntı normal sanki? Renksiz ve kokusuz ise dert edecek bir şey yoktur. Yine içinize sinmiyorsa doktorunuza sorun ama benim de 12+1 ve akıntı arttı son 1 haftadır. Ama koku ve renk olmadığı için dert etmiyorum

amiin 🙏🏼 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🙏🏼

Merhaba arkadaslar 9 haftalik hamileyim.7.haftada bebek kalp atislarini duyduk bir problem yokdu.kahverengi lekelenmem icin progestanda kullaniyorum.6-7 haftalarda ara ara bulantilarim oluyodu ama hiç çıkarmadım..3 gundur bulantım kesildi bazen kasık agrim olurdu kesildi hicbiseyim yok.malum internet ortami bir cok sey okudum dogruluk payimi varmi bilmiyorum belirtiler kaybolursa bebegin kalbi durmus olabilir diye :KK43: kontrolume 2 hafta var boyle bir durum yasayan oldumu
Şu an ben de aynı durumu yaşıyor ve bebeğime bi şey mi oldu diye çok korkuyorum. 6+3 de kalp atışını duyduk şu an 7+1 ız. Bu sabaha kadar bulantılarım vardı koku hassasiyetim vardı ama gün içinde hiçbiri olmadı,çok korkuyorum😥

Back
X