Bulantı kesilmesi

Bnmde ilk hamileliğim kalbi durdu.Hemen gebe kaldınızmı sonra?bugun öğrendim .çok üzgünüm çok
Allahım sabırlar versin biliyorum çok canınız yanıyor. Acıyı ancak yaşayan bilir .

ben 2. Ayda hamile kaldım kızımı doğurdum kızım doğdu 1 yaşına girdi 2 . Çocuğuma hamile kaldım oda doğdu 2 aylık olmak üzere .
rabim size de nasip etsin inşallah 🤲🏻

Allahım sabırlar versin biliyorum çok canınız yanıyor. Acıyı ancak yaşayan bilir .

ben 2. Ayda hamile kaldım kızımı doğurdum kızım doğdu 1 yaşına girdi 2 . Çocuğuma hamile kaldım oda doğdu 2 aylık olmak üzere .
rabim size de nasip etsin inşallah 🤲🏻

evet çok acı süreç malesef🤨inş allah banada nasip eder saglıklı bir bebek kucagıma almayı🙏🏻Kürtajdan sonra 3 ay korunmalı birliktelik dendi bana ama.bilemiyorum iki ayda zazip gelio🤨

evet çok acı süreç malesef🤨inş allah banada nasip eder saglıklı bir bebek kucagıma almayı🙏🏻Kürtajdan sonra 3 ay korunmalı birliktelik dendi bana ama.bilemiyorum iki ayda zazip gelio🤨
Bize sadece ilk regl kadar korunma vermişti doktor . Sizin için en iyisini doktorunuz verir

Merhaba arkadaslar 9 haftalik hamileyim.7.haftada bebek kalp atislarini duyduk bir problem yokdu.kahverengi lekelenmem icin progestanda kullaniyorum.6-7 haftalarda ara ara bulantilarim oluyodu ama hiç çıkarmadım..3 gundur bulantım kesildi bazen kasık agrim olurdu kesildi hicbiseyim yok.malum internet ortami bir cok sey okudum dogruluk payimi varmi bilmiyorum belirtiler kaybolursa bebegin kalbi durmus olabilir diye :KK43: kontrolume 2 hafta var boyle bir durum yasayan oldumu
Benimde 9 haftalıkken kalbı durmus bebeğimin.Dediğiniz gibi sabah mide bulantılarım kesilmişti.Ama Mide bulantım geçti iki gün sonra şiddetli kasık ağrım oldu.Doktor bebeğin kalbi durunca ya kasık ağrısı ya şiddetli karın ağrısı yada bel ağrısı kanama görebilirsin demişti.Benim kanamam hiç olmadı mesela.Ama herkeste aynı sey olcak diye biley yok.Bence kafanız karıstıysa bı doktorda uktrason baktırın.Umarım bebiş sağlıklıdır🙏🏻

Merhaba kaçıncı haftada alındı peki boş kese yani kaç hafta sürdü bu gebelik
Ben 10. Hafta da gitmiştim ikinci kontrole. Zaten kese belli bir boyuta geldiği halde bebek yoksa kesinlikle boş gebelik demişti doktor. İki doktordan da görüş almıştım ben o zaman. Bir de çoğunlukla vuzut kendisi atar boş gebeligi ,kadınlar düşük yaptım sanat ama.bebek bir kısmında hiç olusmamistir demişti. Ama ben kendime çok dikkat ettiğim için sanırım düşmedi kendi kürtaj olmuştum

Back
X