Bulantı, Kusma...

Belki1Gun87

Bebeğim, annen seni kocaman seviyoo...
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2012
132
37
Merhaba arkadaşlar gebeliğimin 8.haftası içindeyim. Yaklaşık 1haftadır bulantı ve 2gündür kusma şikayetim var. Sabahları doğru düzgün birşey yiyemiyorum, yediklerimide katı şekilde çıkarıyorum. Normalde gebelik öncesi hiç bu tarz kusmalarım olmamıştı, katı olarak yani. Bu şekilde problem yaşayan var mı acaba? Ayrıca bu bulantılarla nasıl başedebilirim?

cok normal canim hamilesin benim bulantim 6 haftada basliyordu her aksam senin gibi kusuyordum 3.5 ay surdu benimki hayattan bikiyordum eve girmek istemiyordum hersey kokuyordu.bulantisi cok olanlarda dusuk riski cok az oluyor hormonlar yukseldigi icin oluyor.miden bulaninca tuzlu ye doktorlar ilacta veriyor biraz faydasi oluyor

İnan bende bıktım ölü gibi yaşıyorum resmen. Çalışmıyorum ve evdeyim herşeyden tiksinmeye başladım :KK43:( İnşAllah çabucak geçer bu durum, hiç iyi hissettirmiyor... İlaç kullanmak istemedim yan etkileri olduğunu okudum çünkü. Ama böyle devam ederse mecburum :KK43:

ben 20. haftadayım çok şükür 2 3 gündür olmuyo bu bulantı illeti çok kötü genelde 3 ayda biter derler ama benimki 5 ay sürdü herşeyden tiksindim evimden eşyalarda duvarlardan perdelerden eşimden bile herşey kokuyodu hep sabahlara kadar ağlardım neyseki geçti Allah yardımcın olsun zor hiç bişe de fayda etmiyo maalesef

ben kullandim pek bi yan etki gormedim.tabiki kendinbilirsin.arkadasim tam beni anlatmissin bende esyadan tum herseyden tiksinmistim.insan son care ilac aliyor malesef insallah cabuk atlatirsin

Belkibirgün, bulantıların geçti mi? Ben de 7 haftalık hamileyim aynı senin söylediğin şekilde çok zor geçiriyorum bulantı yüzünden.. ne kadar sürdü bulantıların? hala devam ediyorum mu :KK43:

Yok canım malesef devam ediyor :KK43: 3-4 aylıkken geçiyormuş herhalde. Allah yardımcımız olsun...

X