Doğuma Hazırlık bulantı ve cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gocuksuzzeskimoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
127
0
46
İstanbul
kızlar ben 6+5 günlük hamileyim. 7 yaşında da bir oğlum var. Daha günüm geçmeden bulantılarım başlamıştı halende devam ediyor. Çok kötü durumdayım. Yediğim hiç birşeyden tat almıyorum. 24 saat midem bulanıyor. Bir arkadaşım bulantılar erken başladıysa kızdır dedi. Sizce ne derece doğrudur. Oğlumda daha geç başlamıştı ve bu kadar değildi. Yorumlarınızı bekliyorum.

benim bulantılarım 6 haftalıkken baslamıstı.bende cok kötüydüm ve 5 ay sürdü.allah kolaylık versin çeken bilir...benim kızım oldu canım...

ikizlerim var..kız-erkek.. nerdeyse hiç yok denecek kadar az bulantım oldu..bence cinsiyetle alakası yok bulantı olayının....

canım benımde erkek ıkızz suan 5 bucuk aylık hamıleyım benımde ole yok deneck kadr azdıı cınsıyetle alakası yoktur bence yaaa cevremde ınsalar varda kızda oglanda aynı seylerı yasayanlar var bence yok yok cınsıyetle alakasıı yaaa

Benimde hic midem bulanmadi cok rahat gecti hamileligim bende tuttu allah nasip ederse bir oglum olcak ama bence bulantinin cinsiyetle alakasi yok bunye meselesi.insallah allah gonlune gore verir arkadasim

benimde bulantilarim cok surdu erken baslamisti cok bulanti cektim hala bazi seyleri yiyemiyorum kokularina bile tahammulum yok agustosta kismetse oglum olacak..:emir_bebek:

Benim iki oğlum var ikisinde de midem acayip bulanıyordu sürekli ekşi yedim..şimdi üçüncü Allah nasip ederse kızım olacak:nazar:ve hiç midem bulanmadı ekşide sevmiyorum..:emir_bebek:

Benim iki kızım var ve ikisindede bulantı yaşamadım neredeyse. Yani çok az.
Bir arkadaşımın oğlu var ve gebeliğinde hiç bulantı yaşamadı. Şimdi ikinciye gebe ve gebe kaldığı ilk aydan itibaren 4.aya kadar mide bulantısından kusmaktan öldü resmen ve yakın zamanda öğrendiki o da erkek. Yani aynı cinsiyet olupta farklı tepkiler verebiliyor vücut.

Back
X