Bulantı ve tiksinme :(

Nilyahmeteymn

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
25
12
8
37
Merhaba kızlar 8+3 haftalık hamileyim 5. Haftadan beri tüm gün süren arada hafifleyen bulantım oluyor çıkarmıyorum ama kuru kuru bir öğürme oluyor boğazımda hep bir şey var gibi herşeyden tiksiniyorum herşey kokuyor bu yüzden hiç iştahım yok benim gibi olup 3 aydan sonra düzelen oldumu acaba nomesıs diye bir ilaç kullanıyorum ama galiba sadwce kusmayı engelliyor çok zor hamileliğime sevinemedim bile

Benimde senin gibi ama ben yiyorum zorlayarak. Arada kusmalarımda olsa yemekten vazgeçmiyorum çünkü laktoz intoleransı var bebek benden alırsa ben çökerim diye zorluyorum kendimi. Yiyecek birşey illa ki buluyorum. İnşallah geçecektir

Ben artık haftalar çabuk geçsin diye sayıyorum gerçekten ama gerçekten çok zor bir durum yemek yemeyi ve yapmayı özledim

Ben 11. Haftadayim ve bulantilarim hala tam gaz devam ediyo. Bulantimi dersin tiksinmemi dersin kusmami dersin. Ne ararsan var. 6. Haftada basladi. Hic azalmadan devam etti. Ne ilac nede baska bisey fayda etmedi bana. Bi an once bitsin diye bende dua ediyorum. Yemek yemeyi su icmeyi ozledim. Hayattan koptun resmen. Allahim bebeklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bende bulanıyor çok ama afedersiniz çıkaramıyorum şimdi az az yemeğe başladım tıkabasa karnım şişince sürekli öğürme bogazıma kadar gelip geri gidiyor az yiyin öğünü çoğaltın iştahım çok ama benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…