- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi humanistmira
-
bu bulantılar fenaBenimki 7. Hafta da başladı.Tuzlu şeyler iyi geliyor,çubuk kraker,galeta,beyaz leblebi gibi:)14.hafta da bulantım geçmişti.
Aynen çok fena hemde,bende çok çektim ama bitince yeniden dünyaya gelmiş gibi oluyor insan:) ben çok uyuyordum böylelikle bulantılı zamanımın bir kısmını uyuyarak geçirmiş oluyordum.bu bulantılar fena8. haftanin sonundayim basindan beri vardi ufak ufak bu hafta bastirdi
Bana doktorum hiç bir şekilde ilaç vermiyor 10. haftaya kadar. Halbuki böyle baya zorluyor5. Haftada başladı daha yeni yeni geçiyor.. Ayva çabuk kraker ve beyaz leblebi iyi geliyordu.. Ayrıca doktorumun verdiği ilacımda iyi geldi..
Bana doktorum hiç bir şekilde ilaç vermiyor 10. haftaya kadar. Halbuki böyle baya zorluyor
Valla çok fena dün bütün ev battı halılar duvarlarBana sadece hamilelere özel bulantı ilacı plan premesis verdi. İçinde de hamilelere özel diyor zaten. Başka türlü bulantı çekilecek gibi değik valla..
Valla çok fena dün bütün ev battı halılar duvarlarne dediysem vermedi delirtti beni.
Beş buçuk haftalıkken başladıkızlar selam
bulantilariniz kacinci hafta basladi, kacinci hafta bitti? neler iyi geldi bulantiniza?
Çok haklısın çalışanlar için malesef durum rezillik. Bende kurumda erkeklerin yanında çok çekiniyorum. Herkes anladı zaten artık.5.haftada basladi.
Basladgi ilk gunden itibaren katlanarak kotulesti.
İstifra ettgmde rahatliyorm ben. Ama istifra edemiyorm sadece oguruyorm. Gebelikte icilebilen bilac ilac var onlar da fayda etmedi bana zaten.
Tavsiye edilen besinlerin de hic biri fayda etmiyor.
Krakerler, galeta, leblebi,elma ,ayva vs. Bos muhabbetler. Gebelik bulantisini hic bisey gecrmiyor.
Calismayanlar cok sansli. Evde yatp gun sayabilirsnz gecsn diye.
Su halde ders anlatmaya calisiyorum. Rezil olacagm sinifin onunde.
Sadece mide bulantisi da degl. Midemde agri ve inanilmaz bir sanci var.
Bulantim baslar baslamaz tasikardi oluyor ve tansiyonum dusuyor. 6ya 4u gordum.
Hastanede vurulan serum bile fayda etmiyor bana.
Hipermezesiz diyor doktor, yani gebelikte asiri siddetli mide bulantisi durumu.1000de 3 gorulen bir durum. Benm gebelgm cok zor geciyor. Psikolojim mahvolmus durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?