Bulantılar ☹️

Ay gerçekten mi nasıl dayandinz? Benimde bi turlu geçmiyor kusmalar :KK43:
yapıya göre değişebilir. bazılarının 16. haftada gercekten kesiliyor bulantıları.
ben onlara şanslı dıyorum :KK70:
hiç iş ve yemek yapmadım. sürekli yattım diyebılırım. ama zaman gercekten bi şekilde gecıyor. bi bakmıssın hastane odasındasın ve yanında çirkin minnoş bi bebik:=)

yapıya göre değişebilir. bazılarının 16. haftada gercekten kesiliyor bulantıları.
ben onlara şanslı dıyorum :KK70:
hiç iş ve yemek yapmadım. sürekli yattım diyebılırım. ama zaman gercekten bi şekilde gecıyor. bi bakmıssın hastane odasındasın ve yanında çirkin minnoş bi bebik:=)

16. Haftada kesilirse şükretmeliyim o zaman senin işin baya zormuş :) bu durumda kiloda almamissndr ben git gide daha çok veriyorum da :)

16. Haftada kesilirse şükretmeliyim o zaman senin işin baya zormuş :) bu durumda kiloda almamissndr ben git gide daha çok veriyorum da :)
ben dogurdum canım allahıma bin şükür 9. aya gırıyoruz =:) :nazar:
şöyle söyleyeyım; acayip bulantılarım vardı ama kusma azdı. ve ben 30 kilo aldım :KK53:

Sabah bulantıları için ne önerirsiniz bayanlar? 7.haftamdayım ve bu bulantılar beni yataktan kaldırmıyor
11 ayık kızım var 17. haftaya kadar cektım 4 kılo verdım sadece kızarmıs ekmek lımonlu su ıle beslendım yemek yemeyı bırak kokusuna goruntusune bıle tahamulum yoktu benım 16.haftada azaldı 17. haftada tamamen kesıldı. sonrasında sadece 9 kılo aldım saglıkla hayırlısıyla kucagınıza alın bulantılar uykusuz gecelerde aklınıza bıle gelmiyor:anne:

11 ayık kızım var 17. haftaya kadar cektım 4 kılo verdım sadece kızarmıs ekmek lımonlu su ıle beslendım yemek yemeyı bırak kokusuna goruntusune bıle tahamulum yoktu benım 16.haftada azaldı 17. haftada tamamen kesıldı. sonrasında sadece 9 kılo aldım saglıkla hayırlısıyla kucagınıza alın bulantılar uykusuz gecelerde aklınıza bıle gelmiyor:anne:
İnşallah kuzum Allah'ın izniyle :)

Ah ah ne yapalım artık katlanmak zorundayım :KK43: daha çok var geçmesine de
Canim ara ogun yap. Az ama sık ye. Bana muz iyi gelmisti. Benim cok uzun surmedi gecti bile cok sukur ama varken de yatiriyordu surekli birsey yapamiyordum. Yagli yeme haslamayi falan tercih et. Allah yardimcin olsun

Canim ara ogun yap. Az ama sık ye. Bana muz iyi gelmisti. Benim cok uzun surmedi gecti bile cok sukur ama varken de yatiriyordu surekli birsey yapamiyordum. Yagli yeme haslamayi falan tercih et. Allah yardimcin olsun
Muz denemedim ben de bi deneyeyim. Zencefil çayı içiyorum iyi geliyor iki gündür ama onu da anca bulantım azalınca içebiliyorum. Sağol kuzum allah razı olsun

Muz denemedim ben de bi deneyeyim. Zencefil çayı içiyorum iyi geliyor iki gündür ama onu da anca bulantım azalınca içebiliyorum. Sağol kuzum allah razı olsun
Ne demek canim Allah yardimcin olsun. Sert muzlari tercih edebilirsin mideni bulandirmaz yerken

Bendede bulantı sabahlrı daha çok oluyordu..crax peynirli baş ucumda saklıyorum sabah uyanır uyanmaz 3 4 tane atıştırıyorum.. Bazen bulantılar açlıktanda oluyor.o yüzden az az ama atıştırmalı şeyler yemek mide bulantısını azaltıyor..ben öyle yapıyorum az biley atışdırdığımda geçiyor

13 Haftalık hamileyim ve kusmalarımı hiçbirşey geçirmedi çok zor geçiyor 2 kilo verdim işte evde yolda heryerde kusuyorum
umarım bundan sonra kesilir diye bekliyorum gerçi annem bana hamileyken 7 ay kusmuş umarım ırsi değildir. gitgide tükeniyorum

Canlar size bse sormak istiyorum ya geçen haftalarda benim sol kasigimda ara ara batmalar oldu bi kaç gün sürdü geçti bugünde adetimden 3 gün geçti duşa girdim banyo yaparken sağ kasigimda bse hissettim dik duruma geldim elimle sol kasigimi kontrol ettim hiç bse yok sağ kasigima baktım hafif şişlik var üzerine elimi çöktürdüm ve çok canım yandı şimdi ise adım atarken falan canım yanıyor daha önce başına böyle bse gelen oldu mu acaba cevap verirseniz sevinirim:110:

Back
X