- 25 Ağustos 2016
- 13
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi Morlavantam
Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Hamile kal ama miden bulanmasın hiç hoş bi durum değil :)Hamile olsamda benimde midem bulansa keşke![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sana da nasip etsin inşallah. Hamile kal ama miden bulanmasın hiç hoş bi durum değil :)Hamile olsamda benimde midem bulansa keşke![]()
İnşallah kuzum Allah razı olsun sizlerde bebeklerinizi saglicakla kucaginiza alırsınız inşallahRabbim sana da nasip etsin inşallah. Hamile kal ama miden bulanmasın hiç hoş bi durum değil :)
İnşallah Can'ım benim aminİnşallah kuzum Allah razı olsun sizlerde bebeklerinizi saglicakla kucaginiza alırsınız inşallah
yapıya göre değişebilir. bazılarının 16. haftada gercekten kesiliyor bulantıları.Ay gerçekten mi nasıl dayandinz? Benimde bi turlu geçmiyor kusmalar![]()
dur bakalım belkı başlarkeşke benim de bulantım olsaydı da bu dinmek bitmek bilmeyen kahverengi akıntılarım olmasaydı.
yapıya göre değişebilir. bazılarının 16. haftada gercekten kesiliyor bulantıları.
ben onlara şanslı dıyorum
hiç iş ve yemek yapmadım. sürekli yattım diyebılırım. ama zaman gercekten bi şekilde gecıyor. bi bakmıssın hastane odasındasın ve yanında çirkin minnoş bi bebik:=)
ben dogurdum canım allahıma bin şükür 9. aya gırıyoruz =:)16. Haftada kesilirse şükretmeliyim o zaman senin işin baya zormuş :) bu durumda kiloda almamissndr ben git gide daha çok veriyorum da :)
ben dogurdum canım allahıma bin şükür 9. aya gırıyoruz =:)
şöyle söyleyeyım; acayip bulantılarım vardı ama kusma azdı. ve ben 30 kilo aldım![]()
şükür gerıye sadece 9 kilom kaldı :=)Ay agzim açık kaldıaman bebeğin saglikla yanında ya bundan önemlisi yoktur sanırım
11 ayık kızım var 17. haftaya kadar cektım 4 kılo verdım sadece kızarmıs ekmek lımonlu su ıle beslendım yemek yemeyı bırak kokusuna goruntusune bıle tahamulum yoktu benım 16.haftada azaldı 17. haftada tamamen kesıldı. sonrasında sadece 9 kılo aldım saglıkla hayırlısıyla kucagınıza alın bulantılar uykusuz gecelerde aklınıza bıle gelmiyorSabah bulantıları için ne önerirsiniz bayanlar? 7.haftamdayım ve bu bulantılar beni yataktan kaldırmıyor
şükür gerıye sadece 9 kilom kaldı :=)
İnşallah kuzum Allah'ın izniyle :)11 ayık kızım var 17. haftaya kadar cektım 4 kılo verdım sadece kızarmıs ekmek lımonlu su ıle beslendım yemek yemeyı bırak kokusuna goruntusune bıle tahamulum yoktu benım 16.haftada azaldı 17. haftada tamamen kesıldı. sonrasında sadece 9 kılo aldım saglıkla hayırlısıyla kucagınıza alın bulantılar uykusuz gecelerde aklınıza bıle gelmiyor![]()
ya bulantı da fena bişidir kesin ama böyle kahverengi akıntılar falan da insanı düşük riskiyle soğutuyor hayattan :/dur bakalım belkı başlar
daha çok yenisin çünkü :=) ama kendıne öyle dua etme
bulantı hayattan sogutuyor
Canim ara ogun yap. Az ama sık ye. Bana muz iyi gelmisti. Benim cok uzun surmedi gecti bile cok sukur ama varken de yatiriyordu surekli birsey yapamiyordum. Yagli yeme haslamayi falan tercih et. Allah yardimcin olsunAh ah ne yapalım artık katlanmak zorundayımdaha çok var geçmesine de
Muz denemedim ben de bi deneyeyim. Zencefil çayı içiyorum iyi geliyor iki gündür ama onu da anca bulantım azalınca içebiliyorum. Sağol kuzum allah razı olsunCanim ara ogun yap. Az ama sık ye. Bana muz iyi gelmisti. Benim cok uzun surmedi gecti bile cok sukur ama varken de yatiriyordu surekli birsey yapamiyordum. Yagli yeme haslamayi falan tercih et. Allah yardimcin olsun
Ne demek canim Allah yardimcin olsun. Sert muzlari tercih edebilirsin mideni bulandirmaz yerkenMuz denemedim ben de bi deneyeyim. Zencefil çayı içiyorum iyi geliyor iki gündür ama onu da anca bulantım azalınca içebiliyorum. Sağol kuzum allah razı olsun