bulantilar icin ne yapmali?

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
118
Iyi aksamlar kizlar..
8 haftalik hamileyim.. bütün gün bulantim var ya :(
dogru dürüst birseyde yiyemiyorum canim hic birsey cekmiyor..
ama sadece bulanti yani ötesi yok.. bütün gün midem bulaniyor ve istahsizlik var..
fikirleriniz varmi buna karsi ne yapabilirim?
:14::14:

Iyi aksamlar kizlar..
8 haftalik hamileyim.. bütün gün bulantim var ya :(
dogru dürüst birseyde yiyemiyorum canim hic birsey cekmiyor..
ama sadece bulanti yani ötesi yok.. bütün gün midem bulaniyor ve istahsizlik var..
fikirleriniz varmi buna karsi ne yapabilirim?
:14::14:

Merhaba, ben de aynı böyleydim midem devamlı bulanıyordu ve belli başlı şeyler yiyebiliyordum sadece. Yani ben bu mide bulantısının tamamen geçirecek bir şey bulamadım ama devamlı tuzlu çubuk yiyiyordum o hafifletiyordu, yemek yiyemediğimde ise tost ve meyve yiyordum. Beyaz leblebi de iyi gelebiliyordu bazen. Genelde maaşesef karbonhidrat ağırlıklı beslnince midem basılıyordu. Biraz sabretmek gerekiyor cnm sadece:( 13 haftadan sonra bıçak gibi kesildi benm.

Merhaba, ben de aynı böyleydim midem devamlı bulanıyordu ve belli başlı şeyler yiyebiliyordum sadece. Yani ben bu mide bulantısının tamamen geçirecek bir şey bulamadım ama devamlı tuzlu çubuk yiyiyordum o hafifletiyordu, yemek yiyemediğimde ise tost ve meyve yiyordum. Beyaz leblebi de iyi gelebiliyordu bazen. Genelde maaşesef karbonhidrat ağırlıklı beslnince midem basılıyordu. Biraz sabretmek gerekiyor cnm sadece:( 13 haftadan sonra bıçak gibi kesildi benm.

tuzlu cubugu deneyecegim.. azalmasi bile yeterli suan :(
hic birsey yemek istemiyor canim.. insallah kesilir benimde sizin gibi ..
allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. yorumunuz icin cok tsk ederim :)

tuzlu cubugu deneyecegim.. azalmasi bile yeterli suan :(
hic birsey yemek istemiyor canim.. insallah kesilir benimde sizin gibi ..
allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.. yorumunuz icin cok tsk ederim :)

ben de 11. haftadayım bulantı ve kusmalar devam ediyorum. Umarım en kısa zamanda geçer.

İnşallahh... Ben günde iki paket tuzlu çubuk bitirdiğimi bilirim midem bulandıkça atardım ağzıma yalnız kızlar 3. aydan sonra gerçekten geçiyor, insan unutuyor bile biraz sabır:(

Merhaba kizlar.. bulantilarim gecti benim... söyle birsey var ama.. bulantilarimin oldugu zaman sabahlari süt iciyordum bebegin gelisimi icin iyi gelir diye.. sabah süt icince gün boyu midem bulaniyordu.. süt icmeyi biraktim suan cok rahatim.. acaba gercekten sütmü yapiyor yoksa tesadüfmü bilemedim..
paylasmak istedim:1:

Back
X