Bulantılarım aniden çok azaldı. Normal mi?

mihra78

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
407
367
23
Arkadaşlar çok dengesiz bir bulantı süreci geçiriyorum. 6. haftanın başında günde 6 7 kere kusarken bir gece içtiğim 2 tane prilamdan sonra kusma gitti sadece bulantı kaldı. O günden sonra prilam içmedim. Böyle devam ederken 8. haftamın içinde bulantım varla yok arası olmaya başladı. Neredeyse kesildi sadece "bazen" sabahları birde arabaya binince bulanıyor. Bu durum beni korkutuyor bebeğime birşey olmamıştır değil mi? Yarın randevum var ama dayanamıyorum. Sizce normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.

Arkadaşlar çok dengesiz bir bulantı süreci geçiriyorum. 6. haftanın başında günde 6 7 kere kusarken bir gece içtiğim 2 tane prilamdan sonra kusma gitti sadece bulantı kaldı. O günden sonra prilam içmedim. Böyle devam ederken 8. haftamın içinde bulantım varla yok arası olmaya başladı. Neredeyse kesildi sadece "bazen" sabahları birde arabaya binince bulanıyor. Bu durum beni korkutuyor bebeğime birşey olmamıştır değil mi? Yarın randevum var ama dayanamıyorum. Sizce normal mi fikirlerinizi merak ediyorum.
Benimde 7. Haftada bulantılarım başladı 10. Haftada birden kesildi randevum vardı sordum doktor gayet normal dedi bebekte iyiymiş stres yapmayın 🥰

Hiç kafaya takmayın , belirtilerin azlığı ya da çokluğu bebeğin sağlığını belirlemez ki . 1 defa bile kusmadan ya da midesi bulanmadan gebelik geçiren bir sürü insan var sıkmayın canınızı 😊
Yaa inşaAllah inşaAllah. Çok teşekkür ederim gerçekten rahatladım🌸🌸🥰

Back
X