Bulantılarınız kaçıncı haftada geçti

oykuasel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
252
103
53
30
8.haftanın içindeyim bulantı kusmalarım var su bile zor içiyorum varmı önerdiğiniz bişey tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum kızlar♥️Sizin kaçıncı haftalarda azaldı bulantılar?

Hayırlı olsun öncelikle canım, ben ayva yiyordum , maden suyuna limon sıkıyordum yada limonu sek içiyordum tabi hiç biri tamamen geçirmediği için prilam kullandım ve çok etkisini gördüm :)

Hayırlı olsun öncelikle canım, ben ayva yiyordum , maden suyuna limon sıkıyordum yada limonu sek içiyordum tabi hiç biri tamamen geçirmediği için prilam kullandım ve çok etkisini gördüm :)
Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için banada prilam başladı dr gece yatmadan 2 tane içtim dün bugün gayet iyiydim kusmadım bişeyler yiyebildim az da olsa.. bebeğe zararı yok değil mi bu ilacın yani doktor önerdi sonuçta ama yinede insan vicdan yapıyo çok kötü olmasam kullanmazdım napim fenaydım😔

11de azalmaya başladı 13te tamamen bitmişti. Her hamilelikte farklı oluyor tabi ama genellikle 3 ayın sonunda geçiyor. Baya zor oluyor ama inşallah çok sürmeden kesilir sizin de

benim 7-8. aylarda başladı bulantılarım çünkü kafası midemi sıkıştırıyordu kızımın 😂 ancak bulanmadan çok yanma oluyordu bende bir şey yemeye korkardım. yandığı zaman da bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırıp içerdim geçirirdi hemen bulantıyı da yanmayı da

Benim 6. Hafta basladi, bi ara kusmaktan tuvaletten cikamiyodum. 11. Hafta kusmalarim durdu, su an 14teyim haftada bir gibi kusuyorum mide bulantim ara ara devam ediyor. Herkesin bunyesi farkli oluyor

Benim 6. Hafta basladi, bi ara kusmaktan tuvaletten cikamiyodum. 11. Hafta kusmalarim durdu, su an 14teyim haftada bir gibi kusuyorum mide bulantim ara ara devam ediyor. Herkesin bunyesi farkli oluyor
Anladım geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤲 ilaç kullandınız mı bu süreçte

benim 7-8. aylarda başladı bulantılarım çünkü kafası midemi sıkıştırıyordu kızımın 😂 ancak bulanmadan çok yanma oluyordu bende bir şey yemeye korkardım. yandığı zaman da bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırıp içerdim geçirirdi hemen bulantıyı da yanmayı da
Çok geçmiş olsun ♥️Teşekkürler bilgileriniz için

İlaç kullandınız mı bulantılarınız yoğunken?
Bulantıdan çok mide yanması yaşıyordum o daha çok rahatsız etmişti beni. Rennie kullandım bunun için ama kısa süreli fayda ediyor bu ilaçlar en fazla 1 saat. Ben erik elma gibi ekşi meyvelerle rahatlıyordum, bir de maden suyu çok iyi geliyordu. 3. ay bittiğinde bıçak gibi kesilmişti 6. aya kadar çok rahattı, sonra bebeğin büyümesi ve baskısıyla tekrar mide rahatsızlıkları başlıyor tabi

Kızlar benimki cok ilginc oldu. 6 haftaligim. Yaklasik 1 haftadir cok kötüydüm. Aşırı bulantim vardi. Dun prilam aldim. Biraz hafifledi. Bugun de nerdeyse hic bulantim ve tiksinmem yok. Bu beni endiselendirdi bi miktar. Acaba bir sey mi oldu diye

Back
X