Teşekkür ederim canım bilgilendirmen için banada prilam başladı dr gece yatmadan 2 tane içtim dün bugün gayet iyiydim kusmadım bişeyler yiyebildim az da olsa.. bebeğe zararı yok değil mi bu ilacın yani doktor önerdi sonuçta ama yinede insan vicdan yapıyo çok kötü olmasam kullanmazdım napim fenaydımHayırlı olsun öncelikle canım, ben ayva yiyordum , maden suyuna limon sıkıyordum yada limonu sek içiyordum tabi hiç biri tamamen geçirmediği için prilam kullandım ve çok etkisini gördüm :)
Bende dün başladım canım prilama çok şükür bugün iyiydim biraz24 haftalıgım hiç geçmedi desem yeridir prilam kullanıyorum bir nebze olsun rahatlatıyor
Anladım geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahBenim 6. Hafta basladi, bi ara kusmaktan tuvaletten cikamiyodum. 11. Hafta kusmalarim durdu, su an 14teyim haftada bir gibi kusuyorum mide bulantim ara ara devam ediyor. Herkesin bunyesi farkli oluyor
Çok geçmiş olsunbenim 7-8. aylarda başladı bulantılarım çünkü kafası midemi sıkıştırıyordu kızımınancak bulanmadan çok yanma oluyordu bende bir şey yemeye korkardım. yandığı zaman da bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırıp içerdim geçirirdi hemen bulantıyı da yanmayı da
İlaç kullandınız mı bulantılarınız yoğunken?11de azalmaya başladı 13te tamamen bitmişti. Her hamilelikte farklı oluyor tabi ama genellikle 3 ayın sonunda geçiyor. Baya zor oluyor ama inşallah çok sürmeden kesilir sizin de
Bulantıdan çok mide yanması yaşıyordum o daha çok rahatsız etmişti beni. Rennie kullandım bunun için ama kısa süreli fayda ediyor bu ilaçlar en fazla 1 saat. Ben erik elma gibi ekşi meyvelerle rahatlıyordum, bir de maden suyu çok iyi geliyordu. 3. ay bittiğinde bıçak gibi kesilmişti 6. aya kadar çok rahattı, sonra bebeğin büyümesi ve baskısıyla tekrar mide rahatsızlıkları başlıyor tabiİlaç kullandınız mı bulantılarınız yoğunken?
amin. hepimizi sağlıkla alırız inşallah. ben genelde bulantı ilaçlarımı da kusuyordum. o yüzden bir süre sonra pes ettim. ilaçsız geçirdim.Anladım geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza inşallahilaç kullandınız mı bu süreçte
amin. hepimizi sağlıkla alırız inşallah. ben genelde bulantı ilaçlarımı da kusuyordum. o yüzden bir süre sonra pes ettim. ilaçsız geçirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?