bulantılarınız ne zaman geçti?

niisam

Allah varken umut biter mi
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
230
93
323
42
Arkadaşlar 11 haftalık hamileyim bulantılarım geçmedi. Sizin ne zaman geçti?

Son düzenleme:

İnşallah kısa zamanda geçer çünkü 3. ayı doldurmanıza az kalmış... Benim de geçecek sanıyorum hergün aa iyi gibiyim diyorum yok sonradan yine hiçbişeyi içim almıyor... Siz nasıl besleniyorsunuz? Ben çorba içemiyorum sulu yemek yiyemiyorum... ekmek arası türü makarna türü sadece yiyebiliyorum.... O da cok rahatsız ediyor artık...

Benim bulantılar tık diye 16.haftada kesildi,ama öncesinde beni mahvetti.Biraz sabretmek gerekiyor.Ben ne denediysem olmadı,hep bulandı midem,16.haftadan sonra anlayabildim hamileliğin tadını.

17. haftadan itibaren hafifledi 20. haftada geçti kişiden kişiye değişiyor allah yardımcın olsun bulantılar çok zor ama emin ol bebeşin kıpırtılarını duymaya başladığında herşeyi unutacaksın

Benim ikinci gebeliğim kızımda daha kötüydüm hiç birşey yiyemiyordum.O zaman yaşım küçüktü şimdiki gibi bilinçli değildim geçti ama kaçıncı haftada olduğumu bile bilmiyordum. Şimdi daha tecrübeliyim. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu iştahsızlık herşeyden iğrenme dayanılır gibi değil.

Benim ikinci gebeliğim kızımda daha kötüydüm hiç birşey yiyemiyordum.O zaman yaşım küçüktü şimdiki gibi bilinçli değildim geçti ama kaçıncı haftada olduğumu bile bilmiyordum. Şimdi daha tecrübeliyim. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu iştahsızlık herşeyden iğrenme dayanılır gibi değil.

benim 5. haftada bi başladı 14. haftaya kadar sürdü.. daha da çekerim sanıyordum ama 16. haftaya kadar ara ara devam etti eskisi kadar sürmedi.

benim de bulantılarım 5. haftada başladı sabırla geçmesini bekliyorum ,yazdıklarınıza bakılırsa daha çok sürecek bu bulantılar

benim de 16. haftadan sonra geçti. öncesinde çok berbattı hatırlamak bile istemiyorum. gerçi şimdi de reflü başladı son haftalarda. işte hamilelik böyle başı sonu zor,ortası en rahat

Back
X