Bulantılarla Nasıl baş edecem

Sibelim01

Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
108
39
13
39
Kızlar 8 haftalık gebeyim ve bulantılarla Nasıl baş edecem herşeyi denedim çare yok bütün gün bulantım var aklıma gelen herşeyden tiksiniyorum ne Zaman geçer bulantılarım

Kızlar 8 haftalık gebeyim ve bulantılarla Nasıl baş edecem herşeyi denedim çare yok bütün gün bulantım var aklıma gelen herşeyden tiksiniyorum ne Zaman geçer bulantılarım
ayy çok zor canım yaa. benim yengemde de vardı o doktora gitti ona göre tedavi uyguladılar. Ama yağlı ve baharatlı, ağır şeyler çok yememelisin bence ben öyle biliyorum

Can'ım hiç bişe yiyemiyorum ki su bile içsem hemen çıkarıyorum çok acım ben ya suya hasret kaldım kana kana su içmek istiyorum

Can'ım hiç bişe yiyemiyorum ki su bile içsem hemen çıkarıyorum çok acım ben ya suya hasret kaldım kana kana su içmek istiyorum
tühhh işte benim yengemede doktor kussan bile yiyeceksin demiş. oda kussada yine de yiyordu. :( bence doktoruna bir sor onu hastaneye yatırıp tedavi etmişti

Hamile kalmaktan tek korkum bulantılar. Sürekli midesi ağzında gezen biriyim zaten. Hamile kalırsam düşünemiyorum. Bulantı ilacı versin doktorun. Kimisi inatla kullanmıyor ama şu an senin susuz ve vitaminsiz kalman daha kötü bence.

Kullanıyorum Can'ım uyku yapıyo uykuda zaten bulantı hissetmiyorum herkes aynı değil benim 2 çocuğum daha var onlarda bu kadar olmamıştı korkma her çocuk aynı olmuyor işte benim 3 de bukadar ağır geciyo

Bence doktorunuzu arayin vucudun susuz kalmasi hem sizin hem de bebek açısından hic iyi degil en azindan su ve gida takviyesini serumla yapabilirsiniz bir sure.

Kullanıyorum Can'ım uyku yapıyo uykuda zaten bulantı hissetmiyorum herkes aynı değil benim 2 çocuğum daha var onlarda bu kadar olmamıştı korkma her çocuk aynı olmuyor işte benim 3 de bukadar ağır geciyo
tuzlu cubuk kraker falan ye canım bastırır.sıkma meyva suları şahane.benmde ıkıncı hamılelık bulantı hıc yok normal yaşantıma devm edıyorum ınsallah kısa zamanda gecer arkadasım

Kullandığın ilacın adı ne? Normal bulantı hapları bende işe yaramamıştı Zofran kullanmaya başladım. İçer içmez bulantımı kesiyor. Normalde bu ilaç kemoterapi gören hastaların kusmalarını önlemek için kullanılıyor. Ama bizim gibi bulantıları ağar geçen çoğu gebe bu ilacı kullanıyor. Kullanan arkadaşlarımın çocukları çok sağlıklı maşallah, sen de bi araştır içine sinerse kullan derim.

Bende biktim bu bulantilardan. Sabah gozumu açıyorum bulantiyla kapatıyorum bulantiyla. Hicbise canım istemiyor. Kafayı yicem. 6 haftalık benim. Doktora gidecem hafta içi. Yokmu çaresi ya. Bebeğim beslenemicek bu gidişle yaaa

Çaresi yok cnm ben çok araştırdım doktora sordum ilaç veriyo ama bi çare ağzımın içi zehir gibi herşeyden tiksindim bende biran önce geçmesini istiyorum

Bende biktim bu bulantilardan. Sabah gozumu açıyorum bulantiyla kapatıyorum bulantiyla. Hicbise canım istemiyor. Kafayı yicem. 6 haftalık benim. Doktora gidecem hafta içi. Yokmu çaresi ya. Bebeğim beslenemicek bu gidişle yaaa
Beslenemicek diye korkma cnm ben sade soda içiyorum biraz faydasını gördüm çünkü su bile migdemi bulandırıyo inan günlerdir açım migdem bomboş ama Can'ım bişe istemiyor ceviz yemeni tavsiye ederim hiç yoktan Bebek için faydalı aç kalmaktan iyi

Beslenemicek diye korkma cnm ben sade soda içiyorum biraz faydasını gördüm çünkü su bile migdemi bulandırıyo inan günlerdir açım migdem bomboş ama Can'ım bişe istemiyor ceviz yemeni tavsiye ederim hiç yoktan Bebek için faydalı aç kalmaktan iyi
Ceviz yiyorum ama ondanda tiksindim artık. Napacam bilmiyorum yaa bende açım ama en güzel yemekleri bile yemek istemiyorum :( bulanıyor her saniyeee :mad:

16 haftalık oldm 5 haftadan beri midem feci vaziyette.1-2 haftadır biraz yemeye başladım. Çok zor Allah kolaylık versn hiç geçmeyen bi bulantı hissi. Rüyamda yemek yediğimi gördm haftalarca ama bi dilim ekmeği yemek bile işkenceydi. Geçiyo ama geçene kadar zorluyo. Ama arada 1-2 gün azalır gibi olur merak etmeyn.

16 haftalık oldm 5 haftadan beri midem feci vaziyette.1-2 haftadır biraz yemeye başladım. Çok zor Allah kolaylık versn hiç geçmeyen bi bulantı hissi. Rüyamda yemek yediğimi gördm haftalarca ama bi dilim ekmeği yemek bile işkenceydi. Geçiyo ama geçene kadar zorluyo. Ama arada 1-2 gün azalır gibi olur merak etmeyn.
Peki istahin acildimi canım. Eskisi gibi olmaya başladınmi. Ben hicbise yiyemiyorum. Az bise yesem midem sisiyor. Çok yemisim gibi oluyorum. Her saniye bulantı hissi. Artık caresizim ya napsamm :(

Canim oncelikle merhaba..
Malesef ne kadar zor bir surec oldugunu biliyorum.
Dakikalar gecmiyor insana nasil gecek bu 3 ay diyorsun.
Inan ystaktan kalkamadim hicbirsey yiyemedim. Her yer igrenc kokuyordu.

Bicak gibi kesilecek inan bana. Sadece sabir gerektiren bir surec.
Doktoruna danisarak ilc talep edebilirsin.
Unarun tez zamanda gecer :)

Canim oncelikle merhaba..
Malesef ne kadar zor bir surec oldugunu biliyorum.
Dakikalar gecmiyor insana nasil gecek bu 3 ay diyorsun.
Inan ystaktan kalkamadim hicbirsey yiyemedim. Her yer igrenc kokuyordu.

Bicak gibi kesilecek inan bana. Sadece sabir gerektiren bir surec.
Doktoruna danisarak ilc talep edebilirsin.
Unarun tez zamanda gecer :)
Sen böyle diyince içim rahatladı inanki. Çok sağol canım benim. Gerçekten cok zor durum. Banada herşey iğrenç geliyor. :KK17: 3. Ayda mi bitmeye başlıyor peki.

Ayyy daha 1 ay mı var neyse geçsinde başka bişe istemiyorum ya ama soda iyi geliyor denemeni tavsiye ederim yine bişe yiyemiyorum ama bulantımı biraz olsa alıyo

Back
X