Bulantım çok fazlaaaaa

beren7891

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
3
0
6
Erzurum
Herkese iyi geceler...
Tüm anne adaylarına Allah kolaylıklar versin.İşk gebeliğim ve 6 haftalık. Çok fazla bulantım var tuvaletle oda arası mekik dokuyorum. Bulantıyı kesmem için yardım istiyorum.

canım öncelikle tebrik ederim.
Bulantın çok çok fazlaysa doktorunla konuş bi takım haplar verilebiliyor bulantı için.Yada daha kötüyse serum takviyesi falan oluyo.
Bunların dışında yağlı,baharatlı falan yeme.Çubuk kraker tarzı şeyler biraz bastırabiliyo bulantıyı.Benim acıkınca yemek yemezsem bulanıyordu eğer öyleysen uzun süre aç kalmamaya dikkat et.Onun dışında yapılacak pek bişiy yok.GEnellikle 12.haftadan sonra azalıyo.Ama 9 ay boyunca çekende var.En sağlıklı bilgiyi doktorun verir.

canım tebrikler bend e senin gibiydim ve su bile içemiyordum doktorum serum verdi midde bulantısı için iğne filan verdi beni birazcık olsun rahatlattı bi de zencefil tozunun çok faydası oluyormuş bence dene bal yada yoğurt gibi bişeyle karıştır ve ye ben de bugün deneyeceğim inşallah faydası olur

İlgin için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla sende benim gibi aynı konudan muzdaripsin. Şu anda doktorumun muayenehanesindeyim. Tabii geceler uzun olunca İnternette bazı araştırmalar yaptım. Bazı şeyler öğrendim doktoruma bunları sormayı düşünüyorum. Haberleşmeyi ihmal etmeyelim. Sıra bana geliyor. Bye

sordun mu doktoruna ???

1 hafta öncesine kadar çok kötüydüm yemek falan yiyemiyordum. Baktım olacak gibi değil attım kendimi doktorun yanına kadar. Hemen serum taktılar, o gece sabaha kadar istifrar etmiştim. Sabah serumu yiyince kendime geldim, mide bulantım kesildi çok şükür, yine de doktorun verdiği bulantı hapını içmeye devam ediyorum. Yemek yemeye de başladım. Serumun içinde vitamin falan da oluyor boşu boşuna çekmeyin, bi daha kötü olursam yine gidip serum taktırcam valla çok iyi geliyor.

ben 1 haftadır serum taktırıyorum içine mide bulantısı için iğne de yapıyorlar şükürler olsun bugün ben de rahatım

Bugün araştırmalarım beni doğru yola götürdü ve doktorumun tavsiyesi ile yeni bir cihaz ile tanıştım. Adı prima bella ilaçsız tedavi seçeneği bulantıyı hissettiğim anda cihazı çalıştırıyorum ve rahatlıyorum.

Kızlar bende aynı dertten muzdariptim 4 haftalıkken başlayan bulantılarım ve kusmalarım yüzünden hasta gibi yaşıyor, ne yiyebiliyor ne de su bile içebiliyordum. O kadar gözüm korktu ki sanki hiç geçmeyecek gibiydi. Yemek yapmayı geçtim buzdolabının kapağını dahi açamıyordum. Şu anda 22 haftalık gebeyim ve son 1 haftadır çok rahatım Allaha binlerce şükür. Zaten 4.5 aydan sonra kilo almaya başladım ve verdiğim kiloları geri aldım. Artık kendim yemek pişirip yiyebilecek duruma geldim. Ara ara bulantılar oluyor ama önemsemiyorum. Tek sıkıntım bazı yiyeceklerden aşırı tiksindim ve hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyor. Görmeye tahammülüm yok. Bu sorunu da aşarsam gebeliğimin daha da güzel geçeceğini düşünüyorum :) Biraz sabır sadece...

Merhaba arkadaslar bende sizin gibi cok buyuk sikintilar cekiyordum ve bir turlu cozum bulamiyorduk 4 hafta su bile icemedim daha sonra konya medicana hastanesinden doktorum özlem kacayik bir urun onerdi prima bella adinda bir saat gebelige bagli bulanti ve kusmayi sonlandirdigini soyledi eczacimdan cihazi aldim ilk basta cokta ilgimi cekmedi :) ama kucuk bir ihtimalde olsa denemeye deger dedim ve gercekten denedigime degdi 6 haftadir kullaniyorum bulantim geldiginde calistiriyorum 15 dk da bulantim geciyor bunu sizinle paylasmak istedim cunku nekadar zor bir durum oldugunu ancak benim gibi cekenler bilir allah yardimciniz olsun😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese iyi geceler...
Tüm anne adaylarına Allah kolaylıklar versin.İşk gebeliğim ve 6 haftalık. Çok fazla bulantım var tuvaletle oda arası mekik dokuyorum. Bulantıyı kesmem için yardım istiyorum.

Canim onun bi caresini ben bulamadim doktor igne vermişti biraz hafifletiyordu ama etkisi gidince tiskinme kusma aynen devam ediyordu 4.aya kadar sürdü cubuk kraker yiyordum ben yatagimin basina koyuyodum yataktan cikmadan yemeye basliyordum oyle kalkiyordum valla cok zor bisey serumlarla duruyodum allah yardimcn olsn inşallah benm kadar kötü olmazsin. Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim

Hanimlar ben 2. Bebegime hamileyim inş ve 4. Haftanin icindeyim. Bugün yarin mide bulatilarimin baslayacagini tahmin ediyorum çünkü ilkinde böyle olmuştu. Ve maalesef 7. Aya kadar kusmaya devam etmiştim, iştahsızlık ise 9 ay devam etmişti. Insanin caninin bir sey cekmesinin ve iştahla yemenin nasil bir nimet olduğunu o zaman anladim. Sonra da zaten deli gibi yedim. Kizim 22 aylik olmasina ragmen onu dogurdugum kilodan bile fazlayim şuan. Bugunlerde de nasil olsa yine ayni seyleri yasiycam diye deli gibi yemege devam ediyorum. (Bu kisim istege bagli tabi :) )
Mide bulantisina ilac dışında iyi gelen bir sey duymadim ve ilaci da ben icemedim. Ama bu bella dediginiz cihazi merak ettim. Kullananlar biraz daha detay verebilirler mi? Sevgiler..

Benim de şuan çok bulantım var su içsem çıkıyo 13.Haftam ama benim önceden hiç yoktu son iki haftadır böyleyim durup durup milletin bulantısının bittiği hafta başlaması çok fena bişey. Doktora söyledim dramamin verdi arkadaşımdan biliyorum hamile olmayan için bile sakıncalı bi ilaç hiç içmedim ne yapsam ne etsem bilemedim :-(

Kızlar bende bu bulantı çilesini çok çekiyordum ilaç kullanmak istemiyordum ama serum takmak zorunda kalıyordum. Sonra adana ortadoğu hastanedinden doktorum ayten hanım prima bella diye saat gibi bir cihazı önerdi hastanede denedim 10 dk da bulantımı kesti çok rahatladım.eczaneden 1 tane aldım şuan onunla ayaktayım ve işime gidebiliyorum.ve hiçbir şekilde yan etkisi yok kesinlikle denemelisiniz.

16haftalik hamileyim hala cekiyorum dramamine ve metpamid kullandim ise yaramadi serumlar yedim ise yaramadi saati duydum ama çevremdekiler memnun olmadıklarını söylediler yani kısacası bulantı nın çaresi yok bebislerimiz gelissin de hamilelik nasıl olsa gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…