Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tebrikler bend e senin gibiydim ve su bile içemiyordum doktorum serum verdi midde bulantısı için iğne filan verdi beni birazcık olsun rahatlattı bi de zencefil tozunun çok faydası oluyormuş bence dene bal yada yoğurt gibi bişeyle karıştır ve ye ben de bugün deneyeceğim inşallah faydası olur
İlgin için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla sende benim gibi aynı konudan muzdaripsin. Şu anda doktorumun muayenehanesindeyim. Tabii geceler uzun olunca İnternette bazı araştırmalar yaptım. Bazı şeyler öğrendim doktoruma bunları sormayı düşünüyorum. Haberleşmeyi ihmal etmeyelim. Sıra bana geliyor. Bye
1 hafta öncesine kadar çok kötüydüm yemek falan yiyemiyordum. Baktım olacak gibi değil attım kendimi doktorun yanına kadar. Hemen serum taktılar, o gece sabaha kadar istifrar etmiştim. Sabah serumu yiyince kendime geldim, mide bulantım kesildi çok şükür, yine de doktorun verdiği bulantı hapını içmeye devam ediyorum. Yemek yemeye de başladım. Serumun içinde vitamin falan da oluyor boşu boşuna çekmeyin, bi daha kötü olursam yine gidip serum taktırcam valla çok iyi geliyor.
İlgin için çok teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla sende benim gibi aynı konudan muzdaripsin. Şu anda doktorumun muayenehanesindeyim. Tabii geceler uzun olunca İnternette bazı araştırmalar yaptım. Bazı şeyler öğrendim doktoruma bunları sormayı düşünüyorum. Haberleşmeyi ihmal etmeyelim. Sıra bana geliyor. Bye
Bugün araştırmalarım beni doğru yola götürdü ve doktorumun tavsiyesi ile yeni bir cihaz ile tanıştım. Adı prima bella ilaçsız tedavi seçeneği bulantıyı hissettiğim anda cihazı çalıştırıyorum ve rahatlıyorum.
Herkese iyi geceler...
Tüm anne adaylarına Allah kolaylıklar versin.İşk gebeliğim ve 6 haftalık. Çok fazla bulantım var tuvaletle oda arası mekik dokuyorum. Bulantıyı kesmem için yardım istiyorum.