Bulantının Aniden Kesilmesi?

burcuerdem

MucizeniBağışlaRabbim
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.978
11
116
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, 7+2 haftalık hamileyim.4 gündür hissedilir derecede bulantı+ kusma belirtilerim wardı ama dünden beri sanki hiç bişey yokmuş gibi yok olup gittiler.Tedirgin oldum bulantım olunca herşey saglıklı ilerliyor diye sevinirken birden kesilmesi strese soktu.Kalp atısının durmasından endişe ediyorum :( Normalmidir böyle olması yaa yardım edin! :28:

valla guzel konu açmışsın canım

Bende 12. haftamın içindeyım aynısı banada oldu.Birden kesildi aa diğer belirtileri devam ediyor.

kızlar mrb, önceden cok bulantım oluyordu dün itibariyle hissedilir şekilde azaldı,acaba bebeğime bişey olmuşmudur, 9 haftalık hamileyim,lütfen cevap yazın...

Merhaba kizlar öncelikle bebisleriniz hayirli olsun..
Allahin izniyle bisey olmamistir insallah ...
Benimde bazi sabah cok bulantim oluYo bazende hic olmuyo , yani bence illaki her sabah olacak diye bisey yok sanirim ..
Ama cok korkuyorsaniz bi hastaneye yada doktora gidin hemen bi baksinlar usg de sizde rahatlayin..
Gecenlerde bende kasik agrim kesildi diye korktum aksam hastaneye gittik hemen esimle baktilar usg den bebisimin kalbi atiyordu cok sükür ve kipir kipirdi :)
Hayirlisiyla Allahim kucagimiza almayi nasip eder insallah saglikla sihatle kizlar :)

Back
X