Bulantınız ne zaman başladı?

_Lilien_

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
406
300
Şuan 6 Haftanın sonlarına yaklaşıyorum ve mide bulantım çok şükür yok.Bazı hanımların hiç olmuyormuş öyle duymuştum.Sizlerin ne zaman başladı ya da önümüzdeki günlerde bulantım başlar mı :KK17:

Benim bulantım 6. Hafta ile başladı ve hala devam ediyor. iki kere serum aldım bu yüzden. Inşallah sen rahat geçirirsin

6.haftada başladı tam 13 haftalıkken bıçak gibi kesti o zamanda 3 kilo verdim ağzıma bişi suremedim eşimle baya sıkıntı çektik.

6 haftalıkken başladı 6 aylıkken azalmaya başladı hala ara ara devam ediyo inşallah hiç olmaz çünkü hayattan kopmuştum resmen

Ben de birazcık kiloluyum da bulantı olursa zayıflarım diye düşünüyordum bu kadar zor olduğunu tahmin edemedim Allah yardımcınız olsun :KK42:

7.Haftada başladı 14.haftaya dek sürdü 5 kilo verdim,çok zor günlerdi düşündükçe içim kalkıyor.

4.5 haftalikta basladi sonra artti simdi 10 haftayi gecti hala devam cok zor ve hayatinizi cok etkiliyor ben kilo vermiyorum istifra etmeme ragmen ama bulanti herseyinizi olumsuz etkiliyor.umarim sende olmaz olacak olsa simdi baslamasi lazimdi

8. haftada başladı 14. haftada bitti. arada bazen hala oluyor özellikle bir haftayı bitirip yenisine başlarken çok bulantım oluyor.:110:

moral bozmak gibi olmasın ama 8. haftaya kadar 2 kilo aldım. 8. haftada bir mide bulantısı başladı, takiii 20. haftaya kadar. 10 kilo verdim. inşallah bulantın olmaz,hamileliğinin tadını çıkaramıyosun. çok şükür şimdi çok iyiyiz.

Benim 5. Haftada başladı ve aynı şekilde devam ediyor 3-4 güne bir serum yiyorum Başka türlü ayağa kalkamıyorum bu 3.hamileliğim hepsinde bulantım oldu ama bu hamileliğm çook zor geçiyor.:KK43:Allah hepimizin yardımcısı olsun.

X