Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şuan 6 Haftanın sonlarına yaklaşıyorum ve mide bulantım çok şükür yok.Bazı hanımların hiç olmuyormuş öyle duymuştum.Sizlerin ne zaman başladı ya da önümüzdeki günlerde bulantım başlar mı
4.5 haftalikta basladi sonra artti simdi 10 haftayi gecti hala devam cok zor ve hayatinizi cok etkiliyor ben kilo vermiyorum istifra etmeme ragmen ama bulanti herseyinizi olumsuz etkiliyor.umarim sende olmaz olacak olsa simdi baslamasi lazimdi
moral bozmak gibi olmasın ama 8. haftaya kadar 2 kilo aldım. 8. haftada bir mide bulantısı başladı, takiii 20. haftaya kadar. 10 kilo verdim. inşallah bulantın olmaz,hamileliğinin tadını çıkaramıyosun. çok şükür şimdi çok iyiyiz.
Benim 5. Haftada başladı ve aynı şekilde devam ediyor 3-4 güne bir serum yiyorum Başka türlü ayağa kalkamıyorum bu 3.hamileliğim hepsinde bulantım oldu ama bu hamileliğm çook zor geçiyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.