Olur niye olmasın, her belirti her hamilede olsaydı dünyada 100 kişi falan kalırdı zaten üremek istemezdi kimse :))
Eğer belirtiniz olsaydı ve çat diye kesilseydi evet bi kontrole gidin derdim ama hiç olmamış bulantınız o yüzden telaşlanmayınnn, iyidir bebitonuzay canim guldurdun beni insallah sorun yokdur bi belirti olmamasindan korkuyorum sadece
Eğer belirtiniz olsaydı ve çat diye kesilseydi evet bi kontrole gidin derdim ama hiç olmamış bulantınız o yüzden telaşlanmayınnn, iyidir bebitonuz
2 gebelıgımde de bulantı hiç yasamadım. 2. dogum sonrası basladı hâlâ gecmedı bulantım sjjsjs Merak etmeyin bulantı şart değil. Hatta sanlısın güzel bısey bulantın olsa olmaması kesılmesı için dua ederdın.
Sansli olanlardaniz demekkiBende hep midem bulansın diye bekledimbir kere bile bulantım olmadı
İnsallah canm demekki o sansli grupda bende varim cinsiyeti neydi acabaŞanslı gruptansınız benim gibi. Bulantım kusmam olmadı, herkes daha erken olur dedi, maşallah bir kez bile olmadı. Sadece salça kokusuna hassasiyetim vardı ilk 2 ay, yemek yaparken o da. Yerken sorun yoktu. Bir de tavuk göğsü çok severdim, ondan tiksindim nedense. 35 haftalık hamileyim.
Ben baya hayatım kararır zannediyordum hamile kalınca, maşallah hiçte hamile gibi olmadım. Darısı bütün hamişlerin başına inşallah.
İnsallah canm demekki o sansli grupda bende varim cinsiyeti neydi acabaŞanslı gruptansınız benim gibi. Bulantım kusmam olmadı, herkes daha erken olur dedi, maşallah bir kez bile olmadı. Sadece salça kokusuna hassasiyetim vardı ilk 2 ay, yemek yaparken o da. Yerken sorun yoktu. Bir de tavuk göğsü çok severdim, ondan tiksindim nedense. 35 haftalık hamileyim.
Ben baya hayatım kararır zannediyordum hamile kalınca, maşallah hiçte hamile gibi olmadım. Darısı bütün hamişlerin başına inşallah.
Benimde hiç bulantım olmadı, sıcak basmam olmadı ne bileyim başım dönmedi falan :)) şu an çok şükür 5.5 aylık bebeğim var
20. Haftadayim hiç bulantı yaşamadım içiniz rahat olsun
Olur canım. Benim de bulantım hiç olmadı ve 27. HaftadayımKizlar merak ettigim bir konu var 8 . Haftamdayim ama benim midem bulanmiyor kusmuyorum sadece sabahlari hemen kahvalti yapmadan su icersem midem bulaniyor onu cikariyorum hemen okadar normaldede ac karnina su icerim her sabah ve gun icindede cok icerim kahvaltiyi hazirlayana kadar midem hafif bi karisik oluyor zorla su icmiyorum kahvaltidan sonra hic ne bulanti ne bisey bi belirtimde yok yani acaba normalmi bu durum
Şanslısın, benimki 8. Haftada başlayıp 9 ay sürdü çok da erken konuşma dil ısır
Erkek ama cinsiyetten bağımsız bu durum benceİnsallah canm demekki o sansli grupda bende varim cinsiyeti neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?