Bulantıyla cinsiyet tahmini

Nehirrrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
58
5
1
23
Selam kızlar 8 haftalık gebeyim ilk çocuğum olduğu için cinsiyetini çok merak ediyorum. Çin takvimine göre erkek Rus takvimine göre de kız çıktı 6. Haftadan itibaren bulantı ve kusmadan ölüyorum özellikle sabahları. Bulantının cinsiyetle bir alakası var mı sizce?

Yok :)

Bulantının cinsiyetle bir alakası var mı sizce?
Yok, hayırlı olsun, iki cinsiyette de bulantidan süründum, perişan oldum.
Bulanti da cinsiyetin alakası yok zaten, beta hcgnin bu dönemde çok hızlı artıyor olması bulantıların sebebi, hormonlarin canı çıkıyor

Bulantılar sabahsa kız, akşamsa erkek derler bana göre alakası yok ama siz sorunca yazayım dedim

Bende şöyle soylim ilk gebeliğim ikiz gebelikti yaklaşık 4. Aya kadar kustum cinsiyetleri kızdı şimdi 7 sene geçti tekrar hamileyim ne bir bulantı ne bir kusma yaşamadım bu bebeğimde erkek kızlarda göğüs hasasiyeti çok yaşadım tuylenmem 9 ay hiç olmadı şimdide tam tersi aşırı tuylendim göğüs hasasiyeti yaşamıyorum her gebelik farklı olur ondan mı yoksa cinsiyetle alakası varmıdır bilmem ama

lady peacock ve ben bulantıdan mahvolduk. Hala bulantı hapı içiyoruz. Onunki erkek benimki kız. Cinsiyetle ilgisi yok sanırım :)

Benimde Rus takvimine göre kız çin takvimine göre erkek çıktı. Benim hiç bulantım falan yok genetik annemde böyleymiş diğer gebeliklerimde de olmadı. Bende 10 haftalığım çok merak ediyorum

Hayir yok.

Hayatimda daha sacma cok az sey duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…