calgonitin parlatıcı tuz bir arada tabletlerini sadece kullanmak yetiyormuş ekstra tuz vs koymaya gerek yokmuş ama ben yine de koyuyorum daha temiz oluyor bence
Aslında bulaşık makinesinde deterjan yerine arap sabunu kullanın diyorlar. Ben hiç denemedim ama deterjandan daha sağlıklı olduğunu ve daha iyi yıkadığını duydum. Deneyen var mı?
Arap sabunumu, ilk kez duyuyorum, parlatıcı olarak sirke önerilerini çok duydum ama deterjan olarak arap sabunu tavsiyesini ilk kez duyuyorum, deneyen arkadaşlar sizler ne düşünüyorsunuz, sonuç nasıl ?
bende burdan okuyarak sirke koymaya karar verdim, kokar die düşünüyodum ama hiç bi kou kalmıyo..
benm kaşıklarımda filan su lekesi kalıyordu sirkeden sonra azaldı gibi geliyo..parlatıcı oranını artırıcam bi dahakine bakalım kalacak mı yine su lekesi..
bende bu su lekelerinden kurtulmak istiyorum..
parlatıcı yerine sirke koyuyorum uzun zamandır,çok da memnunum ama arap sabununu denediğimde bulaşıklarım lekeli lekeli çıkmıştı,o yüzden de kullanmıyorum
Arap sabununu ben de denemedim. Ama temizleme özelliğinin çok kuvvetli olduğunu ve bulaşık deterjanlarına göre çok daha fazla sağlıklı olduğunu duydum.. Deneyenlerin deneyimlerini merak ettim..
Arapsabununu sulandırıpmı koyuyorsunuz, katı bir kıvamı var, birde makine tam olarak arındırırmı bulaşıkları arapsabunundan, ne bileyim bana pek mantıklı gelmedi.