Bulaşık Makineleri bulaşık makınamdan patlama sesi geliyo :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi vsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vsa

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
38
0
16
Kayseri
arkadaşlar bilgisi olan varmı bulaşık makinamdan patlama sesi geliyor ve şarteli indiriyor serviste çağırdım yaptı ardından 2.çalıştırmamda aynısı oldu şu an elimde para yok çok isterler diyede çağıramadım bilen varsa yardımcı olabilrmi? yada aynı sorunu yaşayan

sakın çalıştırma yangın çıkar rabbim korusun...
tamirci iyi yapmadı ya da arıza çok daha büyük...
kaç senelik makina...

Servisi tekrar çağır demekki tamiri yapamadı o şekilde çalışıramzsın yangın çıkar çalıştı diye de makinayı bırakıp gitme sakın.

sakın çalıştırma yangın çıkar rabbim korusun...
tamirci iyi yapmadı ya da arıza çok daha büyük...
kaç senelik makina...

cnm 5 yıllık makina bu hafta çağırcam netten biraz araştırdım makinanın film kısmı varmış o yanmış olabilir eğer yandıysa 300 yada 500 arsında tamiri değişiyormuş böyle olursa (inşallah olmaz) yeni makina alıcaz yapıcak birşey yok ne zor oluyor ya elde yıkamak :(

Servisi tekrar çağır demekki tamiri yapamadı o şekilde çalışıramzsın yangın çıkar çalıştı diye de makinayı bırakıp gitme sakın.

bilmiyorum ki ne desem yalan olur patlama sesi geldiğini söyledim birde altından su geliyordu onu yaptı şu an su gelmiyo ama ses geliyo çalıştırmadım tabi yarıda bıraktım suyunuda kendim bezle sildim :( ay çok çektim bu makinadan belki 1 yıl rahat kullandım kısmet inşallah sorun büyük değildir

Back
X