Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
finish hepsibir arada jel kullanın bardakları çizmiyor ben onu kullanıyorum memnunum...Bazı markaların tabletleri kısa ayarda erimiyor. Bazıları cam bardakları çiziyor. Bazıları ise çamaşır suyu katkılı.
Siz hangisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
fairy iki cesit sanirim filtre temizleme ozelligi olan makineyi tertemiz tutuyodigeri koku yapiyomerhaba fairy tablet ı ıkı aydır kullanıyorum ve ıkı aydır makınamda cıddı problemler var sankı ıcı gunden gune kuflenıyor. daha once fınısh tablet kullanırken bu tur sorun yasamamıstım. bu sekılde sorun yaıyan varmı acaba
fairy iki cesit sanirim filtre temizleme ozelligi olan makineyi tertemiz tutuyodigeri koku yapiyo
bu koku yapti bende
sende hangisi canim?
bende fairy kullanmaya başladıktan sonra bardaklarım kokmaya başladımerhaba fairy tablet ı ıkı aydır kullanıyorum ve ıkı aydır makınamda cıddı problemler var sankı ıcı gunden gune kuflenıyor. daha once fınısh tablet kullanırken bu tur sorun yasamamıstım. bu sekılde sorun yaıyan varmı acaba
Aynen ağır sirkemsi bir kokubende fairy kullanmaya başladıktan sonra bardaklarım kokmaya başladı
Hemde filtre yağ içinde oluyo
bende fairy platınum kullanıyorum memnunum.temız yapıyor
bende bir koku oluşmadı ama bılmıyorumkıilk zaman memnundum evet ama artık bardaklarım kokuyo
parlatıcı kullanmaya başladıktan sonra oldğunu farkettim acaba o yüzdenmidirbende bir koku oluşmadı ama bılmıyorumkı
nolcak bu kokuAynen ağır sirkemsi bir koku
ben parlatıcı kullanmıyorum sadece faıry platınumun kapsulu kullanıyorum.parlatıcıdan olabılır o zamanparlatıcı kullanmaya başladıktan sonra oldğunu farkettim acaba o yüzdenmidir